ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Myymälämme ovat avoinna - Katso poikkeusaukioloajat

Juhlantai - vaatteita monenlaiseen juhlaan -30% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

tuomas kekäle joonas kekäletuomas kekäle joonas kekäle

Mitä saadaan kun yhdistetään kotimainen vaateketju, 60 vuotta historiaa ja halu saada ihmiset viihtymään vaatteissaan?

Kekäle on vaateketju, joka on vaatettanut suomalaisia jo yli 60 vuotta. Tarina juontaa juurensa vuoteen 1957, jolloin Maire ja Veikko Kekäle perustivat Lasten Pirtti -vaatekaupan Joensuuhun. Perheyrityksen omistus on kulkenut suvussa ja nykyisin johdossa on jo kolmas Kekäle -sukupolvi, joka haastaa tulevaisuuden reippailla otteilla.
 
Historian aikana olemme nähneet kotimaisessa vaatekaupassa suurien katoavan, monikansallisten ketjujen tulevan ja vuosikymmenten tuomat muutokset koko toimialassa. 60 vuotta historiaa on auttanut meitä tuntemaan suomalaisten pukeutumisen erityispiirteet enemmän kuin hyvin ja se on myös tulevaisuudessa polku, jota haluamme kulkea. 

Laatu ennen kaikkea

Taistelemme jatkuvasti halpatuotettua pikamuotia vastaan, sillä haluamme tarjota laadukkaita vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja pesukertoja. Meidän näkemys merkkivaatteista on, että niiden tulee toimia sijoituksena. Vaatteiden tulee maksaa itsensä takaisin kestävyydellään ja käyttökerroillaan - sekä tietenkin sillä mitä se saa omassa peili- ja mielikuvassa aikaiseksi.
 
Uskomme tyylikkyyden syntyvän ihmisestä sisältäpäin. Tarkoitus ei ole muuttua muodin mukana, vaan auttaa asiakkaitamme löytämään oman persoonallisen tyylinsä mukaisia ja erityisesti päällä hyvältä tuntuvia vaatteita.

Arvot joiden varaan rakennamme tekemistämme jokaisena päivänä:

kekäle arvotkekäle arvot

Karjalaista kauppahenkeä

Teemme töitä menestyksen eteen, kuitenkaan saamatta mitään ilmaiseksi. Kunnioitamme asiakkaitamme, mutta haluamme antaa myös työntekijöidemme persoonan näkyä. Kauppiashenkisyyteen kuuluu reippaus, rehtiys ja loputon halu auttaa. Kaikki tämä juontaa juurensa siihen, mistä olemme alkujaan ponnistaneet: Pohjois-Karjalan Joensuusta.

arvotarvot

Aitoja kohtaamisia ja asiantuntevaa palvelua

Välitämme työkavereistamme, heidän mielipiteistään ja ajastaan. Sama koskee myös asiakkaitamme. Yhdessä haluamme olla kuin perhe ja parhaimmillaan paikka, jossa on kuin kotiin tulisi. Avainsanoina avoimuus, oikeudenmukaisuus, rehellisyys ja lojaalius - myös vaikeissakin tilanteissa. Juhlimme menestystä sekä selviämme haasteista yhdessä ja ylpeänä.

arvotarvot

Positiivista vaikuttamista

Valintamme vaikuttavat meitä ympäröivään yhteiskuntaan ja tuleviin sukupolviin. Meille vastuun kantamista ympäristön näkökulmasta on laadukkaat tuotteet ja positiivinen valistaminen laadusta, ei määrästä. Ihmisten kanssa kannamme osamme tarjoamalla työpaikkoja sekä kantamalla oman vastuumme talouden kannalta, niin verojen kuin lakisääteisten maksujen näkökulmasta. Työllistäminen tuottaa hyvinvointia alueellisesti ja valtakunnallisesti. Yleisesti pyrimme toimissamme mahdollisimman positiiviseen vaikutukseen.

kekäle arvotkekäle arvot

Pukeutumisen iloa

Elämme ja hengitämme muotia, vaatteita ja tyyliä. Intohimo laatupukeutumista kohtaan näkyy ammattitaitona ja innostuksena. Omalla innostuneisuudella haluamme saada ihmiset löytämään pukeutumisen ilon. Tärkeimpänä kuitenkin selkeä ymmärrys siitä, kuinka auttaa asiakasta löytämään valikoimastamme oma ja yksilöllinen tyylinsä.

veikko kekäleveikko kekäle

Veikko Kekäleen viisaat sanat näkyvät tänäkin päivänä Kekäleen arvoissa ja jokapäiväisessä tekemisessä.

kekäle myymälätkekäle myymälät

Kekäleen vaatemyymälät palvelevat yhdellätoista paikkakunnalla. Verkkokaupassa pääsee tekemään ostoksia vuoden jokaisena päivänä.

Vaatekauppaa 2020-luvulla

Nykyisin matkaa luotsaa isoisänsä jalanjäljissä Kekäleen kolmas sukupolvi, toimitusjohtajana Joonas Kekäle ja hänen veljensä Tuomas Kekäle, joka vastaa ketjun miestenvaatteiden ostamisesta. Veljekset pitävät kiinni perinteistä dynaamisesti ja vuonna 2019 Kekäle onkin kasvuyritys, joka palaa halusta luoda nahkansa uudestaan. Haluamme olla tulevaisuudessakin aktiivisesti läsnä suomalaisten pukeutumisessa ja vaatetuksessa.
 
Pääkonttorimme sijaitsee edelleen Joensuussa ja palvelemme asiakkaita tällä hetkellä yhdentoista myymälän ja verkkokaupan voimin. Viimeisien vuosien kasvuaskeleina ovat toimineet Myllyn, Jumbon, Oulun ja Helsingin Triplan vaateliikkeet, jotka ovat tuoneet palvelumme sekä valikoiman saataville valtakunnallisesti.
kekale verkkokauppakekale verkkokauppa

Verkkokauppa kaikkien saatavilla

Suomalainen vaatekauppa on mullistunut viimeisen kymmenen vuoden aikana. Suomessakin vaatekauppaa pitää näpeissään pääsääntöisesti vertikaali- ja pikamuotiketjut. Verkkokauppamme on perustettu 2012 ja digitaalisuus yleisesti nähdään koko myymäläverkkoa tukevana toimintana, jonka tarkoitus on tarjota asiakkaillemme useampia kanavia saada meiltä palvelua ja myös päästä vaateostoksille.

Tervetuloa Kekäleelle!

Tulevaisuutemme on kuitenkin kaikkea muuta kuin sinetöity. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että löydämme paikan suomalaisten sydämessä - kohtaamisen keinoista riippumatta.

Vilpitön tahtomme on parantaa suomalaisten itsetuntoa tekemällä pukeutumisesta iloista, sillä ei ole mitään syytä miksi sen tulisi olisi mitään muuta.

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme on poikkeuksellisesti suljettuna 21.-22.5. välisen ajan. Voit olla tänä aikana meihin yhteydessä meilitse osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa