Ladataan kassaa...
Kesälahja -10€ yli 100€ ostoksesta koodilla KESA10 | Koskee normaalihintaisia tuotteita pl. UGG & Canada Goose

Kevään trendit 2024: Naisten muoti

Hiljalleen horisontista hiipivä kevät alkaa jo heijastella mieliimme. Lisääntyvä valo, keväinen aurinko ja uuden sesongin kutkuttava odotus energisoivat ja sytyttävät uutta inspiraatiota - myös pukeutumiseen. Sesonginvaihde tuo tullessaan raikkaat trendit, muodin uudet tuulet ja inspiroivat tyylivinkit, joista voi poimia ideoita omaan kevätpukeutumiseen. 

Emme suinkaan tartu kaikkiin muodin trendivirtauksiin, sillä meille keskeisintä ovat ajattomat ja pitkäikäiset lempivaatteet, joita pidetään sesongista ja vuodesta toiseen. Valikoimamme värimaailma toimii jatkumona sesongista seuraavaan ja on helppo yhdistellä jo vaatekaapista löytyvien suosikkien kanssa. Ihanan kepeät, mukavat ja laadukkaat luonnonmateriaalit, kuten pellava ja sen sekoitteet, kuuluvat kevääseen ja kesään, mutta kestävät oikein pidettynä vuosia.

Vuodenajan vaihtumisen ei siis tarvitse tarkoittaa sitä, että koko vaatekaappi uudistetaan täysin, vaan se tarjoaa mahdollisuuden tutkailla vanhoja lempivaatteita uusin silmin - ja antaa niille uuden elämän uudenlaisella yhdistelyllä, trenditärpeillä sekä tarpeen mukaan tarkkaan harkituilla täsmähankinnoilla.

Naisten muodin kevään 7 trenditärppiä

Olemme poimineet kevään naisten pukeutumisen ytimestä 7 trendiä, joista ammennamme tänä keväänä inspiraatiota pukeutumiseen, ja jotka näkyvät raikkaina uutuuksina ja keväisinä tuulahduksina valikoimassamme. Nämä trendit voivat olla helposti toteutettavissa myös oman vaatekaapin kätköillä. Inspiroidu kevään väreistä, raikkaista uutuuksista sekä uudesta yhdistelystä - ja nauti lempivaatteistasi.

*Artikkelin tuotteet saapuvat myymälöihin sekä verkkokauppaan tammi-toukokuun aikana.

1. Denim ja sinisten sävyjen harmonia

Tämän kevään ehdoton trendiväri on sininen ja sen erilaiset sävyt. Erityisesti sininen denim ihastuttaa - vieläpä enemmän tuplasti puettuna. Denim ja pastelliset siniset puetaan yhdessä maanläheisten sävyjen kanssa, jolloin kokonaisuus on harmoninen mutta keväisen raikas. 

Farkkutakki, Claire. Paitapusero, Isay. Housut, Selected Femme. Kengät, New Balance.

2. Herkullinen pinkki ja punaisen voima

Kevään herkullisin värimaailma ammennetaan erilaisista punaisen sävyistä. Tänä keväänä nautimme punaisen kaikista eri sävyistä aina suloisista vaaleanpunaisista ja raikkaista pinkeistä kirkkaaseen oranssiin. Hempeile pastellisessa hattarassa tai voimaannu vahvoista aksenttiväreistä!

Bleiseri* ja housut, Claire. T-paita, Selected Femme. Lenkkarit, New Balance.

3. Musta, valkoinen ja graafiset kuosit

Musta ja valkoinen ovat jälleen pinnalla ja ovat osa niin sanottua "värittömyyden" trendiä. Tämä trendi näkyy erityisesti kesällä, värikkäämmän kevätkauden jälkeen. Kokeile trendiä rohkeasti pukeutumalla kokonaan mustaan tai valkoiseen - voi kuulostaa tylsältä, mutta on kaikkea muuta. Yksiväristen asujen rinnalla musta ja valkoinen valloittavat uudenlaisissa voimakkaissa, graafisissa ja geometrisissä printeissä.

Tikkitakki, Makia. Neule, Tommy Hilfiger. Hame*, Y.A.S. Lenkkarit, New Balance.

4. Kaksiosaisen pukeutumisen uudet tuulet

Kaksiosainen pukeutuminen on taas suuressa suosiossa ja tänä keväänä inspiroivat erityisesti hameiden uusi tuleminen sekä yksiväriset tai sävykoordinoidut uniformut. Hameita puetaan nyt monipuolisesti niin paitapuseroiden, neuleiden, liivien kuin bleisereiden kanssa. Yksiväriset ja yhteensopivat puserot ja housut tai hameet näyttävät tyylikkäiltä settinä, mutta ovat helppoja yhdistellä myös muihin vaatteisiin. Kokeile uniformua valitsemalla vaatekaapistasi väriltään mahdollisimman hyvin mätsäävän ylä- ja alaosan - ehkäpä jopa farkut ja farkkutakki.

Neulepaita ja hame, Y.A.S. Laukku, Markberg. Maiharit, Dr. Martens.

5. Monipuolinen liivi

Joko olet ihastunut monipuoliseen liiviin? Niin mekin. Liivi tuo mielenkiintoa asuun kerrostettuna ja on tyylikkään chic puettuna topiksi ihan sellaisenaan. Tänä keväänä liiveissä on käytetty miellyttäviä luonnonmateriaaleja ja pellavasekoitteita. Pukisimme liivin kuosillisen mekon pariksi, puhvihihaisen puseron tai klassisen kauluspaidan päälle, ryhdikkäästi bleiserin alle tai rennosti t-paidan kaveriksi.

Liivi*, Freequent. Farkkuhame, Mos Mosh. Lenkkarit, New Balance.

6. Bomber-takin paluu

Bomber-takki on palannut ja näyttää nyt uudelta ja raikkaalta väljän rennossa mallissa. Kevyemmällä bomber-takilla saat vaihtelua työpukeutumiseen, kun puet sen toimistolle bleiserin sijaan. Muita kevään suosikkitakkejamme ovat rennot farkkutakit, nahkatakit (erityisesti upeat kermanvaaleat uutuudet) sekä rennot mutta ryhdikkäät trenssit. Katso koko takkivalikoimamme ja löydä oma lempitakkisi!

Bomber-takki, Beaumont. Hame, Vila. Toppi*, Selected Femme. Lenkkarit, New Balance.

7. Housupuku ja bleiserin huoleton yhdistely

Trendikäs housupuku noudattelee yleisesti siistimmän pukeutumisen linjaa olematta lainkaan tylsä. Bleiserin voi pukea nyt huolettomasti niin hameiden, rentojen farkkujen kuin shortsienkin kanssa. Eri tavoin yhdisteltynä housupuku toimii niin juhlaan kuin arkeen ja kannustammekin kokeilemaan rohkeasti erilaisia yhdistelmiä - riko rajoja. Ihastu bleiserivalikoimaamme ja luo oma tyylisi!

Bleiseri*, PBO. T-paita, Mos Mosh. Farkut, Object. Tennarit, Loci.

Naisten kevään uutuuksia:

Inspiraatio hukassa? Lempivaatevalmentaja auttaa!

Kevään täsmäostoksiin, yhdistelyyn, inspirointiin ja kaikkiin pukeutumisen pulmiin saat apua ammattitaitoisilta Lempivaatevalmentajiltamme. Lempivaatevalmennus sopii sinulle, jos haet inspiraatiota ja yhdistelyvinkkejä, haluat tyyliisi sopivat asukokonaisuudet ilman sovituskopissa turhautumista, haluat välttyä hutiostoksilta tai vaikkapa kaipaat kattavaa tyylipäivitystä. Lempivaatevalmentaja neuvoo aina myös vaatteiden huollossa mahdollistaen niille kanssasi mahdollisimman pitkän elinkaaren ja useita käyttökertoja. Lue lisää palvelusta ja varaa oma aikasi!