Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
kesä lookbook full

Lookbook: kesä 2023

Kepeät kesähetket kutsuvat elämään hetkessä ja ottamaan kaiken ilon irti myös kesäisistä lempivaatteista. Vietätpä kesää sitten riippumatossa köllien, mökillä puuhaillen, työssä pakertaen tai kaupungilla pörräten, on paras kesätyyli sellainen, joka saa sinut loistamaan omana itsenäsi.

Kesään kuuluu keveys ja huolettomuus, ja kesälaitumille kirmataankin hengittävissä luonnonmateriaaleissa, väljissä istuvuuksissa sekä monikäyttöisissä kesän lempivaatteissa. Kurkkaa kesävaatteiden huolettoman tyylikkäät ja mukavat tärpit, sekä poimi reseptimme pidetyimpiin kesätyyleihin, joissa voit ottaa kesän rennosti.

Luonnonmateriaalit takaavat mukavuuden. Erityisesti pellavan keveys, hengittävyys ja huoleton tyylikkyys sopii täydellisesti kepeisiin kesähetkiin. Puuvillan kaverina ripaus pellavaa pitää viileänä helteisimpinäkin päivinä, ja taattua on, että luonnonmateriaalisia lempivaatteita pidät myös seuraavana - ja sitä seuraavana - kesänä.

Lyhythihainen kauluspaita 29,95 e (39,99 e) ja shortsit 49,99 e, Selected Homme. Aurinkolasit 29,95 e, A. Kjaerbede. Sandaalit 129 e, Dr. Martens.

sinnuu pellavamekko
kn hattu

Monikäyttöinen lempivaate taipuu joka menoon. Miellyttävä materiaali ja mukava istuvuus takaavat sen, että vaate valikoituu päälle kerta toisensa jälkeen. Vaihtelua kesän lempivaatteisiin saa eri tavoin asustamalla ja yhdistelemällä. Sinnuun keveässä pellavamekossa on potentiaalia kesän lempimekoksi, johon haluat pukeutua niin rannalle kuin puutarhajuhliin.

Pellavamekko 149,95 e, Sinnuu. Hellehattu 69 e, KN Kati Niemi. Sandaalit 99,99 e, Steve Madden.

selected t-paita shortsit
rantadyyni 1

Pidetyimmät lempivaatteet toimivat kesästä toiseen. Kesäpukeutuminen ei varsinaisesti kaipaa pyörän uudelleen keksimistä. Shortsit, T-paidat ja mekot kun toimivat vuodesta toiseen mitä mainiosti. Kun koostat kesävaatekaapin laadukkaista lempivaatteista neutraaleissa sävyissä, ja piristät kokonaisuutta omilla suosikkiväreillä sekä keveillä kesäkengillä, eivät valitsemasi vaatteet varmasti jää vain yhden kesän heiloiksi, vaan kulkevat kanssasi kauan.

Lyhythihainen neuletakki 59,99 e ja shortsit 44,99 e, Selected Homme. T-paita 16,99 e, Only and Sons. Tennarit 105 e, New Balance.

makia paita
part two mekko

Anna persoonan näkyä. Kesätyylikin rakentuu sen mukaan, mikä tuntuu omalta ja juuri itsestä hyvältä. Toinen tykkää hassutella väreillä, toinen verhoutuu kesälläkin mustaan. Kesäpukeutumisen klassikko lyhythihainen kauluspaita saa veikeän ilmeen värikkäällä kuosilla. Jos taas väreillä pelaaminen ei ole oma juttu, voi sen sijaan leikitellä asusteilla ja mittasuhteilla.

Lyhythihainen kauluspaita 89,95 e ja tennarit 139 e, Makia. Farkkushortsit 59,95 e (79,95 e), Calvin Klein Jeans. Aurinkolasit 29,95 e, A. Kjaerbede. | Mekko 129,95 e, Part Two. Sandaalit 99,99 e, Steve Madden. Aurinkolasit 29,95 e, A. Kjaerbede. Laukku 48,99 e (69,99 e), Selected Femme.

Mätsäävä setti helpottaa asukriisejä. Helpoimmat ja heittämällä tyylikkäimmät kesäasut syntyvät samanväristen tai -kuosisten vaatekappaleiden ympärille. Settimäinen ajattelu on helpotus erityisesti, jos vaatteiden yhdistely tuntuu haasteelliselta. Parhaassa tapauksessa vaatekappaleet toimivat paitsi keskenään, myös erikseen yhdisteltynä muiden kesän lempivaatteiden kanssa.

Mekko 49,95 e ja housut 39,95 e pellavan ja viskoosin sekoitetta, Freequent. Sandaalit 85 e, Scholl.

kesävaatteet part two 1
kesävaatteet part two 2

Työpukeutuminenkin hellittää helteellä. Keskeisessä roolissa kesän työpukeutumisessa ovat materiaalivalinnat - klassiset työpukeutumisen elementit, kuten bleiserit, mekot ja chinot, saavat keveyttä ja rentoutta pellavasta, puuvillasta ja viskoosista. Asiallisessa, mutta rennossa lookissa viihtyy myös työpäivän jälkeen kesän riennoissa.

Maksimekko 149,95 e ja pellavableiseri 159,95 e, Part Two.

työpukeutuminen kesä 1
työpukeutuminen kesä 2

Loista omana itsenäsi. Pidä mielessä, että kesätyyliä ei tarvitse ottaa kovin vakavasti. Pue päällesi sellaisia vaatteita, joissa viihdyt ja jotka tuntuvat omilta ja hyvältä päällä. Leikittele asuilla, näytä uniikki persoonasi ja loista omana upeana itsenäsi - kuin aurinko.

Bleiseri 269 e, Matinique. Housut pellavasekoitetta 59,99 e ja t-paita 59,99 e, Selected Homme. Espardille-kengät 64,95 e, Tommy Hilfiger.

Lue myös nämä:

juhlantai inspiroidu
Lue lisää

Juhlantai

Tee omasta juhlapäivästäsi astetta erityisempi ja pukeudu koreasti monikäyttöisiin juhlavaatteisiin.

lempivaatevalmentaja inspiroidu
Lue lisää

Lempivaatevalmentaja

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle, joka ratkoo tyylipulmat puolestasi. Maksuton Kekäle Kanta-asiakkaille.

kanta-asiakas inspiroidu
Lue lisää

Kekäle Kanta-asiakas

Kekäle Kanta-asiakkaana saat joka kuukausi innostavia etuja ja alennuksia suoraan sähköpostiisi.