Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
Etäpukeutuminen hero fullwidth

Etäpukeutuminen

Virtuaaliseksi siirtyneet työpalaverit ja vapaa-ajan keskittyminen kodin ympärille on ymmärrettävästi muuttanut arjen lisäksi myös pukeutumistamme. Viimeisen vuoden aikana on tullut tutuksi niin colleget ja hupparit kuin pyjamassa vietetyt työpäivät. Vaikka oloasussa onkin elo leppoisaa, voi olo olla myös kyllästynyt. Etäpukeutuminen kaipaakin mielestämme pienen freesauksen - mukavuutta unohtamatta.

Poistuisitko pyjamassa etuovesta? Emme mekään. Siksi parhaat asukokonaisuudet uuden arjen keskellä ovat sellaisia, jotka menevät niin kotona kuin sen ulkopuolella. Tyylikkään rento etäpukeutuminen ei aiheuta kiperiä tilanteita, jos palaverissa tarvitseekin laittaa yllättäen kamera päälle tai kipaista ruokatauolla lähikaupassa eväsostoksilla. Ja on taatusti mukavampaa kuin kaapissa lepäämässä olevat farkut.

Etäpukeutumisen 3 tyyliä kuva

1. Etätoimistolle

Unelmaisen pehmoisessa oloasussa on mielenkiintoinen kukkatekstuuri, joka vie asun uudelle tasolle. Muhkeilla hihoilla varustettu paita on ihana pari kapealinjaisten housujen kanssa.

Etäpalaverissa oloasun alle puetaan väljästi mitoitettu kauluspaita tuomaan ryhtiä. Oversize-tyyli toimii ja näyttää keväisen kevyeltä, kun et napita paitaa ylös asti kiinni, kääräiset hihat ylös ja annat paljaiden nilkkojen vilkkua.

Collegepaita 49,99e ja housut 49,99e, Selected Femme. Kauluspaita 69,95e, Isay. Aamutossut 65,00e, Ted Baker.

2. Happihyppelylle

Hupparimekko on etäpukeutujan luottovaate. Voit pukea sen sellaisenaan, yhdistää legginseihin, lempifarkkuihisi tai valita kaveriksi mätsäävät collegehousut.

Pitkä tikkiliivi ja korkeavartiset nilkkurit ovat trendituotteita, joille ennustamme pitkää elinikää myös tämän kevään jälkeen. Tikkiliivin avulla voit aloittaa kevättakin pitämisen jo aikaisin, tuomalla liivin lisäkerrokseksi joko takin alle tai päälle.

Collegemekko 159,90e ja housut 99,90e, Gant. Tikattu liivi 59,99e, Vila. Nahkaiset nilkkurit 199,00e, Bukela.

3. Kotoiluun

Kotiasun ei tarvitse olla vain kotiasu, vaan päällä hyvältä tuntuva kokonaisuus, jolla kehtaa näyttää nokkaansa myös kotioven ulkopuolella. Vaihda siis pyjama kauniiseen paitapuseroon sekä housuihin ja kruuna kokonaisuus neuleliivillä.

Säiden lämmetessä luovutaan neuleliivistä ja ulkoilutetaan samaa asua aurinkolasien ja sandaalien kera.

Pilkkukuosinen paita 69,99e ja housut 69,99e sekä puuvillasekoitteinen neuleliivi 69,99e, Selected Femme.

Löydä etäpukeutumisen lempparisi:

Hupparit & colleget
Collegehousut
Etäpukeutuminen