Ladataan kassaa...
VAIN VERKOSSA: Valitut brändit -15% sunnuntaihin asti | NAISET | MIEHET |
kanta-asiakas hero full

Kekäle Kanta-asiakas

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että kanta-asiakasohjelmamme on uudistunut. Uusi Kekäle Kanta-asiakas palvelee sinua entistä paremmin ja henkilökohtaisemmin. Uudistuksessa olemme ottaneet huomioon asiakkaidemme toiveita ja palautteita. Niiden innoittamana nykyinen asiakasohjelmamme saa selkeämmän muodon, mutta paljon uutta ja inspiroivaa.

Uudella asiakasohjelmallamme tahdomme palvella sinua vieläkin paremmin ja monipuolisemmin kuin aikaisemmin. Jatkossa tarjoamme sinulle kuukausittain vaihtuvia, entistä parempia Kekäle Kanta-asiakkaan etuja ja alennuksia.

Etuja ja inspiraatiota joka kuukausi

Kekäle Kanta-asiakkaana saat joka kuukausi innostavia etuja ja alennuksia sähköpostiisi – voit hyödyntää niitä myymälöissämme tai verkkokaupassa, kummassa vaan asioit mieluummin. Lisäksi tarjoamme uusille asiakkaille liittymisetuna -10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista ensimmäisestä ostokerrasta.

Alennusten lisäksi haluamme tarjota Kanta-asiakkaillemme myös inspiraation kipinöitä pukeutumiseen. Me rakastamme vaatteita, ja siksi haluamme auttaa sinua saamaan kaiken irti vaatekaappisi sisällöstä. Kutsumme sinua Kanta-asiakkaiden tapahtumiin, joissa pääset inspiroitumaan trendeistä ja uutuustuotteista, tarjoamme Lempivaatevalmentajan palvelut maksutta ja uusien lempivaatteidesi muutosompelut, kuten lahkeiden tai helman lyhennykset edulliseen kanta-asiakashintaan.

Kanta-asiakas edut desk

Liittyminen Kekäle Kanta-asiakkaaksi on helppoa

1. Liity & lunasta liittymisetusi. Voit liittyä Kekäle Kanta-asiakkaaksi joko verkkokaupassa tai missä tahansa myymälässämme. Täytä tietosi, ja pääset hyödyntämään Kanta-asiakkaan etuja heti. Liittymisetuna saat -10 % alennuksen (normaalihintaisista tuotteista) ensimmäisestä ostokerrasta. Liittyessäsi Kanta-asiakkaaksi verkossa, saat alennuskoodin sähköpostiisi. Koodin käyttö vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen asiakastilillesi. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä sillä voi ostaa lahjakortteja.

Jatkossa muistamme sinua kuukausittain vaihtuvilla eduilla ja annamme inspiraation kipinöitä pukeutumiseen!

2. Kortiton jäsenyys. Kekäleen kanta-asiakkaaksi liittyminen ei lisää uusia kanta-asiakaskortteja lompakkoosi. Saat jokaisen kuun alussa sähköpostiisi Kekäle Kanta-asiakkaan kuukauden edut ja löydät omat etusi myös verkkokaupan asiakastililtäsi.

3. Tee ostoksia missä haluat. Käytä etusi myymälässä tai verkkokaupassa – kumpi vain sinulle paremmin sopii. Verkkokaupassa saat edut käyttöösi kirjautumalla asiakastilillesi. Myymälässä kerro kassalla minkä edun haluat hyödyntää – myyjä hoitaa lopun. Näin helppoa se on!

Vanha kanta-asiakas, päivitä yhteystietosi, jotta pysyt ajan tasalla

Oletko liittynyt jo aikaisemmin Kekäleen Charmi-asiakkaaksi? Uusi asiakasohjelmamme ei vaadi sinulta mitään muuta, kuin tietojen päivittämisen, jotta saat jatkossa tiedon kaikista uusista eduista. Voit päivittää asiakastietosi kirjautumalla asiakastilillesi tai missä tahansa myymälässämme henkilökuntamme avustuksella.

0807e97faf0025323b5ea3e3aae3b1bbc22963ad7659d9bcdae5f517fa49eb09 65.21.247.116