Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
Yhteistyö hero fullwidth

Yhdessä olemme enemmän - Yhteistyö Kekäleen kanssa

Tiedämme, että olemalla yhteistyössä oikeiden tahojen kanssa on sillä merkitystä myös Kekäleen olemassaololle. Oletpa sitten sosiaalisen median vaikuttaja, urheiluseuran edustaja tai yritys, joka etsii itselleen yhteistyöyritystä - laita meille viestiä niin katsotaan, oltaisiinko me hyvä match.

Sponsorointi ja lahjoitukset

Etsitkö itsellesi tai vaikkapa urheiluseurallesi sponsoria? Tällöin voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä täyttää sponsorointi-lomakkeen.

Haluamme sponsoroitavien kohteiden osalta tehdä päätöksiä perustuen yhteistyöhön, jossa kummatkin osapuolet voittavat tasapuolisesti ja yhdessä.

Teemme vuosittain yhteistyötä eri tahojen kanssa, joita ovat mm. Kataja Basket, Joma, Optimi ry, Lahden Pelicans, Mikkelin Jukurit. Lisäksi sponsoroimme junioriseuroja kuten Joensuun Jokipojat ja FC Hertta.

Saamme vuosittain merkittävän määrän yhteydenottoja liittyen tuote- sekä rahalahjoituksiin ja sponsorointiin. Täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja miettimällä lomaketta täyttäessäsi miten molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä, edistät hakemuksen nopeaa käsittelyä.

Hakemusten määrästä johtuen, emme valitettavasti voi vastata kaikkiin hakemuksiin.