Kotimaista vaatekauppaa jo vuodesta 1957Ilmainen toimitus yli 50 €:n tilauksiinNopea toimitus 2-3 arkipäivää

Kekäle Charmi


Missä piilee Charmin salaisuus? 

Charmi -asiakasohjelmassamme on kolme porras portaalta paranevaa etutasoa, joista jo alin Muotitietoinen taso tarjoaa sinulle etuja heti. Keskittäminen siis kannattaa, sillä mitä enemmän Charmiasi käytät, sitä ylemmälle tasolle nouset ja paremmista eduista nautit. Yhdessä saavutetut edut ovat voimassa koko kuluvan ja seuraavan jakson (1 vuosi).

Edut ja hyödyt

+ maksuton
+ edut käyttöön heti
+ talouskohtainen
+ tasokohtaiset edut
+ alennuksesi heti jopa 10%

Koko perhe yhtä Charmia

Charmi –jäsenyys on henkilökohtainen, mutta etutasoon vaikuttavaa vuosittaista kokonaissummaa kartuttavat kaikkien samassa osoitteessa asuvien kanta-asiakkaiden ostokset. Yhteistyö on siis tässäkin tapauksessa voimaa – perheen kesken hankitusta etutasosta hyötyy sen jokainen jäsen!

Charmi-asiakasohjelmassa on kolme eri tasoa: Muotitietoinen, Makutuomari ja Tyyli-ikoni. Kullekin tasolle on omat erityiset etunsa. 

Kun liittyy kanta-asiakasohjelmaamme pääsee heti ensimmäiselle Muotitietoinen -tasolle. Tällä tasolla saa aina 5% alennusta. Lisäksi tarjoamme erityisten kanta-asiakasetujen lisäksi myös Kekäle nappitakuun kaikille meiltä ostetuille tuotteille. Nappitakuu on voimassa vuoden. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita.

Kun talouden ostot ylittävät vuodessa 750 euroa pääsee koko perhe Makutuomari -tasolle. Makutuomareille tarjoamme ostoksista aina 7% alennusta sekä Kekäle nappitakuun lisäksi myös ilmaiset toimitukset verkkokauppaostoksille. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita.

Kun talouden ostot ylittävät vuodessa 1500 euroa tarjoamme ostoksista aina 10% alennusta. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Tällä ylimmällä Tyyli-ikoni -tasolla tarjoamme aiempien tasoetujen lisäksi myös korjauspalvelut maksutta. Korjauspalveluihin katsotaan kuuluvaksi kaikki alle 40€ muutostyöt.


Asiakkuuden taso määräytyy vuoden aikana tehtyjen ostosten perusteella. Laskenta tehdään talouskohtaisesti yhteen liitettyjen asiakastilien yhteissummana. Oma laskentakausi määräytyy ensimmäisen ostoskerran perusteella. Oman laskentakauden voi tarkistaa myymälästä tai verkkokaupasta. Mikäli asiakastilejä yhdistetään, käytetään ns. päätilin laskentakautta. 


Eurorajat ja alennukset eri tasoilla

Talouden ostot (vuodessa)

Alennus %

Tasokohtainen etu

Muotitietoinen


0€


5%


Nappitakuu


Makutuomari 750€ 7% Nappitakuu
Ilmaiset toimitukset verkkokauppaostoksiin

Tyyli-ikoni 1500€ 10% Nappitakuu
Ilmaiset toimitukset verkkokauppaostoksiin
Korjaukset maksutta


Onko tiedot vielä päivittämättä vanhasta kanta-asiakasohjelmastamme Charmiin?

Uusi Charmi -asiakasohjelma ei vaadi sinulta mitään muuta, kuin tietojen päivittämisen. Voit päivittää tiedot joko myymälässämme tai täällä. Jäsenyys voidaan liittää kätevästi ajo- tai henkilökorttiin, tai vaihtoehtoisesti postitamme sinulle ja perheellesi uudet Charmi –kortit kotiinne. 

Liittyessäsi saat edut käyttöösi heti ja päivittäessäsi tietosi pääset heti nauttimaan uusista tasoeduista aikaisempien ostojesi mukaan. 

Liity nyt/kirjaudu sisään saadaksesi edut heti käyttöösi. Täällä voit tutustua tarkemmin Charmi –asiakasohjelman ehtoihin ja sääntöihin.

Mikäli Sinulle heräsi kysyttävää, autamme mielellämme!

Charmi asiakaspalvelu
charmi@kekale.fi
020 7010 300 (Ark. 8-15)
PL 53, 80100 Joensuu
Charmi asiakasohjelma
Asiakaspalvelu