ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

ALE KIIHTYY - TUOTTEITA JOPA -70%  NAISTEN ALE | MIESTEN ALE | LASTEN ALE 

Charmi-asiakasohjelma


Mikäli sinulle herää mitä tahansa kysyttävää Charmi-asiakasohjelmasta - autamme mielellämme!

Charmi asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@kekale.fi
020 7010 300
(arkisin 08:00 - 17:00)

Missä piilee Charmin salaisuus?

Charmi -asiakasohjelmassamme on kolme porras-portaalta paranevaa etutasoa, joista jo alin Muotitietoinen-taso tarjoaa sinulle heti etuja.

Keskittäminen siis kannattaa, sillä mitä enemmän Charmiasi käytät, sitä ylemmälle tasolle nouset ja paremmista eduista nautit. Yhdessä saavutetut edut ovat voimassa koko kuluvan ja seuraavan jakson (1 vuosi).


Charmi-asiakasohjelman edut ja hyödyt

Luomalla asiakastilin ja samalla liittymällä maksuttomaan Charmi-asiakasohjelmaamme, saat heti käyttöösi seuraavat edut:

  • Saat kaikista tilauksesi normaalihintaisista tuotteista vähintään 5% alennuksen ja korkeimmillaan jopa 10%!
  • Keräät kaikilla ostoillasi bonusta, jonka avulla voit nostaa alennustasi. Myös talouden muiden asukkaiden ostot kasvattavat bonuskertymää
  • Jatkossa saat tunnusten avulla tilattua helpommin ja nopeammin
  • Saat erilaisia tasokohtaisia etuja, kuten nappitakuun ja korjauspalveluita maksutta

Charmi-tasot

Charmi-asiakasohjelmassa on kolme eri tasoa: Muotitietoinen, Makutuomari ja Tyyli-ikoni. Kullekin tasolle on omat erityiset etunsa.

Kun liittyy Charmi-asiakasohjelmaamme pääsee heti ensimmäiselle Muotitietoinen -tasolle. Tällä tasolla saa aina 5% alennusta. Lisäksi tarjoamme erityisten kanta-asiakasetujen lisäksi myös Kekäle-nappitakuun kaikille meiltä ostetuille tuotteille. Nappitakuu on voimassa vuoden.

Kun talouden ostot ylittävät vuodessa 750 euroa pääsee koko perhe Makutuomari -tasolle. Makutuomareille tarjoamme nappitakuun lisäksi kaikisya normaalihintaisista ostoksista 7% alennuksen. 

Kun talouden ostot ylittävät vuodessa 1500 euroa tarjoamme ostoksista aina 10% alennusta. Tällä ylimmällä Tyyli-ikoni -tasolla tarjoamme aiempien tasoetujen lisäksi myös korjauspalvelut maksutta. Korjauspalveluihin katsotaan kuuluvaksi kaikki alle 40€ muutostyöt.

Alennukset koskettavat kaikilla tasoilla normaalihintaisia tuotteita.

 

Koko perhe hyötyy Charmista

Charmi –jäsenyys on henkilökohtainen, mutta etutasoon vaikuttavaa vuosittaista kokonaissummaa kartuttavat kaikkien samassa osoitteessa asuvien kanta-asiakkaiden ostokset.

Yhteistyö on siis tässäkin tapauksessa voimaa – perheen kesken hankitusta etutasosta hyötyy sen jokainen jäsen!

Asiakkuuden taso määräytyy vuoden aikana tehtyjen ostosten perusteella. Laskenta tehdään talouskohtaisesti yhteen liitettyjen asiakastilien yhteissummana. Oma laskentakausi määräytyy ensimmäisen ostoskerran perusteella ja voit tarkistaa kautesi myymälästä tai verkkokaupasta. Mikäli asiakastilejä yhdistetään, käytetään ns. päätilin laskentakautta.

Charmi-asiakasohjelman tasot ja eurorajat

Taso

Talouden ostot (vuodessa)

Alennus %

Tasokohtaiset edut

Muotitietoinen


0€


5%


Nappitakuu


Makutuomari 750€ 7% Nappitakuu


Tyyli-ikoni 1500€ 10% Nappitakuu
Korjaukset maksutta

Tiedot päivittämättä vanhasta kanta-asiakasohjelmastamme?

Uusi Charmi -asiakasohjelma ei vaadi sinulta mitään muuta, kuin tietojen päivittämisen. Voit päivittää tiedot joko myymälässämme tai sähköpostitse charmi@kekale.fi.

Jäsenyys voidaan liittää kätevästi ajo- tai henkilökorttiin, tai vaihtoehtoisesti postitamme sinulle ja perheellesi uudet Charmi –kortit kotiinne. 

Liittyessäsi saat edut käyttöösi heti ja päivittäessäsi tietosi pääset heti nauttimaan uusista tasoeduista aikaisempien ostojesi mukaan.

Liity nyt tai kirjaudu sisään saadaksesi edut heti käyttöösi. Täällä voit tutustua tarkemmin Charmi-asiakasohjelman ehtoihin.

info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 11 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 100 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-17):

020 7010 300 
asiakaspalvelu@kekale.fi