ILMAINEN TOIMITUS & PALAUTUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Vain tänään: Ril's naisten vaatteet -30% | OSTOKSILLE |

Vain tänään: Reima lasten vaatteet -30% | OSTOKSILLE |

 

Vain tänään: KN Kati Niemi asusteet -30% | OSTOKSILLE |

Vain tänään: Balmuir vaatteet & asusteet -30% | OSTOKSILLE |

pukeutumisneuvonta personal shopperpukeutumisneuvonta personal shopper

Löydä oma uniikki tyylisi - Personal Shopper apunasi

Koronaviruksesta huolimatta, personal shopper -palvelumme on varattavissa. Näinä aikoina myymälöidemme henkilökunta huolehtii myymälän siisteydestä, hygieniasta ja pitää asiakkaiden kanssa riittävät turvavälit. Ethän kuitenkaan varaa ajankohtaa, jos sinulla on oireita tai et koe itsesäsi terveeksi.

Varaa aikasi maksuttomaan stailaustuokioon, jonka aiheena ovat sinä ja sinun persoonallinen tyylisi.

Monille unelmien vaatekaappi on sellainen, josta löytyy puettavaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Toimivan puvuston kasaaminen ei kuitenkaan ole aina helppoa ja toisille se saattaa aiheuttaa todellista päänvaivaa. Miltä kuulostaisi ilmainen stailaushetki ammattitaitoisen myyjämme kanssa? Onpa mielessäsi sitten pulmat työpukeutumisessa tai täydellisen juhlavaatteen löytäminen - me voimme olla avuksi! 
 
Voit varata itsellesi ajan maksuttomaan stailaushetkeen, jossa liikeemme pukeutumisen ammattilaiset ratkaisevat asuongelmasi. Myyjämme voi auttaa sinua löytämään oman uniikin lookkisi sekä budjetillesi ja vartalollesi sopivat vaatteet niin toimistoon, treffeille kuin teatteriinkin. Kaksinkeskeinen stailaushetki on todellista luksusta, mutta sen avulla säästät myös aikaa ja vaivaa. Saat yhdellä kertaa uutta inspiraatiota pukeutumiseen trendiaakkosten asiantuntijoiltamme sekä voit tehdä hankintoja täydentämään olemassa olevia vaatteitasi. Stailaustuokio on maksuton eikä sisällytä ostopakkoa. 
 
Varaa aikasi ja tule tutustumaan kuinka tyylikkyys, mukavuus ja persoonallisuus sulautuvat yhteen juuri sinun tavallasi. Meille on tärkeää, että viihdyt omissa vaatteissasi ja saat iloa pukeutumisestasi jokaisena päivänä!

Haluaisitko yllesi täydellisesti istuvan, omaan tyyliisi sopivan juhla-asun, joka tuo esiin parhaat puolesi?

Varaamalla ajan maksuttomasta ja henkilökohtaisesta stailauspalvelustamme, pääset ammattitaitoisen myyjämme tyylitietoisiin käsiin. Pukeutumisen asiantuntijamme auttavat sinua löytämään yllesi yksilöllisen juhla-asun, joka tuntuu mukavalta ja saa sinut kukoistamaan juhlassa kuin juhlassa ansaitsemallasi tavalla. Jos vaatteessa on korjattavaa, myyjä auttaa muutostöiden suunnittelussa ja voit erillisestä maksusta jättää tuotteen korjausommeltavaksi liikkeeseemme. Saat siis varmasti vartalollesi virheettömästi istuvan vaatteen – ja se jos mikä on olennainen osa onnistunutta juhlaa ja itsevarmaa oloa!
 

Ota luksusmainen lähtö juhlakauteen tai vaikka uuden työn aloitukseen ja omista hetki itsellesi sekä oman persoonallisen tyylisi löytämiselle. Varaa aikasi ja valmistaudu näkemään itsesi uusin silmin!

Stailauspalvelumme on tarkoitettu sinulle, joka haluat:

  • asiantuntija-apua juhlapukeutumiseen tai vaikkapa arjen toimiviin asuihin
  • löytää helpon ja vaivattoman tavan tehdä ostoksia
  • neuvoja parhaiden puoliesi löytämiseen ja korostamiseen
  • luksusaikaa itsellesi ja omalle henkilökohtaiselle tyylillesi
  • kokea totaalisen tyylimuodonmuutoksen
  • nähdä millaiset mallit ja leikkaukset ammattilaisen mielestä sopivat parhaiten juuri sinulle

Psst! Porukassa kaikki on hauskempaa – varaa ystäviesi kanssa privaatti tyylituokio, jonka aikana myyjämme opastaa teidät kauden trendien saloihin, auttaa jokaista löytämään ylleen imartelevat värit ja kuosit sekä toimivimmat asukokonaisuudet. 

Kysy lisää tai varaa aika private-shoppailuun!

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-16 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa