Ladataan kassaa...
Kesälahja Kanta-asiakkaille: 20 € alennus yli 150 € ostoksista koodilla KESA20 | Katso kaikki edut ja liity

Miesten puvut

Miesten puvut
Listausvalinnat
Hinta
 €
-
 €
Koko
Väri
Brändi
Myymäläsaatavuus
Alennustuote
Järjestä
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

Tuotteet 1-30 / 36

Sivu
per sivu
Järjestä
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

Tuotteet 1-30 / 36

Sivu
per sivu

Miesten puvut arkeen ja juhlaan

Puku on luonnollinen valinta niin juhlaan kuin juhlaviin tilaisuuksiin. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinulle sopivan puvun. Erilaisia pukumalleja on monia, monessa eri kankaissa ja väreissä. Onko haussa klassinen musta puku, tyylikäs harmaa vai kenties upea sininen? Täältä löytyy! 

Monikäyttöinen puku niin arjessa kuin juhlassa

Useammilta meistä löytyy vaatekaapistaan vähintään yksi puku ja se on usein musta. Haluamme kuitenkin innostaa sinua tarttumaan pukuostoksilla myös muihin väreihin, jotka sopivat moniin tilaisuuksiin mustaa pukua paremmin. Mustaa monikäyttöisempi vaihtoehto on tummansininen puku, joka on käytännöllinen ja tyylikäs niin työpukeutumisessa kuin juhlassa. Tummansininen puku on hienostunut, mutta kuitenkin asteen rennompi kuin musta.

Kesäkaudelle taas voi valita vaalean puvun - esimerkiksi harmaa puku tai vaalea beige on raikas ja vaihtoehto perinteisille miesten puvuille. Tai miksi et kokeilisi kuosillista pukua, kuten klassisia ruutuja? Suosi kesällä kevyitä luonnonmateriaaleja kuten pellavaa tai puuvillaa, jotka hengittävät ja pitävät olosi mukavana. Myös bleiserin sisäpuolelle kannattaa kurkata: puolivuoritettu bleiseri on huomattavasti kevyempi kesäkuumalla.

Tumma puku on vaatekaapin peruspilari

Tummalla puvulla on paikkansa jokaisen miehen vaatekaapissa, sillä se sopii moneen tilaisuuteen kellonajasta riippumatta. Tumma puku onkin etikettinä kaikkein käytetyin ja sen myötä sen merkityskin on alkanut hieman arkistumaan. Miesten ’tumma puku ’ – pukukoodi tarkoittaa tummansinistä pukua, tummanharmaata pukua sekä mustaa pukua. Pue tumman puvun kanssa (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/kauluspaidat?color=22) ja hillityn väriset asusteet. Lue lisää pukeutumisetiketistä (https://www.kekale.fi/pukeutumisetiketti) sekä tutustu (https://www.kekale.fi/puvun-ostamisen-opas) ja löydä itsellesi täydellinen juhlapuku tuleviin juhliin.

Laadukas miesten puku

Laadukas miesten puku on investointi, joka kestää käytössä ja vaatekaapissasi vuosia. Voit myös aina muuttaa tyyliä vaihtamalla (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/kauluspaidat) tai (https://www.kekale.fi/miehet/asusteet/solmiot-ja-taskuliinat). Vaihtoehtoja on rajattomasti - löydä uusi, upea pukusi laajasta valikoimastamme! Hanki miesten juhlapuku helposti verkkokaupastamme tai löydä lähin palveleva (https://www.kekale.fi/myymalat) ja tule ostoksille!