Ladataan kassaa...
BLACK FRIDAY koko valikoima -20% | NAISET | MIEHET | LAPSET | Lue ehdot |
juhlantai talvi

Juhlantai

Kauan odotettu juhlakausi on startannut. Kalenteri täyttyy lämpimistä kohtaamisista ja illanistujaisista, joita olemme kaikki niin kovasti kaivanneet. Onko sinun kalenterissasi merkattuna pikkujoulut, uudenvuoden kekkerit, valmistujaiset tai itsenäisyyspäivän valvojaiset? Vaikka juhlan h-hetkeen olisi vielä tovi, on nyt sopiva aika aloittaa valmistautuminen. Juhla-asujen suunnittelu ja tunnelmaan virittäytyminen on inspiroiva ja ihana osa juhlakautta.

Juhlavaate, jota todella pidät

Tänä talvena annamme itsemme hullaantua ja ihastua näyttäviin Juhlantai-tyyleihin. Saako vaate sinut tuntemaan kutkuttavaa iloa, huokumaan itsevarmuutta, suunnittelemaan tulevia ja muistelemaan koettuja juhlahetkiä tai kenties tanssijalan vipattamaan? Se on juhlavaate, jota todella pidät!

Pidetyimpiin juhlatyyleihin tartutaan ennen kaikkea tunteella (vaikkakin kannustamme harkintaan kaikilla ostoksillasi). Olet parhaimmillasi juhlissa silloin, kun asusi on oman persoonallisen tyylisi mukainen ja siinä on itsevarma olo.

Talven juhlantai kuvat 0
Talven juhlantai kuvat 0

Mekko 119,99 e, Selected Femme.

Talven juhlantai kuvat 01
Talven juhlantai kuvat 01

Bleiseri 269 e, Matinique. T-paita 44,95 e, Makia. Housut 69,99 e, Selected Homme. Tennarit 139,95 e, Playboy.

Juhlavaate ansaitsee tulla pidetyksi

Kertakäyttöisyys ei ole kaunista juhlapukeutumisessa(kaan). Älä siis arkaile käyttää samaa vaatetta kaikissa kauden kesteissä, sillä juhlavaatteetkin haluavat tulla pidetyiksi. Panosta määrän sijasta yhteen täydelliseen lempivaatteeseen, jota pidät pippaloista toiseen ja joka saa sinut säteilemään. Vaikka hyvin korea vaate ei taipuisikaan arkikäyttöön, on sillä käyttäjälleen sitäkin erityisempi merkitys: se virittää juhlan tunnelmaan ja kerryttää muistoja elämän parhaista pidoista.

Talven juhlantai kuvat 1
Talven juhlantai kuvat 1 kollaasi

Yhdistä hempeää & rouheaa

Pliseerauksilla, röyhelöillä, sametilla, pitsillä ja kimalteilla viimeistellyt juhla-asut ovat pikkujoulukauden kestohittejä, jotka henkivät talvista eleganssia – niiden hurmausvoimaan voit luottaa aina. Hempeätkin materiaalit ja yksityiskohdat saavat ryhtiä ja ripauksen asennetta, kun puet ne yhteen rouhean nahan tai särmikkäiden linjojen kanssa. Kruunaa asu lempinilkkureillasi ja sipauksella huulipunaa.

Samettimekko 99,95 e, Part Two. Nahkatakki 350 e, Human Scales. Nilkkurit 219 e, Bukela.

Talven juhlantai kuvat 2 kollaasi
Talven juhlantai kuvat 2

Puku on juhlien klassikko

Puku on juhlapukeutumisen pidetyin klassikko, joka saa uutta twistiä säväyttävistä väreistä, ylellisistä materiaaleista ja näyttävistä asusteista. Parhain puku juhlahumuun on sellainen, joka pysyy menossa mukana. Daniel Hechterin puku on joustava, hengittävä ja erityisen mukava päällä – siis juuri täydellinen tanssilattioiden valloitukseen! Panosta ostoksilla juuri sinulle täydelliseen pukuun, joka saa ryhtisi kohenemaan ja mielesi juhlatunnelmaan.

Puvuntakki 279 e, -housut 129 e ja liivi 129 e, Daniel Hechter. Kauluspaita 69,95 e, Olymp. Kengät 139,95 e, Playboy.

Juhlantai kuvat 3
Juhlantai kuvat 3 kollaasi

Kimalla kilpaa discovalojen kanssa

Tänä talvena ylellinen koreus ja jalometallien hohde palaavat osaksi juhlatyyliämme. Juhlavaatteen juju piilee nyt pinnassa – hohtavat materiaalit, säihkyvät värit ja kuosit yhdistyvät kauniisiin leikkauksiin. Vähemmän on enemmän määrässä, mutta ei näyttävyydessä. Kun vaate itsessään kimaltaa kilpaa discovalojen kanssa, ei se välttämättä kaipaa kaverikseen muuta. Valitse juhlavaate rohkeasti, äläkä pelkää näkyä!

Mekko 79,99 e, Y.A.S.

Juhlantai talvi kuvat 4 kollaasi
Juhlantai talvi kuvat 4

Juhlasta juhlaan

Jos valitset vain yhden juhlavaatteen, valitse puku. Ajaton ja sinulle istuva puku taipuu juhlaan kuin juhlaan oikein asustamalla. Juhlavan kokonaisuuden saat aikaiseksi kun puet puvun perinteisesti kauluspaidan ja kravatin tai rusetin kanssa. Trendikäs ja viimeistelty look syntyy, kun jätät kravatin pois ja puet alle kuosillisen kauluspaidan. Rennoissa riennoissa puetaan kaveriksi ohut ja laadukas neulepaita tai vaikkapa rento T-paita.

Puvuntakki 429 e ja -housut 200 e, Turo. Kauluspaita 89,95 e, Eterna. Rusetti 29,95 e, Olymp.

Juhlantai talvi kuvat 5
Juhlantai talvi kuvat 5

Bleiseri 329 e ja housut 169 e, Tiger of Sweden. Neuleliivi 79,95 e, Matinique.

Juhlantai talvi kuvat 6
Juhlantai talvi kuvat 6

Neuletakki 399 e ja tyllihame 259 e, Andiata.

Paras asuste on itsevarma olo

Muista, että jalat alta vievän juhlalookin salaisuus on ennen kaikkea leveä hymy ja itsevarma olo. Oikea juhla-look onkin löytynyt, kun oma peilikuva saa hymyn huulille!

Muista ostoksia tehdessäsi keskittyä oikeanlaisen fiiliksen lisäksi myös siihen, että vaate on sinulle jatkoa ajatellen mahdollisimman monikäyttöinen sekä laadultaan sinulle mieleinen. Tällaiset juhlavaatteet helpottavat tuleviakin pukeutumispulmia ja tuottavat sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

Jos kaipaat apua juhla-asun valinnassa ja bilefiiliksen pilaa uhkaava vaatekriisi, muista että voit aina kääntyä meidän puoleemme. Varaa itsellesi maksuton aika Lempivaatevalmentajalle, jossa valitaan sinulle oman tyylisi mukainen asukokonaisuus, jossa säihkyt kaikkein kirkkaiten.

Lue myös nämä:

kekäle lehti
Lue lisää

Syksyn Kekäle-lehti

Uusi & uunituore, entistä inspiroivampi Kekäle-lehti on ilmestynyt - nyt myös digilehtenä!

Pukeutumisetiketti inspiroidu
Lue lisää

Pukeutumisetiketti

Frakki, tumma puku vai kenties smokki? Avasimme yleisimmät juhla- ja työpukeutumisen etikettitermit.

Pidä huolta inspiroidu
Lue lisää

Pidä huolta: Pesurutiini

Oikeaoppinen pesu- ja huoltorutiini säästää vaatteita, luonnovaroja, aikaa ja vaivaa.

2bd0e60fc47a1d7a267aa75027125dee238be8830b9124d5ddb119013620551a