Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |

Juhlantai - Aina on aihetta juhlaan

Kevät on juhlien kukkeinta aikaa ja kalenterit täyttyvät niin pienistä kuin suurista juhlan aiheista, lämpimistä kohtaamisista ja riemun hetkistä. Jokainen päivä on potentiaalinen Juhlantai eli päivä, joka on juhlan arvoinen. Juhlantai pitää sisällään kutkuttavan tunteen siitä, että juuri tänään tapahtuu jotain erityistä.

Onpa kyseessä valmistuminen, sukulaisen häät, kesäiset puutarhajuhlat tai vaikkapa syntymäpäivien juhlistaminen puistopiknikillä, on jokainen Juhlantai merkityksellinen ja panostamisen arvoinen. Parhaimmillaan Juhlantai-fiilis viritellään jo ennakkoon valmistautumalla tärkeään hetkeen asiaan kuuluvalla tavalla. Suunnittele siis juhla-lookkisi etukäteen, pukeudu juhlan tullen koreasti ja nauti tunnelmasta sydämesi kyllyydestä.

Mekoissa ihastuttavat tänä keväänä erilaiset pinnat, kuten röyhelöt, hapsut, tupsut ja muut struktuurit. Asut vasemmalta oikealle: Kukkamekko, Y.A.S ja sandaletit, Bukela. | Puhvihihainen mekko, Selected Femme ja tennarit, Inuikii. | Hapsumekko, Y.A.S ja tennarit, Calvin Klein.

Hempeässä mekossa on kiinnostavia yksityiskohtia, kuten struktuuripinta ja muhkeat puhvihihat.

Kun pellavasekotteisen puvun alle pukee pellavapaidan, ei juhla-asu hiosta helteisimmälläkään kesäsäällä.

Monikäyttöiset puvut taipuvat kaikkiin kesän juhliin. Asut vasemmalta oikealle: Puvuntakki, housut, liivi ja kengät, Selected Homme. Kauluspaita, Olymp. | Pellavasekoitteinen puvuntakki ja housut, Selected Homme. Pellavapaita, Matinique. Tennarit, New Balance.

Juhlavaate, jota todella pidät

Kertakäyttöisyys ei ole kaunista juhlapukeutumisessa(kaan). Älä siis arkaile käyttää samaa vaatetta kaikissa sesongin kemuissa, sillä myös juhlavaatteet ansaitsevat tulla pidetyksi. Panosta määrän sijasta juuri sinulle täydelliseen lempivaatteeseen, jota pidät pippaloista toiseen ja joka saa sinut säteilemään.

Tänä keväänä annamme itsemme hullaantua ja ihastua näyttäviin Juhlantai-tyyleihin. Saako vaate sinut tuntemaan kutkuttavaa iloa, huokumaan itsevarmuutta, haaveilemaan tulevista juhlahetkistä tai kenties tanssijalan vipattamaan? Se on juhlavaate, jota todella pidät! Tällainen lempivaate virittää juhlatunnelmaan ja kerryttää muistoja elämän parhaista pidoista. Löydä upeasta valikoimastamme Juhlantai-tyyliisi kesän ihanimmat mekot, hameet ja naisten bleiserit tai miesten puvut ja bleiserit sekä kauluspaidat.

On tärkeää, että juhlamekko tuo itsevarman olon ja saat loistaa omana itsenäsi. Mekot vasemmalta oikealle: Kietaisumekko, Y.A.S. | Pinkki maksimekko, Y.A.S. | Kultainen mekko, Y.A.S 

Paras valinta juhlavaateostoksilla on sellainen lempivaate, jonka haluat pukea yllesi kaikkiin kesän ihaniin juhliin - niin häihin, rippijuhliin, valmistujaisiin kuin puutarhajuhliinkin. Kietaisumekko, Y.A.S. Kengät, Bukela.

Uskalla leikitellä kuoseilla, ja valitse tyyli omaan persoonaasi sopien. Asut vasemmalta oikealle: Pellavasekoitteinen puvuntakki ja housut, Selected Homme. Kauluspaita, Olymp. Henkselit, Matex. | Kauluspaita, Matinique. Pellavasekoitteiset puvunhousut, Selected Homme.

Juhlavaatteiden yhdistely on paitsi hauskaa myös antoisaa, kun samaa vaatetta voi eri yhdistelmin käyttää myös rennommissa juhlissa tai arjessa.Bleiseri, farkkupaita ja housut, Matinique. Kengät, Playboy.

Panosta monikäyttöisyyteen

Pidetyin juhlavaate on sellainen, joka pääsee käyttöön mahdollisimman usein. Vain yksissä juhlissa pyörähtävät juhlavaatteet ovat eilisen uutisia, ja kannustamme panostamaan määrän sijasta laadukkaaseen, monikäyttöiseen juhla-asuun, jossa juhlit kaikki kauden kekkerit. Parhaassa tapauksessa lempivaate taipuu juhlaparketeilta myös arkeen.

Yksi mekko, puku tai kauluspaita muuntuu häistä puutarhajuhliin tai valmistujaisista grilli-illalliselle rohkeasti eri tavoin yhdistelemällä. Kokeile miten vaatteen tunnelma vaihtuu erilaisin yhdistelmin ja asustein. Vaihda korkokengät mataliin sandaaleihin tai loaferit tennareihin. Pikkulaukun paikan vie kaupungille käytännöllisempi kassi ja bleiserin korvaa illanviettoon nahkatakki. Puvun kanssa voit pukea t-paidan ja tennarit puutarhajuhliin, kun taas kauluspaita, nahkakengät ja solmio viimeistelevät erityisen juhlavan tyylin. Ennakkoluulottomasti yhdistelemällä saat lempivaatteestasi eniten irti! Löydä juhlatyyliisi sopivat naisten kengät ja asusteet tai miesten kengät sekä upeat solmiot ja taskuliinat.

Olisiko tämä tuleva luottomekkosi? Mekko, Y.A.S.

Jos et viihdy mekossa tai haluat vaihtelua mekkotyyliin, on tyylikäs jakkupuku aina yhtä varma valinta. Ja mikä parasta - helppo yhdistellä myös arkimenoihin. Bleiseri ja housut, Object. Laukku, Ted Baker. Tennarit, Calvin Klein.

Monikäyttöisyys on valttia juhlapukeutumisessa. Pukeudu juhlissakin omiin lempivaatteisiin, joissa viihdyt. Asut vasemmalta oikealle: Mekko, Gauhar. Tennarit, Calvin Klein. | Bleiseri, Sinnuu. Kauluspaita ja housut, Matinique. Kengät, Playboy.

Röyhelöä ja hulmuavaa helmaa - niistä on kesän lempimekko tehty. 

Anna persoonan näkyä

Juhlantai on sitä erityisempi, mitä enemmän pukeutumiseesi panostat, mutta tee se omilla ehdoillasi. Pukeutumisetiketti antaa raamit juhlapukeutumiselle ja pukukoodien tarkoituksena on helpottaa valmistautumista ja ohjata pukeutumista vastaamaan tilaisuuden luonnetta. Juhlaan sopiva pukeutuminen on oiva kunnianosoitus juhlan kohdetta ja järjestäjiä kohtaan, mutta muista – etikettejä ei kannata ottaa liian vakavasti!

Anna persoonasi näkyä myös Juhlantai-tyylissä. Jos solmion käyttäminen saa kurkun kuristumaan, riko rajoja ja yhdistä puku vaikkapa siistiin t-paitaan. Jos hulmuavat helmat eivät tunnu omalta, pue Juhlantaina vaikkapa rennosti istuva bleiseri ja housut.

Valitse yllesi lempivärejä ja -tyylejä - ja uskalla näkyä! Maksimekko, Y.A.S. Tennarit, Calvin Klein.

Oikean juhla-lookin tunnistaa siitä, että se saa hymyn kasvoille. Asut vasemmalta oikealle: Puvuntakki ja housut, Hugo Boss. Kauluspaita, Olymp. Tennarit, New Balance. | Bleiseri, Matinique. Kauluspaita, Olymp. Housut, Selected Homme. Kengät, Playboy.

Paras asuste on itsevarma olo

Jalat alta vievän juhlalookin salaisuus on ennen kaikkea leveä hymy ja itsevarma olo. Oikea juhla-look onkin löytynyt, kun oma peilikuva saa hymyn huulille. Muista ostoksia tehdessäsi keskittyä oikeanlaisen fiiliksen lisäksi siihen, että vaate on sinulle jatkoa ajatellen monikäyttöinen ja laadultaan mieleinen. Tällaiset juhlavaatteet helpottavat tuleviakin pukeutumispulmia ja tuottavat sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

Jos kaipaat apua juhlapukeutumiseen liittyvien pulmien kanssa, muista että voit aina kääntyä meidän puoleemme. Varaa itsellesi aika Lempivaatevalmentajalle, joka auttaa sinua löytämään oman Juhlantai-tyylisi.