Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |

Naisten kesämekot

Listausvalinnat

Kesämekot: Kevyttä ja kaunista

Kesämekko on kesän monikäyttöisin vaatekappale, joka taipuu niin töistä kaupungille, torilta rannalle kuin rentoihin kesäjuhliinkin. Kesämekon puet lempitennareiden tai sandaalien kanssa - nappaa vain mukaan korikassiin rantakamppeet ja olet valmis kesäpäivään.

Mekot luonnonmateriaaleista

Parhaat kesämekot ovat ihanan keveitä ja hengittäviä, ja näitä ominaisuuksia tarjoilevatkin parhaiten luonnonmateriaalit. Valikoimastamme löydät puuvillaiset kesämekot sekä kuumimmillakin helteillä viileät pellavamekot. Luonnonmateriaali paitsi tuntuu miellyttävältä, myös kestää oikein hoidettuna kesästä toiseen.

Monikäyttöiset kesämekot

Väljä kesämekko on viime vuosien suosikki, joka on mukava päällä säässä kuin säässä. Valkoinen kesämekko on ihanan raikas niin kaupungilla, töissä kuin rannallakin. Ihanat kukkamekot puetaan tarpeen tullen vaikkapa puutarhajuhliin. 

Lempimekot kaikkiin kesähetkiin

Kun kesä kolkuttelee kulman takana ja on aika löytää kesän uusi lempimekko, tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä oma suosikkisi. Valikoimastamme löydät ihanat kesämekot laadukkailta brändeiltä, kuten Inwear, Part Two, Mos Mosh, Marimekko ja monta muuta. Löydä omasi ja tilaa helposti netistä!

d8a15af4ad8f22dc437815d760c61b63d1f4b88d6f9877cdf952a0ebd84b15ca 65.21.247.116