Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |
juhlapukeutuminen talven juhliin hero

Säkenöivä Juhlantai - Juhlatyylit talven suuriin ja pieniin juhliin

Juhlantai on mikä tahansa erityinen päivä, joka on juhlan arvoinen. Mitä enemmän päivään panostat, myös pukeutumalla, sitä merkityksellisempi ja unohtumattomampi Juhlantaisi on. Virittäydy tunnelmaan suunnittelemalla juhlatyylisi ennakkoon, pue h-hetken tullen parasta päälle ja nauti Juhlantaista!

Löydä oma juhlatyylisi

Talven juhlakausi tuo tullessaan kutkuttavia kohtaamisia, yhdessäolon riemua – ja tietenkin talven pidetyimmät Juhlantai-tyylit. Enemmän on enemmän, kun on juhlatyylistä kyse, ja tänä talvena verhoudutaankin säkenöiviin paljetteihin, kiiltävään samettiin, kimmeltävään glitteriin ja koreisiin kuoseihin. Rakenna rohkeasti omaan tyyliisi mukautuva juhlatyyli ja panosta määrän sijasta yhteen täydelliseen asuun, jota todella pidät kaikissa kauden pippaloissa. Kun juhlatyylisi saa sinut huokumaan omaa persoonaasi ja itsevarmuutta, et jää paljettien varjoon, vaan kestien kirkkaimpana tähtenä loistat sinä.

Talven juhlantai kuvat 0
Talven juhlantai kuvat 0

Uskalla loistaa ja valitse juhlavaate mustan sijaan lempivärissäsi.

Mekko 149,99 e, Selected Femme.

Talven juhlantai kuvat 01
Talven juhlantai kuvat 01

Leikittele materiaalivalinnoilla - tummanvihreä sametti tuo tyyliin ripauksen ylellisyyttä.

Samettibleiseri 199,95 e, Matinique. Kaulupaita 69,95 e ja solmio 39,95 e, Olymp. Housut 59,95 e, Selected Homme. Kengät 159,95 e, Playboy.

Juhlavaate ansaitsee tulla pidetyksi

Kertakäyttöisyys ei ole kaunista juhlapukeutumisessa(kaan). Älä siis arkaile käyttää samaa vaatetta kaikissa kauden kesteissä, sillä juhlavaatteetkin haluavat tulla pidetyiksi. Panosta määrän sijasta yhteen täydelliseen lempivaatteeseen, jota pidät pippaloista toiseen ja joka saa sinut säteilemään. Vaikka hyvin korea vaate ei taipuisikaan arkikäyttöön, on sillä käyttäjälleen sitäkin erityisempi merkitys: se virittää juhlan tunnelmaan ja kerryttää muistoja elämän parhaista pidoista.

Jos vaatekaapistasi löytyy pitämättä jääneitä juhlavaatteita, jotka eivät enää palvele omassa käytössäsi, voit laittaa ne kiertoon Kekäle Second hand -palvelun avulla. Otamme vastaan siistikuntoiset naisten mekot, hameet, yläosat, takit, kengät ja laukut valikoiduilta brändeiltä kaikissa myymälöissämme 7.-8.11. tai verkossa milloin tahansa. Anna juhlavaatteelle uusi elämä ja vielä monia juhlahetkiä! Tutustu ohjeisiin TÄÄLLÄ

Paljettia vai hapsuja - miksei molempia? Näyttävä housuasu on kaikessa runsaudessaan tyylikäs ja mukava valinta talven rientoihin.

Paljettipusero 84,99 e ja paljettihousut 89,99 e, Y.A.S.

Talven juhlantai kuvat 2 kollaasi
Talven juhlantai kuvat 2

Nyt saa koreilla kuoseilla - kauluspaita ei muuta kaverikseen kaipaa, kun sitä koristaa upea printti.

Kauluspaita 49,99 e ja housut 69,99 e, Selected Homme. Vyö 34,95 e, Monti.

Luo juhlatyylisi yhdistelyllä

Kun vaate itsessään kimaltaa kilpaa diskovalojen kanssa, ei se välttämättä kaipaa kaverikseen muuta. Voit kuitenkin kokeilla rikkoa rajoja rohkeasti ja ennakkoluulottomasti yhdistelemällä - pue ylellisen sametin kanssa rouhea nahkatakki ja saapikkaat, tai pehmennä juhlatyyliä laadukkaalla neuletakilla. Yhdistelemällä eri tavoin laajennat juhlavaatteen käyttömahdollisuuksia, ja saat persoonaasi esiin.

Juhlantai kuvat 3
Juhlantai kuvat 3 kollaasi

Juhlien mukavimpaan mekkoon juhlavuutta luovat kauniisti kiiltävä sametti sekä näyttävät puhvihihat.

Samettimekko 99,95 e ja laukku 44,95 e, Part Two. Kengät 199 e, Bukela.

Juhlantai talvi kuvat 4 kollaasi
Juhlantai talvi kuvat 4

Monikäyttöinen, korkealaatuinen villableiseri on valmistettu Italiassa.

Bleiseri 399 e, merinovillainen 109,95 e, huivi 59,95 e ja housut 119,95 e, Sinnuu.

Bleiseri on juhlatyylin peruspilari

Monikäyttöinen bleiseri on yksi juhlatyylin peruspilareista. Laadukas ja hillityn värinen villableiseri on yksi pidetyimmistä juhlapukeutumisen klassikoista, joka taipuu juhlaan kuin juhlaan asustamalla. Rennommissa riennoissa puku kaipaa kaverikseen laadukkaan neuleen tai t-paidan, kun taas arvokkuutta lisäävät ryhdikäs kauluspaita ja solmio. Tänä talvena bleisereissä säväyttävät myös mielenkiintoiset materiaali- ja värivalinnat, kuten vihreä sametti tai kultaiset paljetit - valitse rohkeasti, juuri omaan tyyliisi!

Paras asuste on itsevarma olo

Muista, että jalat alta vievän juhlalookin salaisuus on ennen kaikkea leveä hymy ja itsevarma olo. Oikea juhla-look onkin löytynyt, kun oma peilikuva saa hymyn huulille.

Muista ostoksia tehdessäsi keskittyä oikeanlaisen fiiliksen lisäksi myös siihen, että vaate on sinulle jatkoa ajatellen mahdollisimman monikäyttöinen sekä laadultaan sinulle mieleinen. Tällaiset juhlavaatteet helpottavat tuleviakin pukeutumispulmia ja tuottavat sinulle iloa vuosiksi eteenpäin.

Jos kaipaat apua juhla-asun valinnassa ja juhlafiiliksen uhkaa pilat vaatekriisi, muista että voit aina kääntyä meidän puoleemme. Varaa itsellesi maksuton aika Lempivaatevalmentajalle, jossa valitaan sinulle oman tyylisi mukainen asukokonaisuus, jossa loistat omana itsenäsi.

Lue myös nämä:

Pukeutumisetiketti inspiroidu
Lue lisää

Pukeutumisetiketti

Frakki, tumma puku vai kenties smokki? Avasimme yleisimmät juhla- ja työpukeutumisen etikettitermit.

lempivaatevalmentaja inspiroidu
Lue lisää

Lempivaatevalmentaja

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle, joka ratkoo tyylipulmat puolestasi. Maksuton Kekäle Kanta-asiakkaille.

kanta-asiakas inspiroidu
Lue lisää

Kekäle Kanta-asiakas

Kekäle Kanta-asiakkaana saat joka kuukausi innostavia etuja ja alennuksia suoraan sähköpostiisi.