ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Vain tänään: Ril's naisten vaatteet -30% | OSTOKSILLE |

Vain tänään: Reima lasten vaatteet -30% | OSTOKSILLE |

 

Vain tänään: KN Kati Niemi asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Vain tänään: Balmuir vaatteet & asusteet -30% | OSTOKSILLE |

YritysmyyntiYritysmyynti

Väylä tyylikkäämpään yritysilmeeseen: laadukkaat työvaatteet yritykselle

Työvaatteet sinetöivät asiakkaan mielikuvan yrityksestä. Jokainen työvaatteisiin pukeutuva työntekijä antaa aina kokemuksia asiakkaalle. Näiden vaatteiden tulee kuitenkin samalla olla käytännöllisiä ja käytettäviä, jotta myös työntekijät itse viihtyvät vaatteissaan.


Anna työvaatteiden olla yrityksesi erottautumiskeino


Tarjoamme yrityksille ja yhteisöille helpon tavan ratkaista pukeutumiseen liittyviä asioita - olivatpa ne pieniä tai suuria.

Laaja valikoima yhdessä korjauspalvelumme kanssa takaa, että yrityksenne tärkeimmät tekijät, työntekijät, löytävät itselleen istuvat ja hyvältä tuntuvat työvaatteet. Olipa tarpeena edustamiseen messuvaatteet, kauluspaidat painatuksella, työvaatteet arkipäivän asiakaskohtaamisiin tai mihin tahansa muuhun vaatetustilanteeseen, ratkaisemme näitä haasteita ihmisten elämässä jokainen arkipäivä. Löydät valikoimastamme myös laadukkaat liikelahjat, joilla hemmottelet niin työntekijöitäsi kuin yhteistyökumppaneitasi. Yrityslahjaksi käy esimerkiksi laadukkaat nahka-asusteet, ylelliset kodintuotteet tai lämpimät villahuivit. 

Kun haluat rakentaa yrityksesi imagoa tyylikkäällä työpukeutumisella ja laadukkailla työvaatteilla, tarjoamme teille nopean, joustavan ja luotettavan palvelun.

Yritysasiakkaana voit ottaa yhteyttä: 


Meeri Järviö

Email: meeri.jarvio@kekale.fi
Puhelin: 040 1900 308

 

Tai jätä yhteydenottosi tästä:Kataja BasketKataja Basket

Suomalaista koripalloa edustavalla tyylillä: Kataja Basket

 

"Kataja Basketin uusi alku ja nousu kohti kotimaan kärkeä ja Euroopan kenttiä alkoi melko tarkalleen 20 vuotta sitten. Silloin ammattimaisen otteen ja ilmeen viestimiseksi seuran toimijat puettiin edustaviin pukuihin koripallon hengen mukaisesti. Puvustajamme on noista päivistä saakka ollut Kekäle.

Kekäle on ollut meille arvokas ja pitkäaikainen kumppani, joka on omalla asiantuntemuksellaan pitänyt huolen siitä, että pukeutumisasiat ovat kohdallamme kunnossa. Me olemme sen sijaan voineet keskittyä muuhun kuin tämän asian miettimiseen. Oikeanlaiset, tyylikkäät ja hyvin istuvat vaatteet lisäävät ammattimaisen olemuksen lisäksi itsevarmuutta ja uskottavuutta. Ja kuten tiedämme, urheilu on paljolti itseluottamuspeliä. Asiallinen pukeutuminen vaikuttaa siten koko organisaation uskottavuuteen ja ammattimaisuuteen.

Yksi keskeisimmistä arvoistamme on paikallisuus ja paikallisessa elämässä mukana oleminen. Tämä arvomaailma on helppo jakaa Kekäleen kanssa. Meille onkin tärkeää, että yhteistyökumppanimme ovat paikallisia, jotka tukevat osaltaan alueemme elinvoimaisuutta. Lisäksi palvelun laatu on täällä mitä parhain: apua saa nopeasti kiperissäkin tilanteissa. Kekäleeseen – siihen tuttuun ja turvalliseen – on helppo luottaa."


Johannes Lasaroff
Toiminnanjohtaja
Kataja Basket


timosen autotimosen auto

Ihmisen elämän toiseksi tärkeimmän ostoksen tukena tyylikkäät työvaatteet: Timosen Auto

 

"Asiallinen pukeutuminen tekee ihmisestä tyylikkään ja uskottavan. Se on tärkeää varsinkin meille automyyjille. Auto on ihmisen elämän toiseksi arvokkain ostos, joten meidän tulee suhtautua asiaan sen mukaisesti.

Kumppanuutemme tuomat edut näkyvät toki euroissa ostettaessa isompia vaate-eriä, mutta kilpailijoista Kekäleen erottaa henkilökohtainen ja mutkaton palvelu – asiat hoituvat yhteen numeroon soittamalla. Aikaa ei mene turhaan arpomiseen, kun tarpeemme on huolella kartoitettu."


Tuomas Timonen
Toimitusjohtaja
Timosen Auto


Timosen AutoTimosen Auto


O.K. AutoO.K. Auto

Siistit työvaatteet automyyjille oman vaatemyyjän avulla: O.K. Auto

 

"Yhteistyömme Kekäleen kanssa alkoi, kun etsimme aikanaan lähialueeltamme paikallista toimijaa, joka pystyisi vastaamaan O.K. Auton vaatetustarpeisiin. Kekäleestä syntyi heti luotettava kuva. Meille on suuri etu, että saamme kaikille työntekijöillemme sopivat työvaatteet helposti samasta paikasta. Haluamme, että henkilökuntamme on tunnistettavaa ja näyttää siistiltä sekä edustavalta asiakkaidemme silmissä.

Meillä työntekijöiden vaatteet joutuvat kovalle rasitukselle. Siksi onkin tärkeää, että asut ovat laadukkaita ja kestävät koko kauden hyvässä kunnossa. Kekäleen kautta olemme saaneet oman luotettavan myyjän. Hänellä on hyvä tietämys ja näkemys siitä, mitä yrityksemme tarvitsee. Hän osaa suositella meille suoraan esimerkiksi vaatemalleja ja auttaa erilaisissa pukeutumisongelmissa.

Kekäleen kanssa asiat vain toimivat: palvelu on joustavaa ja ystävällistä, asiointi on mutkatonta ja toimitukset sujuvat ongelmitta. Olemme kokeilleet myös muita vaihtoehtoja, mutta olemme aina palanneet Kekäleen asiakkaaksi."


Karri Hyvätti
O.K. Auto


Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä siistit vaatteet yrityksesi työntekijöille!


Meeri Järviö

Email: meeri.jarvio@kekale.fi
Puhelin: 040 1900 308

 

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa