Ladataan kassaa...

Nyt on hyvä hetki tilata joululahjat: kaikki normaalihintaiset tuotteet -10% koodilla JUHLA. Voimassa 6.12. - 8.12.2019

Yhteistyö Kekäleen kanssa

Olemme yhdessä enemmän. Tiedämme, että olemalla yhteistyössä oikeiden tahojen kanssa on sillä merkitystä myös Kekäleen olemassaololle.

Affiliate-mainonta

Onko sinulla blogi tai sivusto, jossa näet mahdollisuuden tuoda esiin Kekäleen myymiä tuotteita ja tuotemerkkejä?

Affiliate-mainonta mahdollistaa sinulle yhteistyön kanssamme mainoslinkeillä ja -bannereilla. Maksamme affiliate-kumppaneillemme rahallisen palkkion jokaisesta palautumattomasta myynnistä jonka sivusto meille tuottaa. Voit tehdä affiliate-mainontaa kanssamme Adtractionin kautta.

Sponsorointi ja lahjoitukset

Haluamme sponsoroitavien kohteiden osalta tehdä päätöksiä perustuen yhteistyöhön, jossa kummatkin osapuolet voittavat tasapuolisesti ja yhdessä.

Teemme vuosittain yhteistyötä eri tahojen kanssa, joita ovat mm. Kataja Basket, Joma, Optimi ry, Lahden Pelicans, Mikkelin Jukurit. Lisäksi sponsoroimme junioriseuroja kuten Joensuun Jokipojat ja FC Hertta.

Saamme vuosittain merkittävän määrän yhteydenottoja liittyen tuote- sekä rahalahjoituksiin ja sponsorointiin. Täyttämällä hakemuksen huolellisesti ja miettimällä lomaketta täyttäessäsi miten molemmat osapuolet hyötyvät yhteistyöstä, edistät hakemuksen nopeaa käsittelyä.


info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 11 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 100 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-17):

020 7010 300 
asiakaspalvelu@kekale.fi