Ladataan kassaa...
Rumia sanoja ei voi kauniiksi muuttaa. | Lue lisää Rakkauspuheesta

Miesten kauluspaidat

Listausvalinnat
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Myydyimmät

Tuotteet 1-30 / 440

Sivu
per sivu
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin
  • Myydyimmät

Tuotteet 1-30 / 440

Sivu
per sivu

Miesten kauluspaidat, laaja valikoima tulevia lemppareita

Upea kauluspaita on vaate, joka sopii jokaiseen tilaisuuteen, vuodenajasta riippumatta. Miesten kauluspaita on loputtoman monipuolinen vaate, jonka kanssa voit leikitellä ja kokeilla eri tyylejä helposti vaihtamalla väriä ja kuosia. Kauluspaita sopii jokaiseen päivään, olipa kyseessä sitten arki tai juhlat - ympäri vuoden. Kauluspaita on vaatteiden moniottelija, joka sopii jokaiseen tyyliin, ja jonka voi pukea joko rentoon asuun tai tarvittaessa juhlavaksi. Löydät valikoimastamme paidat jokaisen tyyliin: olisiko valintasi (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/kauluspaidat/lyhythihaiset-kauluspaidat) tai vaikkapa slim-fit kauluspaita? Olemme ottaneet huomioon myös miehet, jotka tarvitsevat (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/kauluspaidat/erikoispitkahihaiset-kauluspaidat) sekä esimerkiksi kapeasti istuvamman kauluspaidan. 

Miesten kauluspaita on klassikkovaate

Kauluspaita on klassikkovaate, joka on helppo pukea niin arkeen kuin juhlaan. Ilmojen viilentyessä kauluspaita ja (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/neuleet/neulepuserot) on tyylikäs vaihtoehto niin töihin, palavereihin kuin rennosti arkeen. Pue kauluspaidan ja neuleen pariksi (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/housut/suorat-housut) tai (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/housut/kangashousut). Kauluspaita ja (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/housut/farkut) ovat aina varma valinta. Farkkujen kanssa sopii rennompi malli, esimerkiksi nappikauluspaita tai printtikauluspaita. Viimeistele rento arkityyli (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/bleiserit-pikkutakit-ja-puvuntakit) ja (https://www.kekale.fi/miehet/miesten-kengat). Pue pikkutakin kanssa kauluspaita housuihin, jottei helmat ei näy takin alta. Viimeistelty tyyli näyttää siistiltä ja tyylikkäältä. Kesällä (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/housut/shortsit) kanssa sopii lyhythihainen rento kauluspaita. Arkiseen kesäpaitaan sopii rintatasku ja kesäinen kuosi. Kokeile rohkeasti myös voimakkaalla printillä varustettua kauluspaitaa yksivärisen takin kanssa – toimii!

Laadukas kauluspaita on vaatekaapin peruspilari

Toimivaan vaatekaappiin tarvitaan klassinen valkoinen kauluspaita, joka sopii jokaiseen tilaisuuteen. Kasvata valikoimaa värikkäillä kauluspaidoilla kuten sininen, punertava sekä musta. Värikkäät kauluspaidat ovat helppo pukea tyylikkäästi töihin, klubille tai teatteriin.

 Panostamalla kauluspaidan laatuun, olet kiitollinen siitä vielä pitkään. Laadukas kauluspaita on valmistettu hienolaatuisesta puuvillakankaasta. Laadukas paita kestää pitkään uudenveroisena ja ryhdikkäänä pesusta toiseen. Suosi kauluspaidassa puuvillaa, pellavaa tai oxford -puuvillaa.

Kuinka valita oikea kauluspaita ja kaulustyyppi?

Kauluspaidan tulee istua hyvin kantajalleen ja olla mittasuhteiltaan sopiva, jolloin siinä on mukava olla ja liikkua. Jotta kauluspaita istuu hyvin, tulee kauluspaidan kauluksen olla juuri oikean kokoinen. Paidan kaulus on oikeankokoinen, kun pari sormea mahtuu kauluksen ja kaulan väliin ylimmän napin ollessa kiinni. Hyvin istuva kauluspaita näyttää tyylikkäältä ja tuntuu mukavalta päällä! 

Etsitkö kauluspaitaa juhliin, työkäyttöön vai arkeen? Kiinnitä huomiota kauluspaidan kaulukseen. Nappikauluspaita on rennoin kaulusmalli, jota käytetään ennen kaikkea vapaa-ajan kauluspaidoissa. Mikäli etsit kauluspaitaa juhliin, parhaiten (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/puvut) kanssa sopii napiton kaulus.

Tietyissä paitamalleissa käytetään kaulusluita eli kauluskovikkeita, jotka pitävät kaulukset ryhdikkäänä. Kaulusluut kannattaa ottaa pois ennen kuin laittaa paidan pesukoneeseen, jotta kaulukset pysyvät muodossa pidempään.

Myymälästämme löydät ammattitaitoiset myyjät, jotka auttavat sinua löytämään täydellisesti istuvan kauluspaidan.

Miesten kauluspaidat ovatkin yksi vaatekaapin kulmakivistä, jokaiselta olisi hyvä löytyä muutama vaihtoehto. Tutustu laajaan kauluspaita-valikoimaamme ja löydä oma lempparisi!

a93d884486b46e31246655f498a4e421fc8b0c507fc723a0274826d43608a46f 65.21.247.116