ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

-10% JO ALENNETUISTA TUOTTEISTA KOODILLA LISAALE10  NAISTEN ALE | MIESTEN ALE | LASTEN ALE 

pukeutumisneuvonta personal shopperpukeutumisneuvonta personal shopper

Löydä oma uniikki tyylisi - Personal Shopper apunasi

Varaa aikasi maksuttomaan stailaustuokioon, jonka aiheena ovat sinä ja sinun persoonallinen tyylisi.

Unelmien vaatekaappi on toimiva ja sellainen, josta löytyy puettavaa tilanteeseen kuin tilanteeseen. Toimivan puvuston kasaaminen ei kuitenkaan ole aina helppoa ja toisille se saattaa aiheuttaa todellista päänvaivaa. Miltä kuulostaisi ilmainen stailaushetki ammattitaitoisen myyjämme kanssa? Onpa mielessäsi sitten pulmat työpukeutumisessa tai täydellisen juhlavaatteen löytäminen - me voimme olla avuksi! 
 
Voit varata itsellesi ajan maksuttomaan stailaushetkeen, jossa liikeemme pukeutumisen ammattilaiset ratkaisevat asuongelmasi. Myyjämme voi auttaa sinua löytämään oman uniikin lookkisi sekä budjetillesi ja vartalollesi sopivat vaatteet niin toimistoon, treffeille kuin teatteriinkin. Kaksinkeskeinen stailaushetki on todellista luksusta, mutta sen avulla säästät myös aikaa ja vaivaa. Saat yhdellä kertaa uutta inspiraatiota pukeutumiseen trendiaakkosten asiantuntijoiltamme sekä voit tehdä hankintoja täydentämään olemassa olevia vaatteitasi. 
 
Varaa aikasi ja tule tutustumaan kuinka tyylikkyys, mukavuus ja persoonallisuus sulautuvat yhteen juuri sinun tavallasi. Meille on tärkeää, että viihdyt omissa vaatteissasi ja saat iloa pukeutumisestasi jokaisena päivänä!

Haluaisitko yllesi täydellisesti istuvan, omaan tyyliisi sopivan juhla-asun, joka tuo esiin parhaat puolesi?

Varaamalla ajan maksuttomasta ja henkilökohtaisesta stailauspalvelustamme, pääset ammattitaitoisen myyjämme tyylitietoisiin käsiin. Pukeutumisen asiantuntijamme auttavat sinua löytämään yllesi yksilöllisen juhla-asun, joka tuntuu mukavalta ja saa sinut kukoistamaan juhlassa kuin juhlassa ansaitsemallasi tavalla. Jos vaatteessa on korjattavaa, myyjä auttaa muutostöiden suunnittelussa ja voit erillisestä maksusta jättää tuotteen korjausommeltavaksi liikkeeseemme. Saat siis varmasti vartalollesi virheettömästi istuvan vaatteen – ja se jos mikä on olennainen osa onnistunutta juhlaa ja itsevarmaa oloa!

Ota luksusmainen lähtö juhlakauteen ja omista hetki itsellesi sekä oman persoonallisen juhlatyylisi löytämiselle. Varaa aikasi ja valmistaudu näkemään itsesi uusin silmin!

Stailauspalvelumme on tarkoitettu sinulle, joka haluat:

  • asiantuntija-apua niin juhlapukeutumiseen kuin arjen toimiviin asuihin
  • löytää helpon ja vaivattoman tavan tehdä ostoksia
  • neuvoja parhaiden puoliesi löytämiseen ja korostamiseen
  • luksusaikaa itsellesi ja omalle henkilökohtaiselle tyylillesi
  • kokea totaalisen tyylimuodonmuutoksen

Psst! Porukassa kaikki on hauskempaa – varaa ystäviesi kanssa privaatti tyylituokio, jonka aikana myyjämme opastaa teidät kauden trendien saloihin, auttaa jokaista löytämään ylleen imartelevat värit ja kuosit sekä toimivimmat asukokonaisuudet. 

Kysy lisää tai varaa aika private-shoppailuun!

info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 11 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 100 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-17):

020 7010 300 
asiakaspalvelu@kekale.fi