Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen palautus
Nopea toimitus: 2—4 arkipäivää

Lasten välikausivaatteet

lasten ulkoiluvaatteet lasten ulkoiluvaatteet

Lasten välikausivaatteet shoppaillaan N-Y-T!

Välikausivaatteilta vaaditaan säänkestoa ja tuulensuojaa, varsinkin perheen pienimmillä. Asianmukaisilla varusteilla saadaan ulkoiluun iloa ja vauhtia. Ulkoiluvaatteiden tulee kestää niin sadepäivän lätäköissä hyppely kuin pallon perässä juokseminenkin. Veden- ja tuulenpitävät materiaalit pitävät pienet ulkoilijat kuivina ja lämpöisinä. Vaatteet on usein myös varusteltu käytännöllisillä yksityiskohdilla, kuten heijastimilla sekä pukemista helpottavilla mukavuuksilla.

Oikeanlaisilla varusteilla lapsella on vapaus leikkiä ja liikkua, joka säässä, ympäri vuoden!

Välikausiulkoilu - lapset

Laadukkaat lasten välikausivaatteet ovat sijoitus

Lasten ulkovaatteet joutuvat kokemaan kovia leikkien lomassa, joten niiden laatuun kannattaa ehdottomasti panostaa, jotta niiden elinikä on mahdollisimman pitkä. Tekniset materiaalit toimivat erityisen hyvin silloin, kun niiltä vaaditaan sekä säänkestoa, lämpöä että mukavuutta. 

Valikoimastamme löydät esimerkiksi softshell-vaatteita, jotka ovat hengittäviä, mutta kuitenkin säänpitäviä. Kestävä materiaali sopii aktiivisen lapsen kaveriksi ja näyttääkin hyvältä! Laadukkaat materiaalit ovat myös siitä mahtavia, että niiden puhtaanapito on helppoa kuin mikä. Selviämme me vanhemmatkin kurakaudesta vähemmällä vaivalla!

Tehdessäsi ostoksia nettikaupassamme kiinnitä huomiota "tuotteen tiedot"- osioon, johon olemme pyrkineet avaamaan kunkin tuotteen ominaisuudet mahdollisimman kattavasti! Jos tarvitset lisätietoa tuotteesta voit aina kääntyä verkkokaupan asiakaspalvelun puoleen. 

Mitä tarkoittaa vesipilari?

Tuotteiden tiedoista löydät tarkempaa kuvausta siitä, millaisia ominaisuuksia vaatteesta löytyy. Välikausivaatteiden kohdalla siellä vilisee usein sana vesipilari ja se onkin asia johon kannattaa kiinnittä huomiota.

Vesipilariarvo yksinkertaisesti ilmaisee kankaan vedenpitävyyden. 3 000 mm vesipilariarvo hylkii jo vettä ja suojaa satunnaisilta sadekuuroilta. 5 000 mm on täysin vedenpitävä kangas vesisateessa oleiluun ja 10 000 mm sallii vaikka lätäkössä makoilun. Arvo heikkenee hieman käytössä ja pesussa, joten vaatteita ei kannata pyöräyttää pesukoneessa ihan jokaisen pikku roiskeen takia. Sen sijaan haalarit kannattaa joko huuhdella tai pyyhkäistä kostealla rätillä.

Yksinkertainen nyrkkisääntö siis onkin, että mitä isompi vesipilariarvo on, sitä enemmän se kestää vettä. Ja sitäkös me arvostamme kun sadekausi kolkuttelee ovella!

Valitse lapsellesi mieluinen välikausivaate - haalari vai housut ja takki?

Välikausihousut ovat ehdottoman kätevä valinta reippaaseenkin ulkoiluun, sillä ne eivät sateesta tai liasta juuri hätkähdä. Perheen pienemmille suosittelemme henkselihousuja, joissa selkä pysyy hyvin suojassa viimalta eikä vaatteita tarvitse korjailla vauhdikkaidenkaan leikkien lomassa.

Sopivien housujen kaveriksi voi valita mieleisensä välikausitakin. Välikausitakin tulee olla kestävä ja lämmin sekä tarpeeksi joustava, jotta alle mahtuu useampi kerros tarpeen mukaan. Kelien ollessa oikein viileitä, sopivan takin alle on mukava kerrostaa neuletta tai fleecepuseroa. Kaksiosaisessa välikausivaatetuksessa parasta on se, että voit koota itse oman settisi, joka vastaa juuri sinun lapsesi tarpeita! 

Toisaalta välikausihaalarilla hoidat pukeutumisen helposti kerralla ja tarvitset seuraksi ainoastaan hyvän kerraston sekä säänmukaiset asusteet. Löydät valikoimastamme myös villahaalareita- ja kerrastoja sekä erilaisia myssyjä, pipoja sekä hanskoja, joilla loputkin lapsesta pysyy lämpimänä! Lasten tekninen kerrasto on sijoitus, jota voi käyttää jokaisena vuoden aikana, aina kun sää sitä vaatii!


Tilaa käytännölliset lasten ulkoiluvaatteet netistä helposti ja vaivattomasti!

Valikoimamme on tällä hetkellä runsaimmillaan, joten navigoihan itsesi suorittamaan välikausishoppailut mitä pikimmiten! Tutustu upeisiin tuotteisiin vaikka heti verkkokaupassamme ja tilaa lämpimät ulkoiluvaatteet helposti kotiin. Tai jos haluat käydä sovittelemassa ja hypistelemässä paikan päällä, löydät lasten osastomme Joensuun ja Kiteen myymälöistä. 

Psst! Muistathan, että yli 50 €:n ostoksille saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen!

Välikausihaalari

Verkkokaupan asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi