Ladataan kassaa...
Valitut joululahjat -20% | Ostoksille | Joululahjoilla pidennetty palautusaika 15.01.23 asti

Lasten vaatteet

Pidetyimmät lasten vaatteet helposti netistä Kekäleen verkkokaupasta


Lasten päivään mahtuu paljon touhua ja toimintaa ja vaatteiden ensisijainen tehtävä olla mukana mahdollistamassa tätä. Mukavat ja käytännölliset lasten vaatteet elävät mukana leikeissä ja laadukkailla materiaaleilla taataan tuotteiden kestävyys. Löydät verkkokaupastamme pidetyimpiä vaatteita lapsen jokaiseen päivään - onpa kalenterissanne juhlaa tai arkea!

Olemme jaotelleet verkkokauppamme niin, että sinun olisi helppoa löytää tuottet, joita olet perheen pienimmille etsimässä. Vaatteet-kategorian alta löydät lasten neuleet, paidat, housut, mekot, hameet, juhlavaatteet ja jopa uimapuvut. Lisäksi olemme nostaneet erikseen ulkovaatteet, joiden joukosta löydät niin paksummat topalla tai untuvalla täytetyt talvivaatteet, kätevät kurahousut, välikauteen sopivat softshellhaalarit ja -vaatteet sekä esimerkiksi merinovillaiset kerrastot, pipot ja rukkaset, jotka pitävät lapsen taatusti lämpimänä. Erillisistä kategorioista löydät myös vauvanvaatteet sekä kaiken ikäisten ja kokoisten asusteet. Valikoimastamme löytyy myös runsaasti suosittuja laatumerkkejä, kuten: Name it, Reima, Gant Kids, Kaiko, Metsola, Vans, Lil Atelier ja paljon muita!

Tutustu värikkääseen ja iloiseen valikoimaamme verkkokaupassamme tai vieraile Joensuun tai Kiteen Kekäle-myymälässä ja valitse juuri sopivat vaatteet, joista taatusti pidetään ja joita pidetään! Tuotteiden tilaaminen netistä on helppoa ja vaivatonta, voit tehdä sen yhdessä lapsen kanssa vaikka suoraan kotisohvalta!