ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Kauden muotia jopa -50%

vinkit takkiostoksille

Takkiostamisen oppaamme auttaa sinua uuden takkikumppanin löytämisessä

Kotimaamme ilmastosta johtuen säätilat ovat vaihtelevia ja paikoin yllättäviäkin. Milloin saamme nauttia ihanan aurinkoisista päivistä, milloin kaikesta kaatosateen ja lumipyryn välillä. On tärkeää, että vaatetuksemme vastaa vallitsevia olotiloja. Väitämme, että jokaisen suomalaisen pukeutumisen tärkeimpiä kulmakiviä on tarkoituksenmukainen takki. Tarpeemme ja vuodenaikamme ovat vaihtelevia ja niin pitäisi olla eteisen vaatekaapin sisältökin. Oikeanlaisen takin löydettyäsi huomaat, että sisäpukeutuminenkin on helpompaa. Kun lempivaatteiden päälle saa oikeanlaisen takin, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi, ei juuri muusta tarvitse huolehtia.

Kokosimme avuksesi pienen takkien osto-oppaan, jotta takkien ostaminen on tulevaisuudessa helpompaa.

Loppuelämän lempitakkia etsimässä

Mieti millainen takki sopii omaan elämäntilanteeseesi parhaiten – sillä sellainen takki kuin käyttäjäkin. Kaipaatko edustavaa villakangastakkia vai ulkoiluun sopivaa jokasääntakkia? Tai ehkä molempia? Kartoita tarpeesi ja panosta uuteen lempitakkiisi, jotta siitä on iloa vuosiksi.

Mieti, millaisissa tilanteissa takkia tulet tarvitsemaan. Kuluvatko päiväsi töissä ja erilaisissa edustustilaisuuksissa, jolloin siisti villakangastakki saattaisi olla oikea valinta sinulle. Toisaalta jos vietät paljon aikaa ulkona liikkuen tai uhmaten säätä kuin säätä seikkailuja etsiessäsi, voi käytännöllisempi vedenpitävä takki olla sinulle parempi vaihtoehto. Useammat meistä tarvitsevat molemmat!

Moni meistä tarvitseekin useamman takin aktiiviseen elämäntyyliin, jotta takkikaappi palvelee parhaiten syksyn ja talven jokaisena hetkenä. Takkikaappin jos johonkin panostaminen kannattaa – täydellisesti käyttötarkoitukseensa sopivat ja huolella valitut takit palvelevat sinua vuodesta toiseen.

Sovitellen sotaan - varaa aikaa sovitteluun

Sovita ajatuksella ja varaa siihen reippaasti aikaa, hätäiset päätökset ja laastari-takit eivät tuota iloa pitkään. Mieti, tarvitseeko takin alle mahtua useampi vaatekerros, jolloin takin on hyvä olla hieman väljempi. Kokeile takin alle paksua neulepaitaa, tarkista että takissa on hyvä olla ja liikkua sekä tarkista istuvuus. Toisaalta oikein lämpimän untuvatakin alle et välttämättä tarvitse juurikaan kerroksia, mutta jos tiedät esimerkiksi käyttäväsi paljon pikkutakkia tai jakkua, niin sovita vuorostaan takkia sellaisen kanssa.. Sovittaessasi takkia näet myös, että hihat ja helma ovat tarpeeksi pitkät ja että takin muut ominaisuudet, kuten huppu ja taskut ovat sinulle mieleisiä ja toimivia.

Tarkkaile takin istuvuutta takin yläosasta: väljempikin malli näyttää oikealta, kun se istuu kauniisti hartioilta. Pieni väljyys on varsinkin talvitakkien kohdalla positiivista: vaatekerrosten väliin jäävä ilma lisää lämmöneristystä ja pitää sinut lämpimämpänä kuin turhan tyköistuva malli. Ajan trendi myös suosii hieman väljähköä istuvuutta, joten sovita reippaammankin näköisestä takista suosiolla oma tuttu kokosi ja ihastu uudenlaiseen silhuettiin.

Kokeile myös, miltä liikkuminen takissa tuntuu. Hyviä muistisääntöjä on istuminen sekä kuvitteellisen ystävän halaaminen. Jos takki tuntuu liikkuessakin hyvältä, olet napannut itsellesi oikean koon. Hyvin istuvassa takissa ulkonäkö ja käytännöllisyys kulkevat käsikädessä. 

Lopuksi kurkkaa peiliin: onhan takki juuri sinun näköisesi?

Tutustu uuteen kumppaniisi - mitä lukee pesulapussa?

Ennen ostopäätöstä, tutustu takin materiaaleihin ja hoito- ohjeisiin. Ulkoisesti samannäköisillä takeilla voi olla erilaisia teknisiä ominaisuuksia, ja takkiostoksilla jos jossain kysyminen ja selvittely kantaa hedelmää.

Kiinnittä materiaaleissa huomiota siihen, millaisissa tilanteissa takkia tulet käyttämään. Ulkoiluun tarkoitetun
takin olisi hyvä olla lämmin, mutta myös tuulen- ja vedenpitävä. Juhlissa käytettävä villakangastakki voi olla puolestaan laadukkaan ylellinen. Muista kurkata lisäksi pesulappua: jos pesulaa vaativa materiaali on sinulle ehdoton ei, ei sitä kannata edes hankkia.

Muistathan! Vieraillessasi liikkeessämme voit aina kääntyä asiantuntevan henkilökuntamme pariin. Asioidessasi verkkokaupassamme voit kysäistä apua asiakaspalvelustamme - autamme sinua aina parhaamme mukaan!

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa