Ladataan kassaa...
Valitut joululahjat -20% | Ostoksille | Joululahjoilla pidennetty palautusaika 15.01.23 asti

Kekäle Second hand

Kekäle Second hand on valinta kestävämmän pukeutumisen puolesta. Palvelun avulla voit myydä tai ostaa käytettyjä vaatteita ja auttaa pitämään ne käytössä pidempään. Second hand –tuotteiden valikoimastamme voit löytää lempivaatteita käytettynä samoilta suosikkibrändeiltä, joita myymme myös uusina. Kekäle Kanta-asiakkaana voit laittaa itsellesi syystä jos toisesta sopimattomat vaatekappaleet kiertoon helposti ja nopeasti.​ Otamme myyntiin Kekäleeltä hankitut siistikuntoiset naisten takit, neuleet, mekot ja kangaspuserot sekä lasten ulkoiluvaatteet valikoiduilta brändeiltämme.

Löydä lempivaate käytettynä

Kannustamme ostamaan vähemmän, mutta pitämään enemmän – oli kyseessä sitten uusi tai aiemmin pidetty vaate. Kekäle Second hand -vaatteita voit ostaa verkkokaupastamme sekä kaikista Kekäle-myymälöistä. Valikoimasta löydät naisten takkeja, neuleita, mekkoja sekä puseroita. Lapsille löydät ulkovaatteita, joita myymme verkkokaupassa sekä Joensuun ja Kiteen myymälöissä. Second hand -valikoimamme pitää sisällään vaihtuvasti vaatteita, jotka on ostettu alunperin meiltä, joten tiedämme brändien ja laadun olevan huippuluokkaa ja vaatteiden toisen kierroksen arvoisia.

Myyntipalvelu Kekäle Kanta-asiakkaille

Kekäle Kanta-asiakkaana voit kierrättää Kekäleeltä hankitut siistikuntoiset naisten takit, neuleet, mekot ja kangaspuserot tai lasten ulkoiluvaatteet valikoiduilta brändeiltämme. Voit listata tuotteet myyntiin kätevästi netissä tai toimittaa ne myyntiin lähimpään Kekäle-myymälääsi tiettyinä päivinä. Infoamme myymälöiden keräyspäivistä sähköpostitse. 

Seuraavat Second hand -päivät järjestetään 17.-21.10.2022 Kekäle Jyväskylän ja Joensuun myymälöissä.

 

Saat hyvityksen kierrätetyistä vaatteista ostohyvityksenä asiakastilillesi. Näet hyvityksen arvon heti ja saat sen käyttöösi silloin kun me vastaanotamme myytävät vaatteet sinulta. Ostohyvitys on voimassa 3 kuukautta sen kirjautumisesta ja voit hyödyntää sen uuteen tai kierrätettyyn Lempivaatteeseen.

Myy vaatekaapin vähän pidetyt

Näin helppoa myyntiin listaaminen verkossa on:​

1. Kirjaudu omalle asiakastilillesi ja klikkaa "Myy Second handia". 

2. Kirjaudu sisään Second hand -palveluun syöttämällä sähköpostiosoitteesi. Saat kirjautumislinkin sähköpostiisi.

3. Valitse myytävä vaate Kekäleen ostohistoriastasi* ja kirjaa tuotetiedot Kekäle Second hand –palveluun. Näet hyvityksen arvon heti. ​

4. Pakkaa pesty ja huollettu vaate​.

5. Lähetä paketti veloituksetta​.

6. Kun olemme vastaanottaneet vaatteen, saat ostohyvityksen asiakastilillesi. Ostohyvitys on voimassa 3 kuukautta.​


Me hoidamme kaiken muun ja etsimme vaatteelle uuden omistajan.

 

​*Second hand -myyntipalvelu on tarkoitettu Kekäleen Kanta-asiakkaille ja toistaiseksi pystymme ottamaan vastaan vain vaatteita, joiden osto on kirjautunut asiakastilisi ostohistoriaan vuoden 2018 jälkeen. Otamme vastaan tuotteita valikoiduilta brändeiltä. 

Suosikkibrändit edullisemmin käytettynä

Second hand –valikoimastamme löydät Lempivaatteita edullisemmin samoilta suosikkibrändeiltä, joita myymme myös uusina. Second hand –vaatteilla on samat tarkat laatukriteerit, kuin muullakin valikoimallamme, ovathan ne tuotteita, joita olemme alunperinkin myyneet.

Otamme vastaan valikoimamme huippubrändejä kuten Andiata, Marimekko, Samsøe Samsøe, Tommy Hilfiger, Kaiko, Joutsen ja Selected Femme. Muun muassa näitä brändejä voit siis mahdollisesti löytää edullisemmin second hand -hinnoin. 

Otamme vastaan ja myymme eteenpäin ainoastaan siistikuntoisia, puhtaita ja vähän pidettyjä vaatteita. Tällöin vaatteissa on potentiaalia olla jonkun toisen lempivaatteita. Löydät second hand –tuotteita myös myymälöistämme. 

Second hand -vaatteilla on normaali 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus.

Viimeksi saapuneet Second hand-tuotteet:

Auta pidentämään vaatteen elämää

Auta pidentämään vaatteen elinkaarta kierrättämällä, valitsemalla second hand –vaatteita ja pitämällä niitä mahdollisimman pitkään.

Myös laadukkaan ja vastuullisesti tuotetun vaatteen valmistus aiheuttaa aina hiilipäästöjä ja kuluttaa luonnonvaroja. Vaatteen hiilijalanjälki kuitenkin pienenee, mitä kauemmin se pysyy käytössä. Siksi second hand –vaatteet ovat valinta kestävämmän pukeutumisen puolesta.

Kannustamme ostamaan vähemmän, mutta pitämään enemmän – oli kyseessä sitten uusi tai aiemmin pidetty vaate.