Ladataan kassaa...
Vaatelöytöjä jopa -50% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Second hand

Kekäle Second hand on valinta kestävämmän pukeutumisen puolesta. Palvelun avulla voit myydä tai ostaa käytettyjä tuotteita ja auttaa pitämään ne käytössä pidempään. Second hand -tuotteiden valikoimastamme voit löytää lempivaatteita, kenkiä tai laukkuja käytettynä laadukkailta suosikkibrändeiltä. Kekäle Kanta-asiakkaana voit laittaa itsellesi syystä tai toisesta sopimattomat ja käyttämättä jääneet tuotteet kiertoon helposti ja nopeasti. Otamme myyntiin valikoiduilta brändeiltä siistikuntoiset ja ajankohtaiset naisten mekot, hameet, yläosat, kengät, laukut ja takit sekä lasten ulkotakit, -housut ja -haalarit. Löydät naisten second hand -tuotteet täältä.

Löydä lempivaate käytettynä

Kannustamme ostamaan vähemmän, mutta pitämään enemmän – oli kyseessä sitten uusi tai aiemmin pidetty vaate. Kekäle Second hand -tuotteita voit ostaa verkkokaupastamme sekä Kekäle-myymälöistä. Valikoima vaihtelee myymälöittäin. Second hand -valikoimamme sisältää vaihtuvasti vaatteita ja asusteita tarkkaan valikoiduilta brändeiltä, joiden laatuun luotamme. Tarkistamme jokaisen myyntiin laitetun tuotteen kunnon, jotta voimme varmistaa niiden olevan toisen kierroksen arvoisia.

Käytettyjen vaatteiden myyntipalvelu Kanta-asiakkaille

Kekäle Kanta-asiakkaana voit kierrättää siistikuntoiset naisten mekot, hameet, yläosat, kengät, laukut ja takit sekä lasten ulkotakit, -housut ja -haalarit valikoiduilta brändeiltä. Voit listata tuotteet myyntiin kätevästi netissä tai toimittaa ne myyntiin lähimpään Kekäle-myymälääsi tiettyinä keräyspäivinä, joista infoamme kanta-asiakkaitamme sähköpostitse.

Seuraavat Second hand -keräyspäivät järjestetään kaikissa Kekäle-myymälöissä:

2.-3.4.2024

7.-8.5.2024

 

Saat hyvityksen kierrätetyistä tuotteista ostohyvityksenä asiakastilillesi. Näet hyvityksen arvon heti ja saat sen käyttöösi heti, kun me vastaanotamme myytävät vaatteet sinulta. Sinun ei siis tarvitse odottaa, että kiertoon laittamasi tuote on myyty. Voit hyödyntää ostohyvityksen uuteen tai kierrätettyyn lempivaatteeseen Kekäle-myymälöissä tai nettikaupassa.

Myy vähän käytetyt vaatteet helposti ja nopeasti netissä

Myymälöiden keräyspäivinä riittää, kun tuot siistikuntoiset ja huolletut tuotteesi myymäläämme - me kirjaamme ja kuvaamme tuotteet myyntiin puolestasi.  Muina aikoina voit myös listata tuotteet itse myyntiin kätevästi verkossa, ja lähettää ne meille.

Näin helppoa myyntiin listaaminen verkossa on:​

1. Kirjaudu sisään Second hand -palveluun syöttämällä sähköpostiosoitteesi, joka on yhdistetty Kekäle Kanta-asiakastiliisi. Saat kirjautumislinkin sähköpostiisi.

2. Valitse myytävä tuote Kekäleen ostohistoriastasi tai kirjaa muualta ostetun tuotteen tiedot Kekäle Second hand –palveluun. Näet hyvityksen arvon heti. 

3. Ota selkeät kuvat myytävästä tuotteesta.

4. Pakkaa pesty ja huollettu tuote​.

5. Lähetä paketti veloituksetta​.

6. Saat ostohyvityksen asiakastilillesi, kun olemme vastaanottaneet tuotteen ja tarkistaneet sen kunnon. Ostohyvityksen voit käyttää myymälöissämme tai verkkokaupassa.

 

Me hoidamme kaiken tästä eteenpäin ja etsimme tuotteelle uuden omistajan. Käytettyjen vaatteiden myynti on helppoa kauttamme.

Suosikkibrändit edullisemmin käytettynä

Second hand -valikoimastamme löydät lempivaatteita ja -asusteita edullisemmin samoilta suosikkibrändeiltä, joita myymme myös uusina. Lisäksi voit löytää valikoimastamme käytetyt tuotteet muilta tarkkaan valikoiduilta brändeiltä, joille meillä on samat laatukriteerit kuin muullekin valikoimallemme ja joiden laatuun luotamme. 

Otamme vastaan huippubrändejä, kuten Acne, Filippa K, Ganni, Marimekko, New Balance, Part Two, Second Female, Stine Goya, Tommy Hilfiger ja monia muita merkkivaatteita. Muun muassa näiden brändien tuotteita saatat siis löytää Second hand -valikoimastamme. 

Myymme vain siistikuntoisia, puhtaita ja vähän käytettyjä Second hand -vaatteita. Tällöin tuotteilla on potentiaalia olla jonkun toisen lempivaatteita. Löydät Second hand -tuotteita myös myymälöistämme.

Second hand -tuotteillamme on normaali 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Viimeksi saapuneet Second hand-tuotteet:

Auta pidentämään vaatteen elämää

Auta pidentämään vaatteen tai asusteen elinkaarta kierrättämällä, valitsemalla vaatekaappiisi second hand –tuotteita ja pitämällä niitä mahdollisimman pitkään.

Myös laadukkaan ja vastuullisesti tuotetun vaatteen valmistus aiheuttaa aina hiilipäästöjä ja kuluttaa luonnonvaroja. Vaatteen hiilijalanjälki kuitenkin pienenee, mitä kauemmin se pysyy käytössä. Siksi second hand –tuotteet ovat valinta kestävämmän pukeutumisen puolesta.

Kannustamme ostamaan vähemmän, mutta pitämään enemmän – oli kyseessä sitten uusi tai aiemmin pidetty vaate tai asuste.