Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen palautus
Nopea toimitus: 2—4 arkipäivää
miesten takit 2018 miesten takit 2018

Miesten syystakit 2018 – Mikä on sinun valintasi?

Suomen syksy säineen on nopeasti mieltään muuttavaa sorttia, milloin tulee vettä taivaan täydeltä ja milloin pikkupakkaset kiusaavat aamuisin. Kannattaakin varautua säähänsopivalla takilla tai useammalla, joiden avulla pysyt kuivana ja lämpimänä. Miesten syystakki-valikoima on juuri nyt runsaimmillaan ja löydät valikoimastamme niin skarpit villakangastakit kuin muhkeat untuvatakitkin. Millainen takki olisi käytännöllisin sinun arkeesi? 


Villakangastakki on tyylikäs valinta

Jokasyksyinen suosikki villakangastakki on täällä vahvemmin kuin koskaan. Valikoima on laajentunut hurjasti ja jokaiselle löytyy varmasti mieluinen takki, jolla käydä taistoon viileneviä ilmoja vastaan. Villakangastakki on yksi modernin miehen vaatekaapin peruspilareista. Laadukas takki käy lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen, riippuen siitä minkä kanssa ja miten sen pukee. Siistiin pukeutumiseen villakangastakki sopii tietysti kuin nenä päähän ja siihen se usein mielikuvissa yhdistetäänkin. Suosittelemme kuitenkin, että suhtaudut villakangastakkiin ennakkoluulottomasti asukokonaisuuksia valitessasi!

Urbaanissa tyylissä miesten villakangastakki toimii saumattomasti yhteen myös hupparin tai collegepuseron ja nahkalenkkareiden kanssa. Rennompikin asukokonaisuus saa ryhtiä, kun siihen yhdistää skarpin ja selkeälinjaisen takin. Kuka on sanonut että rajoja ei saisi rikkoa?  

Laadukas villakangastakki on investointi, joka kannattaa satsata. Hyvin huollettuna ja sopivan klassisesena se pysyy luottokaverina vaatekaapissa vuodesta toiseen. Suosittelemmekin ostoksilla kurkkaamaan materiaalilapun sisältöä. Villa on mahtava luonnonmateriaali, joka sekä lämmittää että pysyy siistinä vuosikausia. 

Villakankaista takkia kannattaa tuulettaa aina sään salliessa, sillä silloin kangas puhdistaa itse itseään ja raikastuu ilman pesua. Paras tuuletuskeli on pienet pakkaset tai hieman kostean kylmä ilma. Ylläpitona villakangastakkia kannattaa myös harjata, ainakin silloin kun se on joutunut seisomaan kaapissa pidemmän aikaa. Jos syyssade yllättää ja kastelee takkikumppanisi, kuivata se huoneenlämmössä henkariin ripustettuna. Huoltaminen kannattaa, sillä silloin saat nauttia lempitakistasi pitkään!

Kurkkaa miten hyvältä tämän sesongin syystakit näyttävät! 

Nahkatakki on ajaton klassikko

Aina tyylikäs ja ajaton nahkatakki ei mene koskaan pois muodista. Jos et ole vielä kyseistä valioyksilöä itsellesi hankkinut, ehkä olisi aika. Kun nahkatakkiin kerran tykästyy, ei paluuta ole. Tämä luottovaate kulkee mukanasi vuosikymmenestä toiseen, kun pidät siitä hyvää huolta. Ja mikset pitäisi – suojaavampaa, kestävämpää, trendikkäämpää, monikäyttöisempää ja karismaattisempaa takkia saat markkinoilta hakea.

Aidon nahkatakin tuntee ja tunnistaa, sillä se näyttää ja tuntuu hyvältä aina. Koska nahka hengittää ja pitää tuulta, se on miellyttävä säällä kuin säällä: kylmällä lämmin ja kuumalla viileä. Takki ei myöskään halkeile eikä murru pakkasella kuten esimerkiksi keinonahka.

Vaikka hinta on keinonahkaista tyyriimpi, investointi kannattaa. Hyvin pidettynä nahkatakki on käytännössä ikuinen. Itseasiassa takki vain paranee iän myötä. Jotta ystävyytenne säilyisi vuodesta toiseen, hoida takkiasi hyvin.

Muista tuuletus ja hemmottele takkia silloin tällöin nahkarasvalla. Muista, että useimmat nahkalaadut eivät kestä vettä. Jos nahka kuitenkin pääsee kastumaan, kannattaa se oikoa ja kuivata huoneenlämmössä. Vältä hankkimasta takkiisi myöskään rasvatahroja. Jos vahinko on jo sattunut, saat poistettua ne mokkanahasta imeyttämällä tahran paperiin tai harjaamalla tahraa mokkakumilla. Nappanahasta rasva irtoaa saippuaveteen kostutetulla pyyhkeellä.

Mallista riippuen nahkatakki on tyyliltään kapinallinen, asiallinen, sporttinen tai rock-henkinen. Takin avulla voit tehdä lookistasi juuri sellaisen kuin tahdot. Älä epäröi – nahkatakki pukee kaikkia, kun malli vain on itselle oikea. Näin syksyllä nahkatakin kaveriksi sopii lempineuleesi tai hupparisi. Sään viiletessä pooloneule tai kaulahuivi suojaa niskaa viimalta.

Tutustu nahkatakkeihimme ja valitse oma suosikkisi!


Välikauden kuningas: Kevytuntuvatakki

Välikautena vaatekaappien ehdottomiin ykkösiin kuuluvat kevyet untuva- ja vanutakit. Miksikö? Ne ovat trendikkäitä, kevyitä ja mikä tärkeinä – mukavia ja lämpimiä!

Valikoimaamme kuuluu sekä vanulla että untuvalla vuorattuja takkeja, joiden joukosta jokainen löytää tarpeitaan vastaavan suosikkinsa.

Edullisempi vanu on materiaalina sopivampi esimerkiksi allergikoille. Lisäksi vanu sietää kosteutta untuvaa paremmin ja kuivuu nopeammin, minkä vuoksi se sopii untuvaa paremmin esimerkiksi liikuntaan. Untuva on vanua lämpöisempi ja kevyempi materiaali. Untuvatakki pakkautuu pieneen tilaan, joten se on helppo napata mukaan menitpä minne vain: luksusmaisen mukava takki lämmittää sinua niin iltanuotiolla, jäkiskatsomossa kuin kaupungillakin.

Kevytuntuva- ja kevytvanutakit kuuluvat trendikkään kerrospukeutumisen avaintuotteisiin. Märkänä vanu tai untuva ei kuitenkaan lämmitä, joten vedä sateella takin päälle esimerkiksi sadetakki, ja pärjäät säässä kuin säässä. Kevyt tekki sopii hyvin myös villakangastakin alle – oikeastaan minkä tahansa takin pariksi. Ja koska Suomi, voi kevytuntuvaa tai -vanua käyttää ympäri vuoden!

Omistathan jo (vähintään) yhden? Valitse suosikkisi tai vaikka kaksi; yksi neutraalisävyinen varmavalinta ja toinen tilanteisiin, kun haluat räväyttää! Tai ehkäpä haluat kevyemmän takin välikaudeksi ja kunnon muhkean untuvatakin talven varalle. 

Tutustu kevytuntuvatakkeihin ja kurkkaa myös koko syystakki-valikoimamme!

Kurkkaus tulevaan: Talvitakit 2018 - 2019

miestenTALVITAKIT 2018

Jos ajatuksesi ovat jo syystakeissa, seuraava askel on kääntää katse talveen, sillä valikoima on niidenkin osalta parhaimmillaan heti sesongin alussa. Tulevan talven talvitakeissa on nähtävissä lämpimiä hupullisia parkatakkeja pitkillä ja lyhyillä helmoilla, teknisillä ominaisuuksilla varustettuja ulkoilutakkeja sekä muhkeita puffer-toppatakkeja. 

Miesten takit luottavat vahvasti klassisiin väreihin, kuten mustaan, harmaaseen ja ruskeaan, mutta löytyy joukosta rohkeampiakin valintoja. Ehkäpä tänä talvena toppatakkisi on punainen tai sinapinkeltainen? 

Talvitakkivalikoima on parhaimmillaan - osta omasi! 

Älä unohda monipuolisia asusteita

Naisten asusteet

Laadukkainkin takki saattaa alkaa ajan myötä kyllästyttämään ja tällöin kannattaa luottaa asusteiden ihmeelliseen voimaan! Laadukkaat villahuivit ja -pipot piristävät syystyyliäsi salamannopeasti ja tuovat lisälämpöä säiden viilennettyä. Asusteilla voit helposti kokeilla kauden trendivärejä ja maustaa näin pukeutumistasi. Osta vaikka erilliset asustesetit vapaa-ajan ulkoiluun ja työpäivien siistimpään pukeutumiseen!

Nyt kun asuste-valikoimamme on runsaimmillaan, on hyvä aika valita päältä suosikkinsa ja päivittää asustehylly uuteen uskoon! Uskaltaisitko kokeilla tämän syksyn trendikuosia ruutua tai vaihtaa vanhan piposi uuteen värikkäämpään versioon? 

Kokoa oma settisi: Kaulahuivit, hanskat ja päähineet!

Mitä sitä aikailemaan, valikoima on nyt parhaimmillaan ja syksy tekee tuloaan – täydennä tyyliäsi kauden takeilla!

Jos sopivan takin löytäminen on ajankohtainen, suosittelemme tutustumaan myös kompaktiin takkiostamisen oppaasemme, josta saat kätevästi vinkkejä siihen, mitä tulee ottaa huomioon täydellistä takkia ostaessa. 

Verkkokaupan asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi