Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
uudistu header fullwidth

Uudistu

Kulunut vuosi on muuttanut elämäämme niin, että arki tuntuu päättymättömältä letkajenkalta, jossa päivät seuraavat toisiaan. Hetki on pysähtynyt, mutta ilmassa väreilee jo kevään tuntu, joka tuo lupauksen uudesta.

Talven alta heräilevä luonto herättelee kukoistusta myös meissä ja antaa uutta, eteenpäin puskevaa energiaa. On aika kuoriutua kerrosten alta ja ottaa vastaan kaikki aurinko, lempeys ja pehmeys, mitä uudella sesongilla on meille tarjota.

uudistu kuva 1

Puuvillainen neulospikee 89,95e, Sinnuu. Ruutuhousut 39,99e, Only&Sons. Tennarit 99,95e, Gant.

Ylellinen silkkinen T-paita 159,00e, Balmuir. Leopardikuosinen hame 44,99e, Vila. Nahkatennarit 159,00e, Ted Baker.

Uuden alussa

Samalla kun kevennämme kerroksia, voimme huoltaa ne kaappiin huilaamaan ja nostaa uuden, kukkeamman ajanjakson esille. Haaveilla huolettomista kevätvaatteista, virittäytyä juhlatunnelmaan ja keskittyä itseemme lempeän kannustavasti. Vaalia vanhaa, mutta myös uudistaa, niin arkeamme kuin pukeutumistamme – juuri niillä tavoin ja juuri siinä hetkessä, kun itse haluamme.

Inspiroidu kanssamme

Olemme koonneet sinulle liudan inspiroivia sisältöjä, joiden toivomme inspiroivan sinua uuden alussa. Toivomme, että niiden innoittamana teet laadukkaita ja kestäviä vaatehankintoja, joita pidät pitkään ja rakkaudella. Toivomme ruokkivamme mielikuvitustasi niin, että niitä lukiessasi olosi on innostunut, kevyt ja odottava. Vuoden parhaat hetket ovat vasta käsillä.

Uudista juhlapukeutumisesi

Arkisetkin päivät, isoine ja pienine ilonhetkineen, ovat mielestämme juhlan arvoisia. Siksi lanseerasimme viikkoon yhden uuden päivän, sen nimi on Juhlantai.

Juhlantai on mikä tahansa viikonpäivä, joka on juhlan arvoinen. Juhlantai pitää sisällään kutkuttavan tunteen siitä, että juuri tänään tapahtuu jotain erityistä. Keskitymmällä elämän parhaimpiin hetkiin tuomme ripauksen positiivisuutta poikkeuksellisen arjen keskelle.

Voit tehdä omasta Juhlantaistasi juuri niin erityisen kuin tahdot, sillä Juhlantain tunnelma lähtee sisältäpäin. Vaikka kekkerit olisivatkin pienet, on niiden synnyttämä tunne sisällä sitäkin suurempi. Juhlantai-fiilis viritelläänkin jo ennakkoon, valmistautumalla tärkeään hetkeen asiaan kuuluvalla tavalla ja suunnittelemalla upea asu Juhlantain kunniaksi.

Uudista vaatekaappi kevätsiivouksella

Jos avaisit nyt vaatekaappisi oven, mitä sieltä löytäisit? Onko vastassa menneen sesongin nyppyiset neulepinot vai keväisen inspiroiva valikoima huollettuja lempivaatteita?

Valmistautuminen uuteen sesonkiin alkaa perinteisesti kevätsiivouksella. Pölyisten ikkunoiden lisäksi armoton kevätvalo osoittaa vaatekaapille. Huolla talviset vaatteet odottamaan tulevaa ja siirrä ajankohtaiset lempparit paraatipaikalle. Järjestely, mahdollinen karsiminen ja menneen sesongin pois pakkaaminen vie hieman aikaa, mutta lopputulos palkitsee.

Siisti vaatekaappi on arjen luksusta, joka helpottaa pukeutumista. Tavoite on, että esillä on niin sinulle kuin vuodenaikaan istuvia vaatteita.

Vaatekaapin kevätsiivous kuva 3

Vaatekaapin järjestely uuden sesongin kynnyksellä kannattaa. Pukeutuminen helpottuu, kun vaatekaapista löytyy vain sekä sinulle että vuodenaikaan sopivia vaatteita.

Puuvillainen paitapusero 119,00e, Samsøe Samsøe.

Uudista arjen etäpukeutuminen

Virtuaaliseksi siirtyneet työpalaverit ja vapaa-ajan keskittyminen kodin ympärille on ymmärrettävästi muuttanut arjen lisäksi myös pukeutumistamme. Viimeisen vuoden aikana on tullut tutuksi niin colleget ja hupparit kuin pyjamassa vietetyt työpäivät.

Vaikka oloasussa onkin elo leppoisaa, voi olo olla myös kyllästynyt. Etäpukeutuminen kaipaakin mielestämme pienen freesauksen - mukavuutta unohtamatta.

Poistuisitko pyjamassa etuovesta? Emme mekään. Siksi parhaat asukokonaisuudet uuden arjen keskellä ovat sellaisia, jotka menevät niin kotona kuin sen ulkopuolella. Tyylikkään rento etäpukeutuminen ei aiheuta kiperiä tilanteita, jos palaverissa tarvitseekin laittaa yllättäen kamera päälle tai kipaista ruokatauolla lähikaupassa eväsostoksilla.

Ja on taatusti mukavampaa kuin kaapissa lepäämässä olevat farkut.

Uudista tyylisi Lempivaatevalmentajan avulla

Tavoitteemme on, että vaatekapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman Lempivaatevalmentajan, joka ratkoo tyylipulmat, varmistaa vaatteiden istuvuuden ja on apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.

Lempivaatevalmentajan luona säästät niin aikaa, hermoja kuin rahaa. Sen sijaan voit heittää hyvästit ylimääräiselle vaatekauppojen kiertelylle, turhille hutiostoksille ja sovituskopissa turhautumiselle.

Uudistu lempskari kuva 2

Pellavasekoitteinen paitatakki 39,99e ja ruudulliset housut 39,99e, Only & Sons. T-paita puuvillaneulosta 59,95e, Sinnuu. Nahkatennarit 199,00e, Hugo Boss.

Uudista käsityksesi vaatekaapin pelastajista

Toimivan vaatekaapin sisältö ei ole mahdollisimman laaja, vaan laadukkaista yksilöistä, oman maun mukaan koottu kokonaisuus. Vaatteita, jotka tekee mieli pukea, vaikka jokaisena päivänä. Vaatteita, jotka sopivat yhteen keskenään ja innostavat sinua uudenlaiseen yhdistelyyn. Vaatteita, jotka yllä on yksinkertaisesti hyvä olla.

Kutsumme näitä lempivaatteita vaatimattomasti Vaatekaapin pelastajiksi.

Kaikki sankarit eivät käytä viittaa, eivät myöskään nämä. Lempivaatteet ovat sellaisia, jotka saattavat näyttää vaatimattomilta, mutta tekevät arkiaamuistasi asteen huolettomampia. Ajat, trendit ja vuodenajat muuttuvat, mutta lempparit ne vain pysyvät.

Sinnuu inspiroidu
Lue lisää

Sinnuu

Suomessa suunniteltuja arjen lempivaatteita, joissa viihdyt ja joita pidät pitkään.

arkive atelier inspiroidu
Lue lisää

Arkivé Atelier

Oikeanlaiset kauneusrutiinit pitävät lempivaatteesi käytössä pitkään - kurkkaa Arkivé Atelierin vinkit vaatehuoltoon!

Trendikatsaus kevät kesä inspiroidu
Lue lisää

Trendikatsaus: Kevät & Kesä 2023

Kokosimme kauden trendit pähkinänkuoreen - tutustu raikkaaseen väripalettiin ja sesongin toptrendeihin.