ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Myymälämme ovat avoinna - Katso poikkeusaukioloajat

Juhlantai - vaatteita monenlaiseen juhlaan -30% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Kekäle: työpaikat

Kekäle: työpaikat

Avoimet työpaikat

Katso kaikki avoinna olevat työpaikat tai jätä avoin hakemus. Klikkaa itsesi rekry-sivullemme ja lue lisää!


Kiinnostaako työ vaatekaupassa?

Jos vaatteet ja muoti herättävät sinussa positiivista kipinää, lähes hengität vaatemaailman tuoreimpia trendejä ja kaipaat haasteita muotimaailman parissa - saatamme olla loistava match! Arvostamme työntekijöissämme reippautta, positiivisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. 

PS. Haaveiletko työstä vaatetusalalla? Lue vinkkimme vaatemyyjän työhön ja kuinka hakea töihin vaatekauppaan!

Lisätietoa Kekäleestä

Olemme kotimainen yli 60-vuotias naisten, miesten ja lasten laatupukeutumiseen erikoistunut vaateketju, jonka tavoitteena on kohentaa suomalaisten itsetuntoa. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen.
 
Toimimme yhdellätoista eri paikkakunnalla ja pääset ostoksille myös verkkokaupassamme. Olemme vaateketju, joka uskoo tyylikkyyden tulevan sisältäpäin. Haluamme auttaa kaikenlaisia persoonia löytämään oman tyylinsä mukaisia, pitkäaikaisia vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi. Kysymme, kuuntelemme, neuvomme ja ehdotamme – jotta sinäkin löytäisit vaatteita, joissa viihdyt. Sillä eron huomaa, kun vaatteissaan oikeasti viihtyy!
 
 

Yli sata kotimaista ja kansainvälistä vaatemerkkiä

11 myymälän ja verkkokauppamme valikoimasta löydät yli sata kotimaista ja kansainvälistä vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Vaatekaupoistamme löydät mm. seuraavia vaatemerkkejä: Balmuir, Billebeino, Boss Woman, Canada Goose, GantHugo Boss, Makia, Parajumpers, Ril’s, Tommy Hilfiger, Tommy Jeans, Ted Baker ja VILA. Lapsille tarjolla ovat mm. Name It, Levi’s, Molo Kids ja Reima. Merkkivalikoimamme vaihtelee myymälöittäin.
 
 

Yhdeksän vaatemyymälää ja vaateverkkokauppa

Vaatemyymälämme ovat Joensuussa, Jyväskylässä, Kiteellä, Lahden Triossa, Mikkelin AkselissaLappeenrannassa, Tampereella, Raision Myllyssä, Helsingissa kauppakeskus Triplassa, Oulussa ja Vantaan Jumbossa. Tule kanssamme kokemaan pukeutumisen ilo!

1957

Perustettu

+200

Työntekijää

+100

Vaatemerkkiä myynnissä

11

Myymälää + verkkokauppa


Täytetyt työpaikat

Aiemmin meillä aukiolleita työpaikkoja jotka on (sinulle, ehkä enemmänkin valitettavasti) onnellisesti täytetty:

Älä kuitenkaan lannistu, sillä otamme erittäin mielellään avoimia hakemuksia vastaan!

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettuna 21.-22.5. välisen ajan. Voit olla tänä aikana meihin yhteydessä meilitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa