Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen palautus
Nopea toimitus: 2—4 arkipäivää

Oikeasti lämmin talvitakki on paras ystäväsi pakkasilla

Kun pakkanen paukkuu, ei ole sama mitä ylleen pukee. Talven ykköshankinta onkin kunnollinen talvitakki, jolla voi huoletta uhmata pohjoisen talvea. Lämpimän talvitakin alla ei tarvitse hytistä kylmästä tai huolehtia ylimääräisistä kerroksista, sillä takki lämmittää sinua paukkupakkastenkin keskellä. Erityisellä lämmöllä suosittelemme untuvatakkeja, joihin voit huoletta kietoutua, vaikka ulkona rikottaisiin pakkasennätyksiä. Talven ulkoilutkin tuntuvat lasten leikiltä, kun pukeutuminen on kohdillaan!

Alkutalvesta kelit ovat usein tuulisia ja kylmiä, mutta pakkasen puuttuessa riittävä takki saattaa olla kevytuntuvatakki tai villakangastakki. Talven ja pakkasten saapuessa sitä usein kaipaa kuitenkin jotain järeämpää. Tällöin ratkaisuksi löytyy laadukkaat parkatakit ja untuvatakit.

 

Miten valita oikeasti lämmin talvitakki?

 

Mieti millaisista asioista päiväsi koostuvat. Kaipaatko paksua ja lämmintä parkatakkia, joka lämmittää ulkoilijaa työmatkojen ajan ja vapaa-ajalla? Vai oletko autoilija tai vain lyhyitä matkoja ulkona viihtyvä kaupunkilainen, jonka takin ei välttämättä tarvitse olla ihan niin paksu, mutta sitäkin tyylikkäämpi?

Käytännölliset parkatakit ovat erinomainen valinta talven eri säätiloihin, sillä ne on usein varustettu teknisillä ominaisuuksilla ja paksulla untuvakerroksella. Untuvatakki pitää sinut lämpimänä hyödyttäen kehosi lämpöä, joten palella ei todellakaan tarvitse!

Täytteeseen ja tyyliin on hyvä kiinnittää huomiota, mutta muista tarkkailla myös takin muita ominaisuuksia. Pidempi helma pitää jalat lämpiminä ja muhkea huppu sekä korkea kaulus tuovat suojaa kasvojen alueelle. Laadukkaassa untuvatakissa untuvatäytettä löytyy myös hupusta! Monikäyttöisen takista tekee myös irroitettava huppu sekä kaksisuuntainen vetoketju, joista jälkimmäinen antaa liikkumatilaa esimerkiksi autossa istuessa.

Yksityiskohdilla on siis väliä kun etsinnässä on todella lämmin talvitakki!

 

 

Miksi panostaa talvitakkiin?

 

Talvitakki on unelmatilanteessa pitkäikäinen hankinta, joten kannattaa panostaa laatuun ja klassisiin malleihin. Laadukkaiden takkivalmistajien tuotteet ovat kestäviä niin materiaaleiltaan kuin ulkonäöltäänkin ja näytät niissä vuodesta toiseen ajankohtaiselta. Oikeanlaisella huollolla ja käytöllä takit tosiaan kestävät jopa vuosikymmenen.

Kannattaa myös muistaa että merkkitakkien jälleenmyyntiarvo on hyvä, joten jos kyllästytkin takkiisi vielä kun sillä on useita vuosia käyttöä jäljellä, voit kierrättää sen seuraavalla tarvitsevalle. Moni tahtoisi ostaa esimerkiksi laadukkaan Canada Goose takin halvalla, vaikka olisikin jo sen toinen käyttäjä! 

Vaikka laadukkaan talvitakin ostaminen kirpaiseekin, voit olla varma että sijoituksesi kannattaa. Aidon untuvatakin lämmittävyyttä ja mukavuutta ei voita talvella mikään. Samaan syssyyn loppuu siis niin palelu kuin jokavuotinen takkikauppojen kiertely!

Valikoimassamme on paljon mistä valita, nyt sinun tarvitsee vain löytää mieleisesi. Oikea takki tuntuu mukavalta, näyttää upealta, on käytännöllinen ja saa lisäksi kantajansa loistamaan!

Suosituimmat untuvatakkimme pähkinänkuoressa: 

Parajumpers talvitakit

Parajumpers syntyi vuonna 2005 ajatuksesta luoda täydellinen takki. Tuloksena oli erittäin innovatiivinen ulkovaatemallisto teknologisilla komponenteilla ja korkeatasoisilla materiaalivalinnoilla, mutta tärkeimpänä ominaisuutena loistaa takkien toiminnallisuus. Takit on tehty erittäin kestävästä nylonista ja niissä on irrotettava untuvavuori ja turkishuppu.

Takkien yksityiskohtiin kuuluu kauluksen sulkeva lukitusmekanismi, joka on tuttu laskuvarjohyppääjien varjossaan käyttämästä varjon avausmekanismista. Takeissa löytyy lukemattomia taskuja, joissa kulkevat mukana turvallisesti niin iPhonet kuin navigointilaitteetkin. 

Parajumpers toimii vastuullisesti untuvahankinnoissaan. Kaikki untuva, jota Parajumpers käyttää tuotteissaan on saatu sivutuotteena lihantuotantoa varten kasvatetuista eläimistä ja eikä untuvia ole kynitty elävistä eläimistä. Untuva on peräisin sekä eurooppalaisista että aasialaisista linnuista. Alkuperästä riippumatta yritys vaatii toimittajiltaan todistuksen siitä, että untuva vastaa yrityksen eettisiä arvoja. Naisten tuotteissa käytetyt suomensupin turkikset toimittaa kotimainen Saga Furs ja miesten tuotteissa käytetään Pohjois-Amerikassa pyydettyä luonnonvaraista kojoottia. 

Parajumpers untuvatakit ja kevytuntuvatakit pitävät sinut lämpimänä kylminäkin talvikuukausina tyylistä tinkimättä. Tutustu Parajumpers naisten takkeihin sekä Parajumpers miesten takkeihin!

Canada Goose untuvatakit

Canada Goose on perustettu vuonna 1957 ja on jo vuosikymmeniä ollut todellinen ulkoiluvaatetuksen asiantuntija. Merkki on erikoistunut erityisen kylmiin olosuhteisiin soveltuviin takkeihin. Sen ikoniset parkatakit näyttävät ajankohtaisilta nyt ja vuosikymmen eteenpäin. Löydät Canada Goose talvitakki-valikoimastamme sopivan tuotteen niin kaupunkiin kuin arktisiin olosuhteisiinkin. Takit valmistetaan Kanadassa laadukkaista materiaaleista ja korkealla ammattitaidolla käsityönä. Takeissa käytetty untuva on markkinoiden laadukkainta ja lämmöneristysarvoiltaan ensiluokkaista! 

Canada Goose -tuotteissa käytetty untuva syntyy elintarviketuotannon sivutuotteena ja sen laadun takaa erillinen laatusertifikaatti. Untuva on ensiluokkaista hanhen ja ankan untuvaa, jota ei ole nypitty eläviltä linnuilta. Hupun turkisreunus on puolestaan aitoa kanadalaista villikojoottia, joka on valittu ensisijaisesti toiminnallisista syistä suojaamaan kylmissä olosuhteissa. Villikojoottikantaa harvennetaan Kanadassa luonnonsuojelullisista syistä, joten eläimiä ei ole metsästetty takkeja varten. Kanadan lait sekä yrityksen arvot takaavat eläinten eettisen kohtelun.

Olemme rekisteröitynyt Canada Goosen jälleenmyyjä, joten voit luottaa että myymämme takit ovat aitoja. Canada Goose tuotteissa on aitouden todentava hologrammi. Löydät valikoimastamme Canada Goose parkatakit, untuvatakit sekä kevytuntuvatakit. Tutustu Canada Goose miesten talvitakkeihin sekä naisten Canada Goose-valikoimaan!

Joutsen untuvatakit

Joutsenen perheyrityksen tarina alkoi 1936 ja jo tuolloin oli selvää, että osaaminen, laatu ja erinomainen asiakaspalvelu olisivat yrityksen kantavat periaatteet. Näiden mukaan toimitaan edelleen ja sen johdosta syntyy laadukkaita, suomalaisia talvitakkeja. Joutsen talvitakki on suunniteltu kestämään jatkuvaa päivittäistä käyttöä ja tuottamaan iloa ja lämpöä elämääsi vuosikausiksi eteenpäin. Laatuvaate syntyy huippumateriaaleista ja sitoutuneiden osaavien ihmisten työstä. Skandinaavinen selkeys ja ajattomuus suunnittelussa ja kaavoituksessa takaavat takkien pitkän käyttöiän. Tämä huomioidaan myös kaikissa materiaalivalinnoissa. 

Joutsen on eurooppalaisen höyhenjärjestö EDFAn jäsen, joka kieltää kaikkia jäseniään käyttämästä elävältä nypittyä untuvaa. Yritys pitääkin kotimaisena toimijana erityisen tärkeänä toimia vastuullisesti ja taata korkealaatuisia tuotteita, jotka ovat eettisin perustein valmistettuja. Joutsenen käyttämä untuva on lihatuotannon ylijäämätuotetta eikä yritys käytä eläviltä linnuilta nypittyä untuvaa. Yrityksen käyttämä untuva tulee EU:n alueelta, osa jopa Suomesta. 

Löydät valikoimastamme Joutsenen laadukkaat naisten takit - Joutsen kevytuntuvatakki ja Joutsen untuvatakki ovat tuotteita, jotka kestävät hyvin hoidettuina useita vuosia.

Untuvatakin pesuohje

Puhtaan untuvatakin lämpöominaisuudet ovat parhaimmillaan. Untuvatakin voi helposti pesettää pesulassa tai hoitaa homman helposti myös kotioloissa. Vaikeista toimenpiteistä ei ole kyse: untuvatakille kun riittää säännöllinen pesu ja tuuletus. Untuvatakki kannattaakin pestä vähintään kerran vuodessa, mieluiten ainakin silloin, kun sen laittaa kesäsäilöön odottamaan seuraavaa talvea. 

Untuvatakkia pestessä on hyvä aloittaa tarkastamalla tuotteen oma pesuohje. Varmista myös, että takki mahtuu pesukoneesi rumpuun ongelmitta. Kastele tuote läpimäräksi ennen pesua ja käännä takki nurin. Käytä mietoa pesuainetta, joka on tarkoitettu untuvan pesuun. Meidän valikoimastamme löytyy Joutsenen oma untuvashampoo, joka on tarkoitettu eritoten untuvatuotteiden pesuun. Valitse ohjelma, jossa on runsas huuhtelu sekä tehokas ja pitkä linkous.

Takin voi kuivata kahdella tapaa: joko kuivausrummussa matalassa lämpötilassa tai ilmavassa paikassa huoneenlämmössä. Pöyhi takkia aina välillä kuivauksen aikana ja varmista, että untuvatäyte on lopuksi täysin kuivunut. Rummussa kuivaus kestää muutaman tunnin ja käsin kuivatettuna pari vuorokautta. Sitten vain nauttimaan putipuhtaan untuvatakin lämmöstä!

Tutustu myös mahtavaan takkiostamisen oppaaseemme, joka on kompakti vinkkilistasi avuksesi takkiostoksille!

Verkkokaupan asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi