Ladataan kassaa...
VAIN VERKOSSA: Valitut brändit -15% sunnuntaihin asti | NAISET | MIEHET |

Naisten takit

  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

Tuotteet 1-30 / 382

Sivu
per sivu
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

Tuotteet 1-30 / 382

Sivu
per sivu

Naisten takit - löydä muhkean mahtavasta takkivalikoimaista omasi

Paras takki on sellainen, jossa yhdistyy käytännöllisyys ja ihanuus. Käytännöllinen takki mukailee maamme vaihtelevia sääolosuhteita niin materiaalin kuin järkevin lisävarusteluin. Laadukkaasta villakankaasta valmistettu tiivis villakangastakki pitää syystuulet loitolla, muhkeaksi untuvalla täytetty talvitakki ei hätkähdä pakkasia ja säänkestävin materiaalein viimeistellyt parkatakit puolestaan eivät sateista hätkähdä.

Sääolot asettavat takille monia vaatimuksia aina käytännöllisyydestä materiaaliin, mutta takki on myös hyvin näkyvä osa pukeutumistamme ja siksi sen soisi olevan myös ilo omalle silmälle.

Oikeanlainen, juuri sinun tyylisi mukainen takki viimeistelee asun sekä muuntaa tylsemmänkin asukokonaisuuden tilanteeseen sopivaksi. Mietippä vaikka miten erilaiseksi muutat yksinkertaisen mekon, jos puet sen kanssa rouhean nahkatakin tai vaihtoehtoisesti siistin ja klassisen villakangastakin? Miten nopeasti villaan pohjautuva talvityyli saa nostetta, kun sen päälle puetaan lämmin lempitakki? Mieti millaista takkia juuri sinä tarvitset sekä arvostat ja valitse takki sen mukaan.

Olemme pyrkineet tekemään ostamisesi helpommaksi ja jaotelleet naisten takit eri kategorioiden mukaan. Niiden avulla löydät varmasti suosikkisi ja voit vaivattomasti ostaa naisten takit netistä. Lämpimät (https://www.kekale.fi/naiset/takit/kevytuntuvatakit) ja (https://www.kekale.fi/naiset/takit/parkatakit) ovat täydellinen valinta talven paukkupakkasiin ja tuiskutuuliin. (https://www.kekale.fi/naiset/takit/villakangastakit) on aina yhtä tyylikäs ja naisellinen, ja luo huolitellun ilmeen niin mekon kuin housujen kanssa. Bomber- ja pilottitakit yhdessä pillifarkkujen kanssa ovat täydellinen pari ja biker-henkiset (https://www.kekale.fi/naiset/takit/nahkatakit) tuovat särmää asuun kuin asuun. Kattavasta (https://www.kekale.fi/naiset/takit) valikoimastamme löydät juuri oikean takin joka tilanteeseen, etsitpä sitten tuulta ja vettä pitävää ulkoilutakkia, lämmintä (https://www.kekale.fi/naiset/takit/talvitakit) tai tyylikästä (https://www.kekale.fi/naiset/takit/kevattakit).

Tutustu ja ihastu laadukkaaseen ja monipuoliseen takkivalikoimaamme ja löydä uusi takkisi meiltä! Jos uuden takin ostamisesta on jo aikaa, voit myös tutustua (https://www.kekale.fi/takkiostamisen-opas), joka opastaa sinua oikean takin valinnassa.

ca0b48452313c4b1810a646ca230abefa8ce51c3bfda7396fb293e3b2c9b2bfd 65.21.247.116