Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
vaatekaapin pelastajat hero fullwidth

Vaatekaapin pelastajat

Arkiaamu, eikä mitään pukemista? Tuttu tunne. Harmillisen monen aamu alkaa tahmeasti vaatekaapilla, josta ei löydy mitään puettavaa. Usein toimimattoman vaatekaapin ongelma piilee siinä, että sisältö on kuratoimatonta sillisalaattia. Ja sillejä pilkkaamatta, haluaisimme, että aamusi starttaisivat hieman positiivisemmissa merkeissä.

Lempivaate on sankari, joka ei käytä viittaa.

Toimivan vaatekaapin sisältö ei ole mahdollisimman laaja, vaan laadukkaista yksilöistä, oman maun mukaan koottu kokonaisuus. Vaatteita, jotka tekee mieli pukea, vaikka jokaisena päivänä. Vaatteita, jotka sopivat yhteen keskenään ja innostavat sinua uudenlaiseen yhdistelyyn. Vaatteita, jotka yllä on yksinkertaisesti hyvä olla.

Kutsumme näitä lempivaatteita vaatimattomasti Vaatekaapin pelastajiksi.

Kaikki sankarit eivät käytä viittaa, eivät myöskään nämä. Lempivaatteet ovat sellaisia, jotka saattavat näyttää vaatimattomilta, mutta tekevät arkiaamuistasi asteen huolettomampia. Ajat, trendit ja vuodenajat muuttuvat, mutta lempparit ne vain pysyvät.

Lempivaate on kantajansa näköinen

Päivän pelastajaksi saattaa omasta tyylistä ja elämäntilanteestasi riippuen muodostua niin napakat farkut, liehuvahelmainen voimamekko kuin rento collegepaita. Yhteistä vaatteille on niiden synnyttämä fiilis.

Vaatekaapin pelastajia on yhtä monia kuin vaatekaappejakin. Tai ei ehkä aivan, mutta ymmärrät varmasti kielikuvan sisältämän lupauksen siitä, että lempivaate voi olla juuri sinun näköisesi.

kuva 3

Collegepaita 99,90e, Gant. Farkkutakki 129,00e, Part Two. Housut 149,00e, Mos Mosh. Tennarit 159e, Ted Baker.

Huppari 129,95e, Gant. Untuvaliivi 339,00e, Parajumpers. Farkut 149,00e, Tiger of Sweden. Tennarit 199,00e, Hugo Boss.

Potentiaalisia vaatekaapin pelastajia

Huppari

Huppari on kuluneen vuoden kiistaton lemppari, joka on jo aikoja sitten päästetty irti kotivaatteen leimasta. Huppari ansaitsee tulla ulkoilutetuksi siinä missä muutkin vaatteet ja toimiikin erittäin hyvin rennoissa streetwear-asuissa. Varma valinta on yhdistää huppari lempihousuihisi ja sporttiseen yleisilmeeseen. Kokeileva trendiniekka miksaa hupparin osaksi muuten formaalia asua.

Ohut villakangastakki hupparin yllä tai siistimpi alaosa näyttää hyvällä tavalla erilaiselta rennon collegekankaan kaverina. Kokeile yhdistää huppari tai collegepaita liehuvahelmaisen mekon tai hameen kaveriksi tai ryyditä tuttuja suoria housujen ja kauluspaidan yhdistelmää kerrostamalla päälle tämä rento yläosa.

NAISTEN HUPPARIT | MIESTEN HUPPARIT

Kevättakki

Jos kevättakki ruumiillistuisi, se ottaisi taatusti trenssin muodon. Mutta klassikonkaan ei tarvitse olla tylsä. Trenssitakki saa twistiä uudenlaisesta muotokielestä, kuten hupusta tai puhvihihoista.

Trenssin lisäksi kevättakkien kärkikahinoissa kisaa farkku-, nahka- ja ohuet tekniset takit. Uutuutena takkirintamalla on kerrospukeutumiseen sopivat liivit ja paitatakit sekä tikatut takit, joiden pitkät helmat suojaavat kevään viimalta ja näyttävät ehdottoman tyylikkäältä.

NAISTEN KEVÄTTAKIT | MIESTEN KEVÄTTAKIT

Sneakerit

Kuivat kadut, paljaat nilkat ja valkoisena hohtavat tennarit ovat pyhä kolminaisuus, joka kertoo kevään vihdoin saapuneen. Vuosia jyllännyt sporttitrendi on tehnyt tennareista ja sneakereista salonkikelpoisia myös rentojen vapaa-ajanasujen ulkopuolella.

Tennarit itseasiassa tekevät vaatekaappisi helmistä monikäyttöisimpia, sillä juhlavakin vaatekappale saa tennareista särmää, joka tekee vaatteesta hetkessä myös arkikelpoisen. Ja kukapa ei pitäisi kengistä, joilla voi huoletta kävellä pitkin kevätkatuja niin pitkään kuin sielu sietää.

NAISTEN KENGÄT | MIESTEN KENGÄT

Vaatekaapin pelastajat kuva5

Kauluspaita 49,99e ja chinot 69,95e, Selected Homme. Ohut puuvillaneule 26,99e, Only & Sons. Nahkaiset tennarit 199,00e, Hugo Boss.

Vaatekaapin pelastajat kuva3

Rento paitakki kultaisilla yksityiskohdilla 149,00e, Philosophy Blues Original. Untuvaliivi 349,00e, Parajumpers. Leveälahkeiset farkut 139,00e, Mos Mosh. Nahkanilkkurit 199,00e, Bukela.

Vaatekaapin pelastajat kuva2

Alpakkasekoitteinen neulepaita 119,00e, Mos Mosh. Leopardikuosinen mekko 79,99e, Selected Femme. Nahkaiset chelsea-nilkkurit 199,00e, Bukela.

Mekko

Mekot, niin minit kuin midit, ovat oikeutetusti arjen ikisuosikkeja. Mekoissa yhdistyy täydellisesti pukeutumisen hauskuus ja helppous. Pukeutumalla mekkoon selviät usein yhden vaatteen taktiikalla, vaikka toisaalta, mekko sopii mainiosti erilaisiin kerrostettuihin asuihin.

Hulmuhelmojen kaveriksi sopii mitä mainiommin lempineuleesi, monenlaiset kevättakit sekä monipuolisesti erilaiset asusteet.

NAISTEN MEKOT | NAISTEN HAMEET

Housut

Unohda prässit ja tärkit (ellet välttämättä halua niihin pukeutua). Nyt pukeutudutaan rennosti joustaviin ja mukaviin housuihin, jotka taipuvat monenlaisiin tilanteisiin. Siistit suorat housutkin vastaavat käyttömukavuudeltaan collegeja, kun valitset materiaalin joustavuuden mukaan.

NAISTEN HOUSUT | MIESTEN HOUSUT

Neuleet

Pohjoisella pallonpuoliskolla neule on osana lempivaatteita ympärivuotisesti, vain materiaalit vaihtuvat. Kylminä kuukausina pukeudutaan lämpimiin villalaatuihin, mutta kevään tullen neulehyllyillä käännytään puuvillan, pellavan ja viskoosin puoleen.

Neuleiden saralla on myös yksi uusi tulokas: neuleliivi. Tuskin mikään on ponkaissut lempivaatteiden kärkilistalle niin nopeasti kuin vanha kunnon slipoveri. Suloinen euleliivi sopii niin mekkojen kuin paitapuseroiden päälle.

NAISTEN NEULEET | MIESTEN NEULEET

Kiinnostaisiko myös nämä?

uudistu inspiroidu
Lue lisää

Uudistu

Inspiroidu uuden alussa vaalien vanhaa ja uudistaen tyyliäsi itsellesi sopivalla tavalla.

Sinnuu inspiroidu
Lue lisää

Sinnuu

Suomessa suunniteltuja arjen lempivaatteita, joissa viihdyt ja joita pidät pitkään.

lempivaatevalmentaja inspiroidu
Lue lisää

Lempivaatevalmentaja

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle, joka ratkoo tyylipulmat puolestasi. Maksuton Kekäle Kanta-asiakkaille.