ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

-10% JO ALENNETUISTA TUOTTEISTA KOODILLA LISAALE10  NAISTEN ALE | MIESTEN ALE | LASTEN ALE 

Yhteistyö Kekäleen kanssa

Olemme yhdessä enemmän. Tiedämme, että olemalla yhteistyössä oikeiden tahojen kanssa on sillä merkitystä myös Kekäleen olemassaololle.

Affiliate-mainonta

Onko sinulla blogi tai sivusto, jossa näet mahdollisuuden tuoda esiin Kekäleen myymiä tuotteita ja tuotemerkkejä?

Affiliate-mainonta mahdollistaa sinulle yhteistyön kanssamme mainoslinkeillä ja -bannereilla. Maksamme affiliate-kumppaneillemme rahallisen palkkion jokaisesta palautumattomasta myynnistä jonka sivusto meille tuottaa. Voit tehdä affiliate-mainontaa kanssamme Adtractionin kautta.

Sponsorointi ja lahjoitukset

Haluamme sponsoroitavien kohteiden osalta tehdä päätöksiä perustuen yhteistyöhön, jossa kummatkin osapuolet voittavat tasapuolisesti ja yhdessä.

Teemme vuosittain yhteistyötä eri tahojen kanssa, joita ovat mm. Kataja Basket, Joma, Optimi ry, Lahden Pelicans, Mikkelin Jukurit. Lisäksi sponsoroimme junioriseuroja kuten Joensuun Jokipojat ja FC Hertta.

Saamme vuosittain merkittävän määrän yhteydenottoja liittyen tuote- sekä rahalahjoituksiin ja sponsorointiin. Täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja miettimällä lomaketta täyttäessäsi miten molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä, edistät hakemuksen nopeaa käsittelyä.


Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu
palvelemme arkisin klo 8-17

Ota yhteyttä Chatissa tai soittamalla numeroon: 

020 7010 300 

 

Muina aikoina voit lähettää meille yhteydenottopyynnön sähköpostitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa