Ladataan kassaa...

ALE jopa -70%
NAISET | MIEHET | LAPSET

OP hero fullwidth

Osta vähemmän, pidä enemmän

Me rakastamme vaatteita. Siksi haluamme auttaa asiakkaitamme löytämään juuri ne oikeat lempivaatteet, joita tekee mieli pitää päivästä ja vuodesta toiseen.

Uskomme, että vähemmän todella on enemmän. Vanha fraasi pätee monessa, mutta mielestämme etenkin vaateostoksilla. Mitä jos jatkossa vaatekaappi ei pursuilisi käyttämättömiä hutiostoksia, vaan siellä olisikin vain vaatteita, joita haluat pitää päivästä ja vuodesta toiseen?

Vain pidetty vaate voi olla Lempivaate.

Vaatekaapin pidetyimmät vaatteet ovat niitä, jotka puet päällesi niin kiireessä kuin harkiten. Niitä, joita haluat vaalia, pitää hyvänä ja joihin haluat kerätä tarinoita ja muistoja elämän varrelta. Ehkäpä jopa rakastaa elämänkumppanin tavoin.

Me autamme sinua ostamaan vaatteita, joita rakastat. Lempivaatteita, jotka sopivat kantajalleen ja joita pidetään hyvin - jopa vuosikymmeniä. Lempivaatteita, jotka saavat käyttäjänsä kukoistamaan.

Uskomme, että laajasta ja laadukkaasta valikoimastamme jokainen löytää omat tulevat suosikkivaatteensa, jotka kestävät niin aikaa kuin käyttöä. Laadun takaa kuratoitu valikoima, johon kelpuutamme vain brändiemme parhaimmat materiaalit, istuvuudet ja laadut.

OP Asu 1 deskari

Laadukas ja ajaton lempineule taipuu saumattomasti arjen asuihin. Ei vuodenaikaa, joka ei kaipaisi kaverikseen reipasta neuletta. Luomupuuvillainen neulepaita lämmittää mukavasti ja oikeanlaisella huollolla pysyy kanssasi lähes ikuisesti. Säänmukaisilla yhdistelmillä käytät sitä ympäri vuoden: miltä se mahtaisi näyttää farkkushortsien ja tennareiden kaverina tänä kesänä?

Neulepaita 49,99 e, Selected Homme. Housut 129,95 e, Matinique.

Kannustamme jättämään kaiken muun ostamatta.

Meille on tärkeää, että myymämme vaatteet tulevat oikeasti käyttöön. Pitämättä jäävät vaateostokset tuhlaavat arvokkaita luonnonvarjoa sekä vievät turhaa tilaa vaatekaapista ja mielestä. Siksi kannustamme sinua ostamaan vain vaatteita, joita oikeasti pidät. Kaiken muun voi jättää ostamatta.

Toivomme, että et osta enää vaatteita, jotka ilahduttavat vain hetken. Sen sijaan toivomme sinulle pitkäikäistä iloa vaatteista, jotka tuntuvat hyvältä. Tutustu omaan vaatekaappisi ja vaali vanhoja, piristä tyyliäsi laadukkailla täsmäostoksilla ja yhdistele rohkeasti luoden lukuisia asukokonaisuuksia omista lempivaatteistasi. Tällaiset vaatteet korvaavat laadullaan määrän, sopivat keskenään yhteen ja saavat sinut kukoistamaan juuri sellaisena kuin olet.

OP asu 3 deskari

Mekkokelit jatkuvat läpi vuoden - kunhan asuyhdistelmät ovat kunnossa. Minimekko on freesi valinta, vaikka et normaalisti mekkotytöksi tunnustautuisikaan. Mekon voi nimittäin pukea myös lempihousujesi kaveriksi.

Naisen yllä: Pitsimekko 69,99 e, Y.A.S. Farkut 119 e, Mos Mosh. Tennarit 169,90 e, Ted Baker. Miehen yllä: Farkkupaita 59,99 e, Selected Homme. T-paita 39,95 e, Makia. Housut 99,95 e, Matinique. Tennarit 119 e, Makia.

Lempivaatevalmentaja apunasi lempivaatteiden etsinnässä.

Apunasi lempivaatteiden löytämisessä on Lempivaatevalmentajamme. Onpa asuongelmat sitten pieniä tai suuria, voi niiden kanssa kääntyä Lempivaatevalmentajan puoleen. Maksuttoman pukeutumishetken aikana keskitytään valmennettavan toivomiin asioihin.

Lempivaatevalmentajan luona säästät niin aikaa, hermoja kuin rahaa. Voit heittää hyvästit ylimääräiselle vaatekauppojen kiertelylle, turhille hutiostoksille ja sovituskopissa turhautumiselle.

Aika Lempivaatevalmentajalle on maksuton, eikä sisällytä ostopakkoa. Sen sijaan saat kiireettömän ja asiantuntevan kokemuksen, joka inspiroi pukeutumista vielä pitkään. Käynnin aikana tehdyille ostoksille tarjoamme lisäksi Lempivaatevalmentajan Pidän Sinua -takuun. Uskomme nimittäin täysin siihen, että Lempivaatevalmentajan avustuksella syttyneet vaateihastukset syvenevät rakkaudeksi - eivätkä taatusti jää pitämättä.

Tutustu Lempivaatevalmentaja-palveluumme ja varaa oma aikasi!

OP Asu 2 deskari

Paitapusero on mahtavan monipuolinen kaveri, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan. Paitapuserot ja kauluspaidat ovat arjen luottokavereita, jotka taipuvat myös juhlavimpien asujen kruunuksi. Väljähkö malli, jossa on pientä jujua vaikkapa kuosissa tai yksityiskohdissa yhdistyy helposti erilaisiin alaosiin. Heitä hyvästit asukriiseille!

Hempeä paitapusero 69,99 e, Selected Femme. Nahkahousut 299,95 e, Culture.

Yhdessä kuljemme kohti vastuullisia valintoja.

Toivomme, että teet kanssamme jatkossa entistä vastuullisimpia valintoja, kun on kyse vaatekaappisi sisällöstä. Me haluamme olla osa läpinäkyvää ja kestävää vaatealaa ja parannamme aktiivisesti toimintaamme valinta kerrallaan. Vastuullisuus, niin kuin moni muukin asia, syntyy pienistä puroista.

Asioita, joissa koemme jo nyt onnistuneemme:

  • Kuratoitu valikoimamme takaa laadun. Tuotepäällikkömme valitsevat brändeiltämme vain parhaimmat materiaalit, laadut, istuvuudet sekä trendit, joiden uskomme kestävän ajankohtaisina pitkään. Näin varmistamme, että ostamasi vaatteet ovat laadultaan mahdollisimman korkeita ja pitkäikäisiä.

  • Erityishuomiota tuotepäällikkömme kiinnittävät materiaalien vastuullisuuteen. Mallistostamme löydät paljon luonnonmateriaaleja sekä kierrätysmateriaaleja. Keinokuituisia vaatteita vain silloin, kun se on välttämätöntä.

  • Vaatteiden tie tehtaalta kuluttajalle on haastava sekä pitkä ja me olemme vain yksi osa tätä ketjua. Kannamme oman vastuumme ketjusta ja valikoimme tuotteemme toimittajilta, jotka valmistavat tuotteensa kunnioittaen ihmisoikeuksia, työolosuhteita sekä luontoa. Suosimme lisäksi lähtituotantoa aina mahdollisuuksien mukaan.

  • Valikoimamme suunnitellaan huolellisesti niin, että yksikään vaate ei päädy liikkeissämme roskikseen myymättömyyden vuoksi. Myyntikunnottomat tuotteet kierrätetään asianmukaisesti tekstiilijätteeksi.

  • Teemme aktiivista työtä vaatehuollon eteen, sillä vaatteiden ja jalkineiden huolto pidentää niiden elinikää. Tämän vuoksi olemme myös laajentaneet valikoimaamme ja ottaneet myyntiin markkinoiden parhaat huoltotuotteet.

  • Olemme tehneet päätöksen jättää turkistuotteet pois valikoimastamme. Myymme jo valikoimassa olevat tuotteet pois, jotta ne eivät päädy turhaan tekstiilijätteeksi. Turkistuotteiden tulo valikoimaamme loppuu syksyllä 2022.

  • Laajennamme jatkuvasti mairkkinointimme representaatiota tuomalla esiin erilaisia ihmisiä. Haluamme normalisoida moninaisuutta, emme alleviivata. Siksi pyrimme näyttämään niin eri ikäisiä ihmisiä kuin erilaisia kehoja ja etnisiä taustoja.

  • Olemme matkalla kohti hiilineutraalimpia valintoja kaikessa tekemisessämme. Ensimmäisinä askeleina kaksi kertaa vuodessa ilmestyvän Kekäle-lehden sekä kaikkien ostamiemme pakkausmateriaalien hiilineutraalius. Pakkausmateriaaleihin kuuluu niin verkkokauppatilauksien kuin myymälöidemme käyttämät pussit ja paketit. Arvioimme että pakkausmateriaalien siirtymä täysin hiilineutraaleiksi kestää vuoteen 2023. Haluamme käyttää vanhat, jo olemassa olevat materiaalit pois, jotta ne eivät päädy jätteeksi.

  • Yli 90% työntekijöistämme on naisia erilaisissa elämäntilanteissa – toiset ovat nuoria opiskelijoita, toiset perheellisiä ja pitkän työuran tehneitä. Kohtelemme jokaista työntekijäämme tasa-arvoisesti ja yhdenvertaisesti.

  • Ihmiset Kekäleen takana ulottuvat omia palkkalistojamme pidemmälle. Toimimme reilusti kaikkien yhteistyökumppaniemme kanssa, mutta myös edellytämme heiltä tiettyjä asioita, kuten vastuullista toimintaa. Valikoimaamme kuuluu myös monia kotimaisia brändejä, joita tukemalla tuemme suomalaista vaateteollisuutta sekä vaatetusalan ammattilaisia.

OP asu 4 deskari

Kannustamme sinua satsaamaan vaatekaapin klassikoihin, jotka pysyvät käytössä pitkään Vaatekaapin peruspilarit ja omaan persoonalliseen tyyliisi saumattomasti sulahtavat mallit, värit ja kuosit mahdollistavat moninaiset asuyhdistelmät. Lopeta siis trendien perässä hötkyily ja räväytä olemalla ajattoman tyylikäs.

Osta vähemmän, pidä enemmän, huolla rakkaudella ja lopuksi kierrätä.

Sinun matkasi kohti vastuullisempaa vaatekaappia on yllättävänkin helppo. Paras keino on ostaa vaatteita, joita pidetään nyt ja jatkossa. Katsoopa asiaa sitten rahan, ekologisuuden, vaivan tai säilytystilan näkökulmasta, pitämättömät vaatteet ovat turhake, josta toivoisimme kaikki pääsevämme eroon. Kukapa haluaisi ostaa vaatteen, jota ei tule pitämään? Muistilistasi kohti vastuullisempaa vaatekaappia on neljän kohdan mittainen: osta ajatuksella, käytä paljon, huolla rakkaudella sekä lopuksi kierrätä.

Paras keino on ostaa vaatteita, joita pidetään nyt ja jatkossa. Siksi kannattaakin sanoa töpäkkä ei pikamuodille ja kertakäyttöisille vaatteille. Yksi laadukas neulepaita, joka oikealla hoidolla kestää vuosikausia, voittaa viisi huonolaatuista akryylineuletta mennen tullen. Laadukas vaate maksaa enemmän ostohetkellä, mutta palvelee sinua monin kerroin paremmin kuin halvempi kilpakumppaninsa. Siksi toivommekin, että ostat vaatteita laatu, ei määrä edellä.

Me tarjoamme sinulle laadukkaat valinnat, mutta sinun vastuullasi on vaatteen hoitaminen. Kun vaatteita huolletaan oikeaoppisesti ja riittävästi, ne pysyvät matkassa pitkään. Ja kun sinun ja lempivaatteesi tiet lopulta eroavat, on vaatteen oikeaoppinen kierrätys yhteisen matkanne asianmukainen päätös.

OP kuva 5 deskari

Osta vain vaatteita, jotka päätyvät todella käyttöön. Yhden käyttökerran tai ajankohdan vaatteet ovat eilisen päivänä uutisia. Sen sijaan suuntaa ostoksilla katseesi vaatteisiin, joille keksit mahdollisimman paljon käyttöä. Tämä vaatii myös mielikuvituksen käyttöä: mieti sama takki niin kukkamekon kuin hupparin kaverina!

Puuvillamekko 179e, Samsøe Samsøe. Untuvatakki 199 e, Mos Mosh.

Olemme mukana matkallasi.

Toivomme, että saamme olla mukanasi matkalla kohti vaatekaappia, josta voit olla ylpeä. Josta löytyy vain pidetyimpiä vaatteita, jotka tuottavat pukeutumisen iloa jokaiseen päivääsi. Ja muistathan, että sivuiltamme löydät myös paljon lisää inspiroivia sisältöjä ruokkimaan mielikuvitustasi tai tukemaan parempien päätösten tekemistä.

Voit asioida Kekäle-myymälöissämme 11 paikkakunnalla tai tehdä ostoksia verkkokaupassamme mukavasti kotisohvalta – mikä sopiikaan juuri sinulle parhaiten.

Tutustu valikoimaamme:

OP Ohjaava naiset
Naiset
OP Ohjaava lapset
Lapset
OP Ohjaava miehet kuva
Miehet