Ladataan kassaa...
Vain verkossa: valitut brändit -15% sunnuntaihin asti| NAISET | MIEHET |
lempivaatevalmentaja juhla hero

Lempivaatevalmentaja - apua juhlapukeutumisen pulmiin

Tavoitteemme on, että vaatekaapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaillemme Lempivaatevalmentajat, pukeutumisen asiantuntijat, jotka tarjoavat pukeutumisneuvontaa, ratkovat tyylipulmia ja ovat apuna oman tyylin löytämisessä.

Myös juhlavaatteet ansaitsevat tulla pidetyiksi lempivaatteiksi, ja siksi Lempivaatevalmentaja onkin erinomainen apu juhlapukeutumisen pulmiin. Lempivaatevalmentajan puoleen voi kääntyä niin pienten kuin suurten asuongelmien kanssa ja Lempivaatevalmennuksessa keskitytään asiakkaan toivomiin asioihin – onpa toiveena sitten juhlatyylin tehokas täsmäisku tai vaikkapa inspiroivaa luksusaikaa omalle tyylille!

lempivaatevalmentaja juhla kuva 1

Juhlavaatteelle käyttökertoja

Ethän halua kertakäyttövaatteita kaappiisi tilaa viemään? Emme mekään. Meille on tärkeää, että saat juhlavaatteelle mahdollisimman paljon käyttökertoja. Lempivaatevalmentajamme antaa vinkit juhlavaatteen yhdistelyyn niin, että voit juhlia samassa vaatteessa kaikki kauden isot ja pienet kestit. Ja taipuupa vaate asiantuntijan neuvoilla juhlasta arkeenkin. Lempivaatevalmentaja neuvoo myös vaatteen oikeassa huollossa, jotta se palvelisi mahdollisimman pitkään.

Lempivaatevalmentaja vinkkaa: Voit tulla meille myös jo ennestään omistamasi vaatteen kanssa, jonka yhdistely tuntuu haastavalta tai jolle haluaisit loihtia uutta ilmettä.

Apua pukukoodin tulkintaan

Lempivaatevalmentaja on pukeutumisen asiantuntija, joka hallitsee pukukoodien salat. Jos pukeutumisetiketti ja juhlan pukukoodit aiheuttavat päänvaivaa, auttaa Lempivaatevalmentaja koodien tulkinnassa niin, että noudattelet juhla-asussasi tilaisuuden luonnetta tinkimättä kuitenkaan omasta tyylistäsi.

Lempivaatevalmentaja vinkkaa: Jos olet saanut juhlakutsun, mutta olet epävarma pukukoodista, voit tiedustella miten itse juhlakalu aikoo pukeutua – se antaa hyvää suuntaa sille, miten arvokkaasti juhliin toivotaan pukeuduttavan. Pukukoodia ei ole kuitenkaan pakko noudattaa pilkun tarkasti ja autamme mielellämme rikkomaan rajoja – tyylillä tietenkin.

Löydä oma juhlatyylisi

Onpa kyseessä sitten häät, valmistujaiset, puutarhajuhlat, merkkipäivät piknikillä, kesäjuhlat ystävien kanssa tai rennot grillijuhlat, tekee juhlapukeutumiseen panostaminen juhlan hetkestä entistä merkityksellisemmän. Asiantuntijamme auttaa löytämään juhlatyylisi ja tarjoaa valikoimastamme siihen sopivat juhlamekot, housuasut tai juhlapuvut sekä kengät ja asusteet – koko paketin. Näin vältyt turhalta kiertelyltä, sovituskopissa turhautumiselta ja hutiostoksilta.

Lempivaatevalmentaja vinkkaa: Apuna juhlavaateostoksilla on ennakkoluuloton asenne - kannustamme kokeilemaan rohkeasti uutta vaatetta tai uudenlaista tapaa yhdistellä. Meille on tärkeintä löytää juuri sinun tyyliisi osuvat vaatteet, jotka saavat sinut huokumaan itsevarmuutta ja joita haluat pitää yhä uudelleen.

lempivaatevalmentaja juhla kuva 2

Täydellisen puvun valinta

Sen oikean puvun valinta voi nostaa hikikarpalot otsalle jo juhlakutsun kilahtaessa postiluukusta. Ei hätää – asiantuntijamme tuntevat pukuvalikoimamme erilaiset mallit ja mitoitukset, ja osaavat etsiä juuri sinun tarpeeseesi ja vartalotyyppiisi sopivan puvun. Lempivaatevalmentaja auttaa löytämään oikean koon, tarkistaa istuvuuden ja tarpeen mukaan merkitsee tarvittavat korjaukset ompelijalle sekä kasaa puvun ympärille sinulle mieleisen tyylikokonaisuuden asusteineen ja muine tykötarpeineen. Palvelumme tarjoaa siis sinulle valmiin paketin vaivattomasti ja helposti!

Lempivaatevalmentaja vinkkaa: Varaamalla ajan riittävästi ennakkoon ennen juhlia vähennät omaa stressiäsi juhlien lähestyessä. Tällöin ehditään myös varmuudella tehdä tarvittavat muokkaukset vaatteeseen ja se on kuin sinulle tehty!

Kerralla kuosiin koko juhlaseurue

Kerää kasaan kaasot, bestmanit, perhe, kaverit, läheiset tai muu juhlaseurue ja varaa yhteinen aika koko poppoolle – porukassa kaikki on hauskempaa! Virittäytykää juhlatunnelmaan ennakkoon suunnittelemalla yhdessä juhla-asut asiantuntijan avustuksella. Kun pukeutumispulmat on ratkaistu, voitte keskittyä kutkuttavaan odotukseen.

Lempivaatevalmentaja vinkkaa: Meiltä voit kysyä aikoja myös isommille seurueille sekä aukioloaikojen ulkopuolelle suoraan lähimmästä myymälästäsi.

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

Voit varata ajan omaan Kekäle-myymälääsi kätevästi verkosta. Mikäli et löydä verkkoajanvarauksestamme sopivaa aikaa, voit tiedustella aikoja myös suoraan myymälästä. Lempivaatevalmentaja on maksuton Kekäle Kanta-asiakkaille. Muille kuin kanta-asiakkaille palvelun hinta on 29,95 e/tunti. Voit liittyä Kekäle Kanta-asiakkaaksi TÄÄLLÄ tai myymälässämme Lempivaatevalmennuksen yhteydessä.

Pidetyimmät vaatteet. Takuulla.

Uskomme siihen, että Lempivaatevalmentajan avulla syttyneet vaateihastukset syvenevät rakkaudeksi, eivätkä taatusti jää pitämättä. Siksi tarjoamme käynnin aika tehdyille ostoksille Lempivaatetakuun. Näin se toimii:

  1. Varaa aika Lempivaatevalmentajalle.
  2. Löydä Lempivaatevalmentajan kanssa vaatteet, joista pidät ja joita pidät.
  3. Jos vaateihastus ei syvennykään rakkaudeksi 14 vrk:n aikana, palauta ostoksesi meille ja saat rahasi takaisin.

Kahden viikon Lempivaatetakuu koskee etukäteen varatun Lempivaatevalmentaja-ajan yhteydessä tehtyjä ostoksia. Lempivaatetakuuta ei voida soveltaa verkkokaupassa tehtyihin ostoksiin. Vaatteita saa käyttää takuuaikana.

Lue myös nämä:

juhlantai inspiroidu
Lue lisää

Juhlantai

Tee omasta juhlapäivästäsi astetta erityisempi ja pukeudu koreasti monikäyttöisiin juhlavaatteisiin.

Pukeutumisetiketti inspiroidu
Lue lisää

Pukeutumisetiketti

Frakki, tumma puku vai kenties smokki? Avasimme yleisimmät juhla- ja työpukeutumisen etikettitermit.

kanta-asiakas inspiroidu
Lue lisää

Kekäle Kanta-asiakas

Kekäle Kanta-asiakkaana saat joka kuukausi innostavia etuja ja alennuksia suoraan sähköpostiisi.