Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen vaihto & palautus
Nopea toimitus 1—4 arkipäivää

TERVETULOA UUSITTUUN VERKKOKAUPPAAMME! KEHITÄMME KAUPPAA EDELLEEN, JONKA VUOKSI PIENIÄ HÄIRIÖITÄ SAATTAA ILMETÄ HETKELLISESTI.

Kekäleen uusi verkkokauppa – tutut tunnukset!

Uudistimme verkkokauppamme maanantaina 9.4.2018.

Verkkokauppamme uusiutumisesta huolimatta sinun asiakastunnuksesi ovat tallessa, mutta pyydämme sinua kuitenkin vielä vaihtamaan salasanasi, jotta pääset jatkossa shoppailemaan entistä mukavammin.

Uudistuksen myötä esimerkiksi nämä ovat uutta:

  • Uudistettu selkeämpi ilme ja suuremmat tuotekuvat kategorioissa ja tuotekorteilla
  • Kattavampi hakutoiminto
  • Suorempi ja yksinkertaistettu kassalinja

Seuraavaksi kehityksessä on tulossa mm. kategorioissa usean suodattimen valinta, tuotekorteilla vielä osuvammat tuotesuositukset ja jatkuvaa viilausta, että saamme verkkokaupasta mahdollisimman mukavan käyttää.

Mitä muita muutoksia on tapahtunut?

Uuden verkkokaupan myötä valitettavasti vanhat verkossa tehdyt tilaustietosi eivät ole enää saatavillasi. Nyt on siis hyvä hetki aloittaa shoppailut puhtaalta pöydältä uusien verkkokauppatoimintojen ja parannellun käyttökokemuksen kera!

Huom! Kekäle-laskujen sijaan olemme siirtyneet käyttämään Klarna-laskutuspalvelua. Laskulla maksaminen onnistuu siten yhtä hyvin kuin ennenkin, mutta tapahtuu jatkossa Klarnan kautta. Uudistuksen myötä myös Klarnan laskutuslisä on poistunut kokonaan!

Uudistuksen julkaisu oli vasta ensimmäinen askel matkalla parempaan palveluun verkossa. Kehitämme siis uutta verkkokauppaa jatkuvasti, joten kuulemme myös kovin mielellään sinun toiveita ja palautetta!

Asiakaspalvelu (arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi