Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
Syystakit 2021 hero

Sesongin upeimmat syystakit

Syksy on asennekysymys, kuten myös sen moninaisiin sääolosuhteisiin pukeutuminen. Nyt viimeistään lopetetaan lämpömittarin lukemien välttely ja astutaan sisään uuteen pehmoisempaan ja leikkisämpään syystyyliin.

Toivota kylmä vuodenaika tervetulleeksi muhkeiden neulepaitojen, skarppien takkien ja kerrospukeutumisen kera. Kylmä viima ei huoleta, kun panostat syysvaatteissa itsesi näköisiin vaateaarteisiin, jotka muuntuvat menojesi mukaan eikä toisin päin.

Venytä työtyylin rajoja ja riko asiallisuus kuosikimaralla sekä rouheilla maihareilla. Ruutuhousujen ja kissakuosisen neulepaidan kokonaisuus rauhoittuu valkoisen kauluspaidan ja laadukkaan villakangastakin avulla. Klassisen villakangastakin materiaalista on puolet kierrätettyä villaa ja sitä on saatavilla myös harmaana.

Villakangastakki 169,99 e, Selected Femme. Neulepaita 139 e ja ruutuhousut 139 e, Mos Mosh. Kauluspaita 69,95 e, Isay. Laukku 129 e, Markberg. Maiharit 219 e, Dr. Martens.

Selected homme villakangastakki
Selected homme villakangastakki

Syksyn parhaat asut koostuvat useammasta kerroksesta. Pooloneuleet, liivit ja tietysti takki ovat täydellisyyttä hipova kombo. Jos haluat hiippailla sieltä missä aita on matalin, niin valitse takki, jossa on kerrokset valmiina. Villakangastakin päälikerroksen alle kätkeytyy kevyesti topattu toinen kerros, joka näyttää kuin olisit pukenut alle toppaliivin.

Villakangastakki 169,99 e, Selected Homme. Poolopaita 29,99 e, Only & Sons. Housut 109 e, Ted Baker. Tennarit 139,90 e, Gant.

Kun et osaa valita, pue molemmat. Teddyliivi takaa vilukissan arvostamaa lisälämpöä. Muhkeakauluksinen tikkitakki on puolestaan yksi sesongin monikäyttöisimmistä, sillä se muuntuu monenlaisiin asuihin. Ohut ja trendikkäästi tikattu takki toimii vaikkapa säänkestävänä kerroksena toiselle takille!

Tikkitakki 199,90 e, Ril’s. Teddyliivi 89,99 e ja nahkahousut 369,99 e, Selected Femme. Neulemekko 189 e, Samsøe Samsøe. Pipo 49 e, KN Kati Niemi. Maiharit 179 e, Dr. Martens.

Luottokaverin (ja takin) tunnistaa siitä, että sen kanssa hengailee mieluusti vuodesta toiseen. Kiinnitä tulevan lempitakkisi ostoksilla erityishuomiota materiaaliin. Laadukas villakangas on hyvännäköinen, mutta pitää myös tuulta ja on näin ollen todella lämmin. Lisäksi tiivis villakangas on helppohoitoinen ja pysyykin siksi pitkään hyvässä kunnossa.

Klassinen villakangastakki 380 e, J. Lindeberg. Neulepaita 79,99 e, Selected Homme. Housut 39,99 e, Only&Sons. Maiharit 149 e, Makia.

Villakangastakki 449 e, Ted Baker. Pooloneule 119,99 e, Selected Femme. Mekko 169 e, Samsøe Samsøe. Laukku 395 e, Marimekko. Maiharit 179 e, Dr. Martens.

Erotu eduksesi katukuvasta ja hylkää (edes joinain päivinä) kokomustat syysasut. Tyylikkäimmät asut juuri nyt ovat joko sävy sävyyn koostettuja tai kirkkaita kontrastivärejä sisältäviä. Tai sitten voit yhdistää molemmat ja maustaa muuten rauhallista kokonaisuutta yhdellä väripilkulla.

Tikattu paitatakki 89,99 e, Object. Neulehuppari 240 e, Marimekko. Hame 39,99 e, Vila. Laukku 195 e, Marimekko. Pipo 120 e, Balmuir. Maiharit 219 e, Dr. Martens.

Viimeistelty laatu ja 100% italialainen villa saa tarkimmankin tyylipoliisin herkistymään. Kalanruotokuosinen villakangastakki on yllättäjä, joka näyttää yhtä hyvältä hupparin kuin lempineuleesi päällä. Kotimaisen Turon takkiin on haettu fiilistä menneen ajan tunnelmista ja sen kaksirivinen napitus ja väljähkö istuvuus näyttää ehkä juuri siksi erityisen raikkaalta.

Villakangastakki 499 e, Turo. Huppari 99,95 e, Makia. Chinot 59,99 e, Selected Homme. Maiharit 189 e, Dr. Martens.

Klassikkoyhdistelmä farkut ja ruutupaita kruunataan pikkupakkasten tullen pehmeällä ulkokerroksella. Sporttinen toppatakki on kyllästetty minimalistisen tyylikkäillä yksityiskohdilla, jonka vuoksi se sopii monenlaiseen tyyliin.

Toppatakki 229 e, Tommy Hilfiger. Kauluspaita 29,99 e, Only & Sons. Pooloneule 39,95 e ja merinopipo 29,99 e, Selected Homme. Farkut 99,95 e, Calvin Klein. Maiharit 149 e, Makia.

Löydä oma syystakkisi:

Naisten takit
Lasten takit
Miesten takit