Ladataan kassaa...
Valitut joululahjat -20% | Ostoksille | Joululahjoilla pidennetty palautusaika 15.01.23 asti

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
JOULU10

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
JOULU30

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
JOULU100

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
JOULUNEULE

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
JOULUHILFIGER

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
JOULULAPSET

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
MARRASASUSTE

Lunasta verkkokaupassa koodilla:
MARRASPAIDAT

Joulukuun kanta-asiakasedut ovat voimassa Kekäle Kanta-asiakkaille 1.-31.12. välisen ajan tai niin pitkään kuin tuotteita riittää. Kanta-asiakasedut koskevat normaalihintaisia tuotteita, eikä niitä voi hyödyntää lahjakortteihin. Kanta-asiakasedut ovat käytettävissä yhden kerran, eikä niitä voi yhdistää muihin tarjouksiin. 1 kanta-asiakasetu / ostokerta.

Kekäle Kanta-asiakkaana saat etuja & inspiraatiota

Kekäle Kanta-asiakkaana saat joka kuukausi innostavia etuja ja alennuksia sähköpostiisi – voit hyödyntää niitä myymälöissämme tai verkkokaupassa, kummassa vaan asioit mieluummin. Lisäksi tarjoamme uusille asiakkaille liittymisetuna -10% alennukseen ensimmäisestä ostokerrasta. Alennusten lisäksi haluamme tarjota Kanta-asiakkaillemme myös inspiraation kipinöitä pukeutumiseen. Me rakastamme vaatteita, ja siksi haluamme auttaa sinua saamaan kaiken irti vaatekaappisi sisällöstä. Kutsumme sinua Kanta-asiakkaiden tapahtumiin, joissa pääset inspiroitumaan trendeistä ja uutuustuotteista, tarjoamme Lempivaatevalmentajan palvelut maksutta ja uusien lempivaatteidesi muutosompelut, kuten lahkeiden tai helman lyhennykset edulliseen kanta-asiakashintaan.

Liity nyt - saat edut käyttöösi heti!

1. Liity & lunasta liittymisetusi. Voit liittyä Kekäle Kanta-asiakkaaksi joko verkkokaupassa tai missä tahansa myymälässämme. Täytä tietosi, ja pääset hyödyntämään Kanta-asiakkaan etuja heti. Liittymisetuna saat -10 % alennuksen ensimmäisestä ostokerrasta. Liittyessäsi Kanta-asiakkaaksi verkossa, saat alennuskoodin sähköpostiisi. Koodin käyttö vaatii rekisteröitymisen ja kirjautumisen asiakastilillesi. Etua ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, eikä sillä voi ostaa lahjakortteja. Jatkossa muistamme sinua kuukausittain vaihtuvilla eduilla ja annamme inspiraation kipinöitä pukeutumiseen!

2. Kortiton jäsenyys. Kekäleen kanta-asiakkaaksi liittyminen ei lisää uusia kanta-asiakaskortteja lompakkoosi. Saat jokaisen kuun alussa sähköpostiisi Kekäle Kanta-asiakkaan kuukauden edut ja löydät omat etusi myös verkkokaupan asiakastililtäsi.

3. Tee ostoksia missä haluat. Käytä etusi myymälässä tai verkkokaupassa – kumpi vain sinulle paremmin sopii. Verkkokaupassa saat edut käyttöösi kirjautumalla asiakastilillesi. Myymälässä kerro kassalla minkä edun haluat hyödyntää – myyjä hoitaa lopun. Näin helppoa se on!