ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

ALE KIIHTYY - TUOTTEITA JOPA -70%  NAISTEN ALE | MIESTEN ALE | LASTEN ALE 

Lasten välikausivaatteet

lasten ulkoiluvaatteet

Lasten välikausivaatteet shoppaillaan N-Y-T!

Välikausivaatteilta vaaditaan säänkestoa ja tuulensuojaa, varsinkin perheen pienimmillä. Asianmukaisilla varusteilla saadaan ulkoiluun iloa ja vauhtia. Ulkoiluvaatteiden tulee kestää niin sadepäivän lätäköissä hyppely kuin pallon perässä juokseminenkin. Veden- ja tuulenpitävät materiaalit pitävät pienet ulkoilijat kuivina ja lämpöisinä. Vaatteet on usein myös varusteltu käytännöllisillä yksityiskohdilla, kuten heijastimilla sekä pukemista helpottavilla mukavuuksilla.


Oikeanlaisilla varusteilla lapsella on vapaus leikkiä ja liikkua, joka säässä, ympäri vuoden!

Välikausiulkoilu - lapset

Laadukkaat lasten välikausivaatteet ovat sijoitus

Lasten ulkovaatteet joutuvat kokemaan kovia leikkien lomassa, joten niiden laatuun kannattaa ehdottomasti panostaa, jotta niiden elinikä on mahdollisimman pitkä. Tekniset materiaalit toimivat erityisen hyvin silloin, kun niiltä vaaditaan sekä säänkestoa, lämpöä että mukavuutta. 

Valikoimastamme löydät esimerkiksi softshell-vaatteita, jotka ovat hengittäviä, mutta kuitenkin säänpitäviä. Kestävä materiaali sopii aktiivisen lapsen kaveriksi ja näyttääkin hyvältä! Laadukkaat materiaalit ovat myös siitä mahtavia, että niiden puhtaanapito on helppoa kuin mikä. Selviämme me vanhemmatkin kurakaudesta vähemmällä vaivalla!

Tehdessäsi ostoksia nettikaupassamme kiinnitä huomiota "tuotteen tiedot"- osioon, johon olemme pyrkineet avaamaan kunkin tuotteen ominaisuudet mahdollisimman kattavasti! Jos tarvitset lisätietoa tuotteesta voit aina kääntyä verkkokaupan asiakaspalvelun puoleen. 

Mitä tarkoittaa vesipilari?

Tuotteiden tiedoista löydät tarkempaa kuvausta siitä, millaisia ominaisuuksia vaatteesta löytyy. Välikausivaatteiden kohdalla siellä vilisee usein sana vesipilari ja se onkin asia johon kannattaa kiinnittä huomiota.

Vesipilariarvo yksinkertaisesti ilmaisee kankaan vedenpitävyyden ja vedenpitävyys-taulukko kannattaakin opetella ulkoa ennen ulkovaatteiden hankintaa. 3 000 mm vesipilariarvo hylkii jo vettä ja suojaa satunnaisilta sadekuuroilta. 5 000 mm vesipilariarvo hylkii vettä jo hyvin eikä säikähdä vaikka sateessa joutuisi oleilemaan pidemmän aikaa ja 10 000 mm vesipilariarvo on puolestaan täsyin vedenpitävä. Arvo heikkenee hieman käytössä ja pesussa, joten vaatteita ei kannata pyöräyttää pesukoneessa ihan jokaisen pikku roiskeen takia. Sen sijaan ulkovaatteet kannattaa joko huuhdella tai pyyhkäistä kostealla rätillä. Huuhteluaine kannattaa myös laittaa pannaan pesuissa, sillä se heikentää vedenpitävyys-käsittelyä.

Yksinkertainen nyrkkisääntö vesipilariarvojen tutkimisessa on, että mitä isompi vesipilariarvo on, sitä enemmän se kestää vettä. Ja sitäkös me arvostamme kun sadekausi kolkuttelee ovella!

Lasten välikausihousut

Valitse lapsellesi mieluinen välikausivaate - välikausihaalari vai housut ja takki?

Välikausihousut ovat ehdottoman kätevä valinta reippaaseenkin ulkoiluun, sillä ne eivät sateesta tai liasta juuri hätkähdä. Perheen pienemmille suosittelemme henkselihousuja, joissa selkä pysyy hyvin suojassa viimalta eikä vaatteita tarvitse korjailla vauhdikkaidenkaan leikkien lomassa.

Sopivien housujen kaveriksi voi valita mieleisensä välikausitakin. Välikausitakin tulee olla kestävä ja lämmin sekä tarpeeksi joustava, jotta alle mahtuu useampi kerros tarpeen mukaan. Kelien ollessa oikein viileitä, sopivan takin alle on mukava kerrostaa neuletta tai fleecepuseroa. Kaksiosaisessa välikausivaatetuksessa parasta on se, että voit koota itse oman settisi, joka vastaa juuri sinun lapsesi tarpeita! 

Toisaalta välikausihaalarilla hoidat pukeutumisen helposti kerralla ja tarvitset seuraksi ainoastaan hyvän kerraston sekä säänmukaiset asusteet. Rakkaalla vaatteella on monta nimeä: välikausihaalari, kuosihaalari tai softshell-haalari. Suosio ei ole turhaa, haalari pitää lapsen mukava leikissä kuin leikissä ja on myös isomman lapsen helppo pukea itse. Esimerkiksi Reiman ja Name It:n softshell-haalarit ovat yksi syksyn ja kevään odotetuimmista uutuuksista, jotka ilahduttavat sesonki toisensa jälkeen pirteillä väreillä ja trendikkäillä kuoseilla. 

Löydät valikoimastamme myös villahaalareita- ja kerrastoja sekä erilaisia myssyjä, pipoja sekä hanskoja, joilla loputkin lapsesta pysyy lämpimänä! Lasten tekninen kerrasto on sijoitus, jota voi käyttää jokaisena vuoden aikana, aina kun sää sitä vaatii!


Välikausihaalari

Tilaa käytännölliset lasten ulkoiluvaatteet netistä helposti ja vaivattomasti!

Valikoimamme on tällä hetkellä runsaimmillaan, joten navigoihan itsesi suorittamaan välikausishoppailut mitä pikimmiten! Tutustu upeisiin tuotteisiin vaikka heti verkkokaupassamme ja tilaa lämpimät ulkoiluvaatteet helposti kotiin. Tai jos haluat käydä sovittelemassa ja hypistelemässä paikan päällä, löydät lasten osastomme Joensuun ja Kiteen myymälöistä. Muistathan että voit myös tehdä ostoksesi verkkokaupassa ja tilata tuotteet mihin tahansa myymäläämme.

 

Psst! Muistathan, että yli 50 €:n ostoksille saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen!

info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 11 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 100 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-17):

020 7010 300 
asiakaspalvelu@kekale.fi