ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Kauden muotia jopa -50%

Yhteistyö Kekäleen kanssa


Kekäle Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu-sivuiltamme löydät lisää tietoja ja vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin. Voit myös aina ottaa meihin yhteyttä, jos kaipaat apua missä tahansa verkkokauppaa tai myymälöitämme koskevissa asioissa - autamme mielellämme!

Puhelin:

020 7010 300
Sähköposti: asiakaspalvelu@kekale.fi

Palvelemme sinua arkisin ma - pe klo 08:00 - 16:00.

Vastaamme viestiisi mahdollisimman pian - arkipäivisin viimeistään 24 tunnin sisällä. 

Olemme yhdessä enemmän. Tiedämme, että olemalla yhteistyössä oikeiden tahojen kanssa on sillä merkitystä myös Kekäleen olemassaololle.

 

Affiliate-mainonta

Onko sinulla blogi tai sivusto, jossa näet mahdollisuuden tuoda esiin Kekäleen myymiä tuotteita ja tuotemerkkejä?

Affiliate-mainonta mahdollistaa sinulle yhteistyön kanssamme mainoslinkeillä ja -bannereilla. Maksamme affiliate-kumppaneillemme rahallisen palkkion jokaisesta palautumattomasta myynnistä jonka sivusto meille tuottaa. Voit tehdä affiliate-mainontaa kanssamme Adtractionin kautta.

Jos olet kiinnostunut vaikuttajayhteistyöstä muutoinkin kuin Affiliate-mainonnan osalta, voit ottaa yhteyttä markkinointipäällikköömme: outi.marttinen@kekale.fi 

Sponsorointi ja lahjoitukset

Etsitkö itsellesi tai vaikkapa urheiluseurallesi sponsoria? Tällöin voit ottaa meihin yhteyttä täyttämällä täyttää sponsorointi-lomakkeen.

Haluamme sponsoroitavien kohteiden osalta tehdä päätöksiä perustuen yhteistyöhön, jossa kummatkin osapuolet voittavat tasapuolisesti ja yhdessä.

Teemme vuosittain yhteistyötä eri tahojen kanssa, joita ovat mm. Kataja Basket, Joma, Optimi ry, Lahden Pelicans, Mikkelin Jukurit. Lisäksi sponsoroimme junioriseuroja kuten Joensuun Jokipojat ja FC Hertta.

Saamme vuosittain merkittävän määrän yhteydenottoja liittyen tuote- sekä rahalahjoituksiin ja sponsorointiin. Täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja miettimällä lomaketta täyttäessäsi miten molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä, edistät hakemuksen nopeaa käsittelyä.

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa