Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |

Vinkit miesten pukeutumiseen: Tunne tyylisi, selkeytä vaatekaappisi

Kekäleen miesten muodin tuotepäällikkö Tuomas Kekäle antaa neljä vinkkiä, kuinka opit tuntemaan tyylisi, selkeytät vaatekaappisi ja teet pukeutumisesta helppoa ja mukavaa.

1. Kartoita tarpeesi.

Käy vaatekaappisi läpi ja mieti tarkkaan, minkälaisille vaatteille on tarvetta. Huomioi elämäntyylisi ja kartoita vaatetarpeesi niin työsi kuin vapaa-aikasi osalta. Suunnittele etukäteen, mitä uusia hankintoja tarvitset tulevan kauden varalle ja tee ostoslista.

Muista, että toimiva vaatekaappi pitää sisällään vain sellaisia vaatteita, joille on käyttöä, joten kierrätä huoletta käyttämättä jääneet ja tee tilaa uusille.

2. Panosta laatuun.

Laatu tarkoittaa, että vaate kestää käytössä pitkään ja näyttää hyväkuntoiselta vielä kovankin käytön jälkeen. Laatuun kannattaa satsata erityisesti niissä vaatteissa, joita käytät päivittäin. Tilanteen mukainen pukeutuminen on hyömattavasti helpompaa, kun peruspuvusto on kunnossa.

Hyödynnä kausittaiset alennusmyynnit, kun etsit laadukkaita klassikoita. Osta myös silloin, kun löydät itsellesi ja tyyliisi sopivan vaatteen - kaudesta viis.

3. Pysy tyylillesi uskollisena.

Oman tyylin tunteminen helpottaa pukeutumista ja vaateostoksilla käyntiä. Mikäli kaipaat ulkopuolisen mielipidettä vaatehankintoihisi, pyydä myymälöidemme osaavilta pukeutumisen ammattilaisilta rohkeasti apua.

Unohtamalla liian tiukan kausiajattelun, voit hyödyntää koko vaatekaappia ympäri vuoden. Tummat ja neutraalit värit kestävät aikaa ja näyttävät aina hyvältä. Pukeutumista kannattaa aina myös piristää sesonkiin sopivilla uutuuksilla.

4. Panosta vaatehuoltoon.

Kun hoidat ja huollat vaatteitasi, saat nauttia niiden käytöstä pitkään. Vaatehuoltoa voi helpottaa hankkimalla vain sellaisia tuotteita, jotka eivät vaadi erityislaatuista huolenpitoa.

Voit helposti pidentää pesuvälejä tuulettamalla päivän päätteeksi ne vaatteet, jotka eivät olleet suoraan ihokontaktissa. Pidä hyvää huolta myös kengistäsi ja saat asusi näyttämään heti huolitellulta.

Villakangastakki 249 e ja housut 79,95 e, Matinique. Neulepaita 139,95 e, Gant. Kauluspaita 99,95 e, Desoto.

"Pukeudun päivittäin rennon muodollisesti, joten tärkeintä vaatteissani on mukavuus ja monikäyttöisyys. Hyödynnän vaatekaappini aarteita tasaisesti ympäri vuoden, joten aina löytyy jotakin sopivaa puettavaa, oli vuodenaika mikä tahansa."

Lempivaatevalmentaja apuna vaateostoksilla

Jos kaipaat apua missä tahansa pukeutumisen pulmissa, voit kääntyä Lempivaatevalmentajamme puoleen. Lempivaatevalmentaja on pukeutumisen asianatuntija, joka tarjoaa pukeutumisneuvontaa ja ratkoo kaikenlaisia tyylipulmia. Lempivaatevalmentaja voi auttaa oman tyylin täsmentämisessä, arjen puvuston koostamisessa, vaatteiden yhdistelyssä tai vaatekaapin uudistamisessa täsmähankinnoilla helposti ja nopeasti - ilman sovituskopissa turhautumista.

Tavoitteena on, että vaatekaapissasi on vain vaatteita, joita todella pidät. Lempivaatevalmentaja on maksuton palvelu Kekäle Kanta-asiakkaille (muille 29,95 e/tunti). Lue lisää palvelusta ja varaa oma aikasi!