Ladataan kassaa...
Vain verkossa: Valitut brändit -15% sunnuntaihin asti | NAISET | MIEHET |

Miesten lahjat

Listausvalinnat
Hinta
 €
-
 €
Koko
Brändi
Sukupuoli
Myymäläsaatavuus
Alennustuote
Järjestä
 • Oletusjärjestys
 • Aakkosjärjestys
 • Halvin ensin
 • Kallein ensin
 • Myydyimmät

Tuotteet 1-30 / 88

Sivu
per sivu
 1. Tommy Hilfiger sukat, 3P SOCK GP Tummansininen Tommy Hilfiger sukat, 3P SOCK GP Tummansininen
  Tommy Hilfiger sukat, 3P SOCK GP Tummansininen
  Alkaen 19,54 € Normaali hinta 22,99 €
 2. Tommy Hilfiger miesten sukat, 5 PACK GIFTBOX BIRDEYE Musta Tommy Hilfiger miesten sukat, 5 PACK GIFTBOX BIRDEYE Musta
  Tommy Hilfiger miesten sukat, 5 PACK GIFTBOX BIRDEYE Musta
  Alkaen 29,74 € Normaali hinta 34,99 €
 3. Tommy Hilfiger miesten pyjama, LS PANT SET FLANNEL Punainen Tommy Hilfiger miesten pyjama, LS PANT SET FLANNEL Punainen
  Tommy Hilfiger miesten pyjama, LS PANT SET FLANNEL Punainen
  Alkaen 84,96 € Normaali hinta 99,95 €
 4. Tommy Hilfiger miesten bokserit, 3P TRUNK SHINE Musta Tommy Hilfiger miesten bokserit, 3P TRUNK SHINE Musta
  Tommy Hilfiger miesten bokserit, 3P TRUNK SHINE Musta
  Alkaen 42,46 € Normaali hinta 49,95 €
 5. Tommy Hilfiger bokserit, 3-pack Tommy Hilfiger bokserit, 3-pack
  Tommy Hilfiger bokserit, 3-pack
  Alkaen 38,21 € Normaali hinta 44,95 €
 6. Tommy Hilfiger Miesten Bokserit, 3P LUXORY TRUNK BLACK Musta Tommy Hilfiger Miesten Bokserit, 3P LUXORY TRUNK BLACK Musta
  Tommy Hilfiger Miesten Bokserit, 3P LUXORY TRUNK BLACK Musta
  Alkaen 42,46 € Normaali hinta 49,95 €
Järjestä
 • Oletusjärjestys
 • Aakkosjärjestys
 • Halvin ensin
 • Kallein ensin
 • Myydyimmät

Tuotteet 1-30 / 88

Sivu
per sivu

Mitä sujauttaa miehen lahjapakettiin? Onko etsinnässäsi lahja miehelle, isälle, poikaystävälle tai vaikkapa veljelle? Kurkkaa laaja lahjavalikoimamme ja valitse pakettiin mieleisesi!

 Mietitkö mitä hankkia lahjaksi kun läheisesi täyttää pyöreitä? Oli kyseessä sitten 30-, 40-, 50- tai 70-vuotislahja - Varma lahjavalinta miehelle on juhlava (https://www.kekale.fi/miehet/asusteet/solmiot-ja-taskuliinat), tyylikäs läppärilaukku tai sporttinen (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/collegepaidat). Paras lahja miehelle on käytännöllinen, jonka sisältö on mieluinen sekä monikäyttöinen ja palvelee vuodesta toiseen lahjansaajaa.

 Miten yllättää mies, jolla on jo kaikkea? Paketoi pakettiin laadukas (https://www.kekale.fi/miehet/asusteet/huivit), mukava yöasu, uusi (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/neuleet/neulepuserot) tai (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/kauluspaidat). Nämä ovat vaatekaapin peruspilareita, joita jokainen mies tarvitsee vaatekaappiinsa. Jos budjettisi on pienempi, hanki lahjaksi (https://www.kekale.fi/miehet/asusteet/sukat), jotta mies saa laitettua sukkalaatikkonsa kerralla kuntoon. Kaikille näille tulee taatusti käyttöä, nyt vain valitsemaan pehmoinen paketti, joka on juuri oikea hänelle!

 Paras lahja poikaystävälle on tietenkin trendikäs (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/hupparit) tai (https://www.kekale.fi/miehet/vaatteet/paidat/t-paidat) vai hemmotteletko poikaystävää pehmeällä paketilla, josta paljastuu laadukas kylpytakki?

 Jos lahjan hankkiminen tuntuu vaikealta etkä keksi mitä hankkia – ei hätää! Keräsimme puolestasi monipuolisia lahjaideoita miehelle! Klikkaa ja katso lahjaideat miehelle (https://www.kekale.fi/miehet/lahjat)! Mikäli osuvaa lahjaa ei siltikään löytynyt, anna lahjansaajalle vapaus valita paras lahja itse. Yllätä ja hanki lahjakortti miehelle, jonka hän voi käyttää juuri niin kuin haluaa! Tilaa lahjat helposti netistä tai tule lähimpään (https://www.kekale.fi/myymalat) lahjaostoksille!