Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen palautus
Nopea toimitus: 2—4 arkipäivää

ALEN LOPPURYSÄYS - PALJON TUOTTEITA JOPA -70%:  NAISET | MIEHET | LAPSET

Kekäleen tarina

Kekäleen tarina

Jo yli 60 vuotta

Kekäle on vuonna 1957 perustettu perheyritys, joka on edelleen perheen omistuksessa.

Tarinamme alkoi, kun Maire ja Veikko Kekäle perustivat Joensuuhun Lasten Pirtti -nimisen vaatekaupan, joka suunnitteli, valmisti ja myi lastenvaatteita. Samaan aikaan harjoitettiin myös tori- ja markkinakauppaa myyden naisten, miesten ja lastenvaatteita.

Yksi arvoistamme, karjalainen kauppahenki, juontaa juurensa noista päivistä.

Kekäleen tarina: myymälä
Kekäleen tarina: lehti-ilmoitus
Kekäleen tarina: myymälä
Kekäleen tarina: myymälä

1960-luvulla syntyi Muotitalo Kekäle

60-luvulla Lasten Pirtti sai rinnalleen Teini Pirtin, jolloin alkoi nuorisovaatteiden myynti. 60-luvun puolivälissä puolestaan perustettiin Asusteliike V.Kekäle, josta myöhemmin tuli Muotitalo Kekäle Oy. Muotitalo Kekäle Oy:stä alkoi nykyisellään tunnetun Kekäle-ketjun laajentuminen lähiseuduille.

Kekäleen tarina: myymälä

Kekäle 2000 -luvulla

Palvelemme nykyään yhdeksän myymälän voimin, yhdeksällä paikkakunnalla: Kiteellä, Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa, Lappeenrannassa, Mikkelissä, Raisiossa ja Tampereella. Verkkokauppamme palvelee vaateostoksissa aikaan ja paikkaan katsomatta.

Valikoimastamme löydät yli sata kotimaista ja kansainvälistä huippumerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Perheen pienimpiä palvelemme verkon lisäksi lasten osastoillamme Joensuussa ja Tampereella.

Tehokas ja asiantunteva asiakaspalvelumme on ollut meille sydämen asia yli puoli vuosisataa. Meillä yksilöllinen, ammattitaitoinen palvelu kulkee aina muodin viimeisimpien virtausten sekä ajattomien klassikkojen rinnalla.

Tervetuloa palveltavaksi!

Verkkokaupan asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi