Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
mekon3tyyliä ss2 hero full

Sesongin lempivaate: mekko stailattuna kolmeen tyyliin

Mekkokelit ovat ennen kaikkea pukeutumiskysymys. Sillä vaikka rakastamme tulevien asujen suunnittelua, ei ole järkeä, että vaatekaapissa mikään vaate odottelisi täydellisten sääolosuhteiden saapumista ja lepäilisi muun aikaa letkeästi laakereillaan. Sen sijaan mekko kaivetaan kaapista jo nyt, ja valjastetaan se käyttöön oikeanlaisten yhdistelmien avulla, joiden avulla mekosta sukeutuu arkipäivien huoleton lempivaate.

Mekko kerrostuu mainiosti yhteen lempivaatteidesi kanssa – vain mielikuvitus, jos sekään, on rajana. Väljälinjaisen mekon alle puetaan poolopaita tai vaikka lempifarkut. Toimistotyyli töpäköittyy kauluspaidalla ja kesän hellepäiviä odotellessa pellavahousuillekin on käyttöä mekon alla. Mekon käyttötarkoituksen määritteletkin sinä itse, pukemalla sen itsellesi mieluisin tavoin. Ja tietysti, sitten kun sää sallii, puetaan mekko sellaisenaan.

Stailasimme sesongin pidetyimmät asukokonaisuudet hulmuavien helmojen ympärille. Inspiroidu ja luo oma huoleton mekkotyylisi.

mekkotyylit kuvat 1 kuva 1
mekkotyylit kuvat 1 kuva 2

Rapsakan puuvillainen kauluspaita tuo sopivasti särmää somimpaankin mekkoon - ja täysin uudenlaisen fiiliksen. Kerrostamalla mekon kauluspaidan kanssa, saat enemmän irti myös vaatekaappisi juhlavimmista mekoista. Kokeile kauluspaidan kaveriksi vaikkapa naruolkaimisia mekkoja, joita muuten arastelisit käyttää arjessa. JA muista: asusteet määrittelevät lopulta sen, missä asua käytät. Juhlaan sipaistaan huulipunaa ja koreillaan koruilla, arjessa look täydentyy reippailla tennareilla ja huolettomilla laineilla.

Mekko 139,95 e, Culture. Kauluspaita 49,99 e, Selected Femme. Aurinkolasit 130 e, Chimi. Laukku 169 e, Markberg. Nahkatennarit 169,90 e, Ted Baker.

mekkotyylit kuvat 2 kuva 1
mekkotyylit kuvat 2 kuva 2

Paitamekko on vaatekaapin monikäyttöinen turvavaate, joka toimii erilaisilla yhdistelmillä hyvin erilaisissa tilanteissa. Juhlavampaan tilanteeseen mekko kaipaa seurakseen sirot kengät, sievän laukun ja ripauksen väriä poskille. Arkisempi yhdistelmä syntyy kun kerrostat mekon alle pellavahousut ja napitat mekon vain vyötärölle asti kiinni. Kietaise harteille neule, jotta lisälämmike on käden ulottuvilla ja pue jalkaan lempisandaalisi - sesongin luottolook on valmis!

Mekko 399 e, Andiata. Pellavahousut 139 e ja villasekoitteinen neulepaita 119 e, Mos Mosh. Nahkalaukku 279 e, Ralph Lauren. Sandaalit 119 e, Bukela.

Mekkotyylit kuvat 3 kuva 1
Mekkotyylit kuvat 3 kuva 2

Oletko farkku- vai mekkotyttö? Miksi valita, kun voit pukea molemmat! Lempifarkkusi ovat oiva kaveri kevään ja kesän mekkotyyleihin, tuoden tullessaan kaivattua rentoutta ja huolettomuutta. Mekko sujahtaa toki arkityyliin myös sellaisenaan, mutta pitkät lahkeet ohuen kesämekon alla mahdollistavat sen, että voit käyttää mekkoa myös viileämpinä päivinä. Housut mekon alla ovat myös käytännölliset: ei enää hankaavia reisiä tai tuulenpuuskien pelkäämistä!

Mekko 99,95 e, Part Two. Farkut 49,99 e, Pieces. Aurinkolasit 130 e, Chimi. Olkilaukku 219 e, Ralph Lauren. Sandaalit 119 e, Bukela.

Lue myös nämä:

Trendikatsaus kevät kesä inspiroidu
Lue lisää

Trendikatsaus: Kevät & Kesä 2023

Kokosimme kauden trendit pähkinänkuoreen - tutustu raikkaaseen väripalettiin ja sesongin toptrendeihin.

Lempivaatevalmentajan muuttumisleikki mobiili
Lue lisää

Lempivaatevalmentajan muuttumisleikki: Saila

Saila Juntunen toivoi Lempivaatevalmentaja Sini Johanssonilta ideoita rentoon työpukeutumiseen.