Ladataan kassaa...

ALEMME TÄYDENTYI - SATOJA MERKKIVAATTEITA JOPA -50%   NAISET | MIEHET | LAPSET

Farkut netista

Täydelliset farkut netistä – nettishoppailijan vinkkilista!

Farkkujen ostaminen on aina oma työnsä ja se komeilee monien inhokkilistalla, kun on puhe shoppailusta. Mielikuvissa vilkkuu niin työläs etsintä kuin erilaisten kokotaulukoiden tulkitseminen. Tämän vuoksi onkin luonnollista, että netistä ostamista pidetään vieläkin haastavampana. Huoli on ymmärrettävää, sillä täydellisten farkkujen löytämiseen pitää nähdä hieman vaivaa. Vinkkilistamme avulla se on toivottavasti sinulle astetta helpompaa seuraavalla kerralla. Muista myös, että verkkokauppamme asiakaspalvelusta voi pyytää apua kinkkisissä tilanteissa!

 

1. Ennen kuin lähdet selailemaan farkkuvalikoimaa, selvitä kokosi!

 

Kurkkaa parhaiten istuvien farkkujesi kokolappua ennen ostoksille lähtemistä. Tästä on apua varsinkin silloin, kun olet löytänyt itsellesi täydellisesti istuvat farkut ja tiedät ostavasi seuraavatkin farkkusi samalta valmistajalta. Jos kaapistasi ennestään löytyvät ovat vääränkokoisia tai et usko niiden kokolappua, voit selvittää oman farkkukokosi yksinkertaisesti mittanauhalla.

Mittaa vyötärösi ja lantiosi ja vertaa niitä housujen kokotaulukoihin. Löydät jokaisen tuotteemme kohdalta koko-oppaan, josta selvität mittojesi avulla myös farkkujen tuumakoot. Oikean koon kanssa on huomattavasti helpompaa aloittaa ostokset! Muista että farkkujen koko voi kuitenkin hieman vaihdella valmistajan ja materiaalin mukaan. 

Jos edellisten farkkujen ostamisesta on aikaa tai epäilet kokosi muuttuneen paljon, saattaa olla helpompaa vierailla myymälässä ja antaa asiantuntevan myyjän hoitaa koon selvitys puolestasi. Myyjältä saat apua myös sinulle parhaimman mallin ja materiaalin valinnassa!

 

Vaivan näkeminen kannattaa – istuvat farkut tulevat takuulla käyttöön!

 

naisten farkut netistä

 

2. Löydä oma farkkutyylisi

 

Koon lisäksi voi olla hyvä miettiä jo etukäteen, millaiset housut sinulla on etsinnässä. Oletko klassinen farkkumimmi tai -kundi, joka arvostaa suoria lahkeita ja tummaa pesua vai haetko tällä kertaa ehkä rennompaa ja rokahtavampaa mallia taikka kauden trendikkäintä denimiä? Farkkumalleja on useita ja niistä voi joko ihastua yhteen tai kokeilla ennakkoluulottomasti useampia.


Perusjako menee seuraavasti, niin miehillä kuin naisillakin:  

Skinny Fit eli pillilahkeiset farkut – Miesten pillifarkut ovat usein hieman väljempiä ja ne istuvatkin hyvin lanteilta ja ovat kapeahkot lahkeista, mutta eivät kuitenkaan liian tiukat. Naisten farkkujen pitäisi istua kuin toinen iho. Tarjolla on myös jegginsejä eli legginsien ja farkkujen välimuotoa, jotka ovat lahkeiltaan hyvin tiukat ja usein materiaalissa on käytetty runsaasti elastaania.

Slim Fit eli kapealahkeiset farkut – Monen farkkuintoilijan lempimalli on yleisilmeeltään kapea ja vartaloa myötäilevä mutta ei kuitenkaan liian tiukka. Oikeaoppisesti farkuissa pitäisi olla sen verran väljyyttä, että niissä on mukava liikkua.

Regular Fit eli suoralahkeiset farkut – Klassinen malli, joka imartelee lähes jokaista kantajaa. Istuvuudeltaan rento malli, jonka lahje ei kapene eikä levene.

 

Lisäksi valikoimastamme löytyy kauden trendikkäämpiä valintoja, joihin suosittelemme myös tutustumaan ennakkoluulottomasti.


Ehkäpä seuraavat farkkusi ovatkin rennot boyfriendit tai trendikkäät culottesit?

 

3. Kiinnitä huomiota myös farkkujen yksityiskohtiin

 

Pidätkö lompakkoa aina taskussasi? Silloin uusista farkuistasi on hyvä löytyä tilavat takataskut. Onko sinulla tapana pukea farkut saappaiden sisälle? Silloin tahdot luultavimmin kapeammat lahkeet leveiden sijaan. Kiinnitä huomiota niihin yksityiskohtiin, jotka tekevät farkuista sinulle mieleiset ja mahdollisimman toimivat. Toiset vannovat esimerkiksi korkeavyötäröisiin malleihin ja toiset haluavat lahkeistaan hieman vajaamittaiset. Myös materiaalitiedot on hyvä tarkistaa. Pieni elastaani on aina hyvästä, sillä se tekee housuistasi huomattavasti joustavammat eli mukavammat.

Persoonallista tyyliä kaipaavan kannattaa kurkistaa myös värikkäämmät vaihtoehdot sekä erilaisilla pesuilla tai rikotuilla yksityiskohdilla maustetut farkut. Koristelut, kuten niitit, timantit ja rouheat vetoketjut antavat farkuille aivan uutta särmää. Ole ennakkoluuloton!

 

 

4. Sovita rauhassa sekä varmista farkkujen koko ja istuvuus

 

Farkkuja sovittaessa kannattaa kiinnittää huomiota myös siihen, miten ne toimivat liikkuessasi. Kävele, istahda ja kokeile vaikka mennä kyykkyyn. Farkut eivät saisi olla ahdistavan tiukat, mutta eivät myöskään niin väljät, että meinaavat tipahtaa päältä. Denim pehmenee käytössä, joten housu saa olla aluksi hyvin napakka! Tämä kannattaa ottaa huomioon varsinkin elastaania sisältävien farkkujen kanssa.

Suosittelemme myös ottamaan kengät mukaan sovitukseen, jotta lahkeen mitta on helpompi arvioida. Hyvä nyrkkisääntö on, että mitä leveämpi lahje, sitä enemmän se saa myös tulla kengän päälle. Käytössä farkkuihin muodostuu myös ”ryppyjä”, esimerkiksi polvitaipeisiin ja reisien yläosaan. Tällöin aluksi hieman liian pitkältä tuntuva lahje voikin käytössä olla juuri sopiva, kun lahje nousee ”ryppyjen” vuoksi. 

 

 

+1 Kysy tai tilaa varmuudeksi useampi!

 

Jos olet edelleen epävarma farkkujen ostamisesta netistä, ota yhteys asiakaspalveluumme oikean koon varmistamiseksi tai tilaa kaksi kokoa ja palauta toinen takaisin verkkokauppaamme.

Joskus voi myös olla helpompaa tulla suoraan myymäläämme ja antaa myyjiemme auttaa sinut oikeanlaisten farkkujen ja kokojen pariin. Tällöin sinun on ensikerralla helpompaa löytää haluamasi malli myös silloin, kun haluat shoppailla helposti kotisohvalta käsin!

 

farkut netista

Naisten farkut netistä

Miesten farkut netistä

info kekale

Yli 60 vuotta vaatekauppaa Suomessa

info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 9 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 120 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
asiakaspalvelu@kekale.fi