Ladataan kassaa...
Pellavavaatteet -15% 23.6. asti | NAISET | MIEHET |

Lempivaatevalmentajan vinkit: Liivin 3 tyyliä

Tavoitteemme on, että vaatekaapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaillemme Lempivaatevalmentajat, pukeutumisen asiantuntijat, jotka tarjoavat pukeutumisneuvontaa, ratkovat tyylipulmia ja ovat apuna oman tyylin löytämisessä. Lempivaatevalmentajamme ajankohtaisilla vinkeillä löydät uudet lempivaatteesi ja saat niistä enemmän irti.

Kevättalven lempivaate - toppaliivi

Kevättalven lempivaate, toppaliivi, on monikäyttöinen klassikkovaate, joka on helposti yhdisteltävissä erilaisiin tyyleihin ja käyttötilanteisiin. On tyylisi sitten smart casual tai sporttisen rento, löydät varmasti siihen sopivan toppaliivin ja erilaisia tapoja koota asuja sen ympärille.

Toppaliivin käyttöaika voi jatkua jopa vuoden ympäri: talvipakkasilla liivi tarjoilee lisälämpöä takin alle, kevään ja syksyn toppaliivissä tarkenee sellaisenaan ja jopa kesällä kevyt liivi voi olla tarpeen ilmastoidussa toimistossa tai vaikka epävakaassa juhannussäässä.

Lempivaatevalmentajamme on poiminut valikoimastamme parhaat tuotetärpit sekä koonnut yhdistelyvinkit erilaisiin käyttötilanteisiin. Nappaa Lempivaatevalmentajan tärpit sekä yhdistelyvinkit talteen, ja kokoa omaan tyyliisi sopiva kokonaisuus!

Lempivaatevalmentajan 3 tärppiä liivityyliin:

1. Tyylikkäänä toimistolle

"Siisti, simppeli ja kevyt vanuliivi toimii lisälämpönä ilmastoidulla toimistolla ja tuo ripauksen rentoutta asialliseen toimistotyyliin. Pue liivin kanssa kauluspaita, chinot sekä keväinen neule, ja kruunaa koko setti laadukkaalla villakangastakilla."

2. Rennosti sporttinen

"Rento look syntyy yhdistämällä sporttinen untuvaliivi mukavaan ja tyylikkääseen verryttelyasuun. Tyyli on miellyttävän tuntuinen, mutta silti katu-uskottava - lähde lenkille, metsäkävelylle tai poikkea vaikkapa kaupungille."

3. Monipuolisesti kerrostaen

"Laadukkaan untuvaliivin ympärille voi kasata helposti muunneltavan asun kevättalven vaihteleviin olosuhteisiin. Kevyemmän teknisen takin alla liivi pitää kehon lämpimänä, ja voit lisätä ja keventää kerroksia tarpeen mukaan. Kasuaali mutta tyylikäs kokonaisuus taipuu helposti töistä vapaa-ajalle."

Osta lempivaate omaksesi:

Lempivaatevalmentaja apuna vaateostoksilla

Jos kaipaat apua missä tahansa pukeutumisen pulmissa, voit kääntyä Lempivaatevalmentajamme puoleen. Lempivaatevalmentaja on pukeutumisen asianatuntija, joka tarjoaa pukeutumisneuvontaa ja ratkoo kaikenlaisia tyylipulmia. Lempivaatevalmentaja voi auttaa oman tyylin täsmentämisessä, arjen puvuston koostamisessa, vaatteiden yhdistelyssä tai vaatekaapin uudistamisessa täsmähankinnoilla helposti ja nopeasti - ilman sovituskopissa turhautumista.

Tavoitteena on, että vaatekaapissasi on vain vaatteita, joita todella pidät. Lempivaatevalmentaja on maksuton palvelu Kekäle Kanta-asiakkaille (muille 29,95 e/tunti). Lue lisää palvelusta ja varaa oma aikasi!