Ladataan kassaa...
Ajatuksella valitut Juhlantaihin | Ostoksille
lempivaatevalmentaja hero fullwidth

Lempivaatevalmentaja

Tavoitteemme on, että vaatekaapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön asiantuntevat Lempivaatevalmentajat, jotka ratkovat tyylipulmat, varmistavat vaatteiden istuvuuden ja ovat apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.

Lempivaatevalmentaja ratkoo tyylipulmasi

Lempivaatevalmentaja on tarkoitettu kaikille. Onpa asuongelmat sitten pieniä tai suuria, voi niiden kanssa kääntyä Lempivaatevalmentajan puoleen. Kiireettömän pukeutumishetken aikana keskitytään valmennettavan toivomiin asioihin. Yksi tulee Lempivaatevalmentajalle metsästämään täydellisiä housuja, toinen kokeilemaan sesongin uusia trendejä ja kolmas kaipaa helppoa tapaa päivittää tyylinsä.

Varmaa on se, että Lempivaatevalmentajan luona säästät niin aikaa, hermoja kuin rahaa. Sen sijaan voit heittää hyvästit ylimääräiselle vaatekauppojen kiertelylle, turhille hutiostoksille ja sovituskopissa turhautumiselle.

Voit tulla Lempivaatevalmentajan luokse myös jo omistamasi, itsellesi pulmallisen tai vaikkapa erityisen rakkaan vaatteen kanssa. Pukeutumisen asiantuntijamme auttavat sinua yhdistelyssä, jotta saat mahdollisimman paljon käyttökertoja jo olemassa oleville vaatteillesi.

Maksuton Kekäle Kanta-asiakkaille

Lempivaatevalmentaja on aina maksuton palvelu Kekäle Kanta-asiakkaille. Muille kuin kanta-asiakkaille palvelu maksaa 29,95 e/tunti. Oletko uusi asiakas? Voit liittyä Kekäle Kanta-asiakkaaksi TÄÄLLÄ tai myymälässämme Lempivaatevalmennuksen yhteydessä.

Mitä Lempivaatevalmentaja tarjoaa sinulle?

 • Asiantuntevan apulaisen ostoksillesi, joka ratkoo tyylipulmat puolestasi
 • Kiireettömän kokemuksen, joka inspiroi pukeutumistasi pitkään
 • Ei ostopakkoa, teet ostoksia vain jos haluat
 • Helpon ja vaivattoman tavan tehdä ostoksia tai inspiroitua uudesta
 • Neuvoja parhaiden puoliesi löytämiseen ja korostamiseen
 • Luksusaikaa itsellesi ja omalle henkilökohtaiselle tyylillesi
 • Tyylimuutoksen siinä määrin, kun itse haluat
 • Kurkkauksen siihen, millaiset mallit ja leikkaukset ammattilaisen mielestä sopivat parhaiten juuri sinulle
 • Lempivaatetakuun

Pidetyimmät vaatteet. Lempivaatetakuulla.

Uskomme siihen, että Lempivaatevalmentajan avustuksella syttyneet vaateihastukset syvenevät rakkaudeksi - eivätkä taatusti jää pitämättä. Siksi tarjoamme käynnin aikana tehdyille ostoksille Lempivaatetakuun.

 1. Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

 2. Löydä Lempivaatevalmentajan kanssa itsellesi vaate, josta pidät

 3. Nauti elämästä uuden lempivaatteesi kanssa kahden viikon ajan

 4. Jos vaateihastus ei syvenny rakkaudeksi, palauta ostoksesi meille niin saat rahasi takaisin

Kahden viikon Lempivaatetakuu koskee etukäteen varatun Lempivaatevalmentaja-ajan yhteydessä tehtyjä ostoksia. Lempivaatetakuuta ei voida soveltaa verkkokaupassa tehtyihin ostoksiin. Vaatteita saa käyttää takuuaikana. Palautusta tehdessäsi sinulla tulee olla alkuperäinen kuitti tallella.

Huomioi tämä varatessasi aikaa Lempivaatevalmentajalle:

 • Varataksesi ajan pyydämme sinua täyttämään muutamia tietoja etukäteen - mitä enemmän kerrot itsestäsi, sitä paremmin Lempivaatevalmentajamme pystyy valmistautumaan tuloosi.
 • Aika Lempivaatevalmentajalle toteutetaan toiveidesi perusteella myymälöidemme aukioloaikojen sisällä. Jos mielit shoppailla yksityisesti, niin voit sopia ajan myös myymälän aukioloaikojen ulkopuolella.
 • Lempivaatevalmentaja on yhteydessä sinuun varauksesi saapumisen jälkeen sopiakseen kanssasi ajan.
 • Lempivaatevalmentaja on Kekäle Kanta-asiakkaille maksuton palvelu eikä siihen sisälly ostopakkoa.
 • Muille kuin Kekäle Kanta-asiakkaille palvelu maksaa 29,95 e/tunti. Maksu suoritetaan käynnin yhteydessä myymälässämme.

Psst! Porukassa kaikki on hauskempaa – voit varata Lempivaatevalmentajan myös sinulle ja ystävillesi! Saatte privaatin tyylituokion, jonka aikana Lempivaatevalmentajamme opastaa teidät kauden trendien saloihin, auttaa jokaista löytämään ylleen imartelevat värit ja kuosit sekä toimivimmat asukokonaisuudet.

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle