Ladataan kassaa...
Ale päättyy pian, nyt jopa -70% | Katso myös kanta-asiakkaiden edut

Naisten lahjat

Naisten lahjat
Listausvalinnat
Hinta
 €
-
 €
Koko
Brändi
Myymäläsaatavuus
Alennustuote
Järjestä
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

Tuotteet 1-30 / 162

Sivu
per sivu
Järjestä
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

Tuotteet 1-30 / 162

Sivu
per sivu

Paras lahja naiselle on sellainen, joka tulee lahjansaajalla takuuvarmasti käyttöön! Onko etsinnässä lahja äidille, vaimolle, ystävälle tai mummolle? Tutustu laajaan lahjavalikoimaamme ja valitse pakettiin mieleinen lahja!

 Pehmeät paketit ilahduttavat monia ja niiden sisälle on helppo valita sellaisia tuotteita, jotka ovat saajalle mieleisiä. Hemmottele pehmeällä paketilla, jonka sisältä löytyy mukava ja laadukas kylpytakki, jolla on mukava viettää kotona aikaa! Täydellinen lahja vaimolle tai tyttöystävälle!

 Mietitkö mitä hankkia lahjaksi, kun läheisesi täyttää pyöreitä? Oli kyseessä sitten 30-, 40-, 50- tai 70-vuotislahja - Valitse synttärilahjaksi naiselle jotain sellaista, josta hän on jo pitkään haaveillut. Tai hemmottele ylellisellä tuotteella, jota hän ei välttämättä itse raaskisi ostaa. Valitse lahjaksi laadukas merkkituote, joka koreilee materiaalilla tai vaikkapa ihanalla designilla.

 Valmistujaiset kuuluvat kesään ja on kohteliasta muistaa sankaria valmistumisen johdosta. Ihastuttava valmistujaislahja naiselle on käytännöllinen, jonka sisältö on mieluinen sekä monikäyttöinen ja palvelee vuodesta toiseen lahjansaajaa. Varma lahjavalinta naiselle on kaunis (https://www.kekale.fi/naiset/asusteet/meikkilaukut), tyylikäs (https://www.kekale.fi/naiset/asusteet/laukut) tai kotiin uusia (https://www.kekale.fi/naiset/sisustus)!

 Yllätä äiti äitienpäivänä tai hänen syntymäpäivänä. Paras lahja äidille on laadukas (https://www.kekale.fi/naiset/asusteet/huivit), tyylikäs (https://www.kekale.fi/naiset/asusteet/laukut) tai lämmin (https://www.kekale.fi/naiset/vaatteet/neuleet/neuletakit)! Lahja mummolle voi olla vaikkapa pehmoisia olovaatteita kotoiluun, laadukas (https://www.kekale.fi/naiset/vaatteet/neuleet/neulepuserot) tai kaunis (https://www.kekale.fi/naiset/asusteet), joka muistuttaa lahjanantajasta jokaisena päivänä.

 Käytännöllinen lahja on paras lahja naiselle, jolla on jo kaikkea. Hemmottele kauniilla kynttilöillä, laadukkaalla (https://www.kekale.fi/naiset/asusteet/huivit) tai mukavalla yöasulla! Tutustu laajaan (https://www.kekale.fi/naiset/lahjat) ja lähde ennakkoluulottomasti ostoksille! 

 Jos lahjan hankkiminen tuntuu vaikealta etkä keksi mitä hankkia – ei hätää! Keräsimme puolestasi monipuolisia lahjaideoita naiselle! Klikkaa ja katso lahjaideat naisille (https://www.kekale.fi/naiset/lahjat)! Mikäli osuvaa lahjaa ei siltikään löytynyt, anna lahjansaajalle vapaus valita paras lahja itse. Yllätä ja hanki lahjakortti naiselle, jonka hän voi käyttää juuri niin kuin haluaa! Tilaa lahjat helposti netistä tai tule lähimpään (https://www.kekale.fi/naiset/lahjat) lahjaostoksille!