Ladataan kassaa...
Vaatelöytöjä jopa -50% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Kesän trendit 2024: Pidetyimpiin kesähetkiin

Kepeät kesähetket kutsuvat elämään hetkessä ja ottamaan kaiken ilon irti myös kesäisistä lempivaatteista. Vietätpä kesää sitten riippumatossa köllien, mökillä puuhaillen, työssä pakertaen tai kaupungilla pörräten, on paras kesätyyli sellainen, joka saa sinut loistamaan omana itsenäsi.

Kesään kuuluu keveys ja huolettomuus, ja kesälaitumille kirmataankin hengittävissä luonnonmateriaaleissa, väljissä istuvuuksissa sekä monikäyttöisissä kesän lempivaatteissa. Kurkkaa kesävaatteiden huolettoman tyylikkäät ja mukavat tärpit, poimi vinkkimme kesätyyleihin ja löydä lempivaatteesi pidetyimpiin kesähetkiin.

Kesän lookbook & 5 vinkkiä pidetyimpiin kesätyyleihin:

Asut vasemmalta oikealle: Pellavatoppi, Freequent. https://www.kekale.fi/part-two-naisten-hame-getia-skirt-black, Part Two. Sandaalit, Scholl. Aurinkolasit, A. Kjaerbede. | Pellavamekko, Sinnuu. Korilaukku, Mifuko. Kengät, UGG. | Neulostoppi, Mos Mosh. Housut, Freequent. Sandaalit, Scholl.

1. Suosi pellavaa ja muita luonnonmateriaaleja

Luonnonmateriaalit takaavat mukavuuden ja erityisesti pellavan keveys, hengittävyys ja huoleton tyylikkyys sopii täydellisesti kepeisiin kesähetkiin. Puuvillan kaverina ripaus pellavaa pitää viileänä helteisimpinäkin päivinä, ja taattua on, että luonnonmateriaalisia lempivaatteita pidät myös seuraavana - ja sitä seuraavana - kesänä.

Pellavapaidat, -housut, -puserot ja -mekot ovat monikäyttöisiä ja helppoja lempivaatteita kesän pidetyimpiin hetkiin, niin töihin kuin lomallekin. Löydä kesän pidetyimmät pellavavaatteet NAISILLE ja MIEHILLE.

2. Neutraali väripaletti

Kesän trendikkäin - ja samalla ajattomin - väripaletti koostuu neutraaleista sävyistä, kuten mustasta, valkoisesti ja erilaisista beigen ja hiekan sävyistä. Helpoimmat ja heittämällä tyylikkäimmät kesäasut syntyvät samanväristen tai -kuosisten vaatekappaleiden ympärille. Kokeile pukeutua mustaan tai valkoiseen päästä varpaisiin, ja lisää ripaus lempiväriäsi asusteilla.

3. Mätsäävät setit ja monipuolinen yhdistely

Monikäyttöinen lempivaate taipuu joka menoon. Miellyttävä materiaali ja mukava istuvuus takaavat sen, että vaate valikoituu päälle kerta toisensa jälkeen. Vaihtelua kesän lempivaatteisiin saa eri tavoin asustamalla ja yhdistelemällä.

Mätsäävät setit paitsi näyttävät tyylikkäiltä, myös helpottavat asukriisejä. Settimäinen ajattelu on helpotus erityisesti, jos vaatteiden yhdistely tuntuu haasteelliselta. Kokeile valita ylä- ja alaosa samassa värissä tai kuosissa - parhaassa tapauksessa vaatekappaleet toimivat paitsi keskenään, myös erikseen yhdisteltynä muiden kesän lempivaatteiden kanssa.

Löydä kesän pidetyimmät miesten SHORTSIT, PIKEET & T-PAIDAT, ASUSTEET ja KENGÄT pidetyimpiin kesähetkiin!

Asut vasemmalta oikealle: Pellavapaita, Matinique. Housut, Only & Sons. Tennarit, New Balance. | Lyhythihainen paita, Selected Homme. Farkkushortsit, Only & Sons. Sandaalit, Scholl.

Asut vasemmalta oikealle: Paita, Makia. Shortsit, Selected Homme. Lenkkarit, New Balance. Aurinkolasit, A. Kjaerbede. | Pellavapaita ja shortsit, Selected Homme. Sandaalit, Scholl. Lippis, Goorin Bros.

Asut vasemmalta oikealle: Pellavatoppi ja -shortsit, Part TWo. Lenkkarit ja lippis, New Balance. | T-paita ja housut, Mos Mosh. Sandaalit, Scholl. | Pellavapaita ja housut, Freequent. Korikassi, Mifuko. Sandaalit, Scholl.

Asut vasemmalta oikealle: Mekko, PBO. Tennarit, Inuikii. | Toppi, Part Two. Housut, Mos Mosh. Tennarit, Calvin Klein. Korilaukku, Mifuko.

4. Pidetyimmät lempivaatteet - myös kesällä

Pidetyimmät lempivaatteet toimivat kesästä toiseen eikä kesäpukeutuminen varsinaisesti kaipaa pyörän uudelleen keksimistä. Shortsit, t-paidat ja mekot kun toimivat vuodesta toiseen mitä mainiosti. Kun koostat kesävaatekaapin laadukkaista lempivaatteista neutraaleissa sävyissä, ja piristät kokonaisuutta omilla suosikkiväreillä sekä keveillä kesäkengillä, eivät valitsemasi vaatteet varmasti jää vain yhden kesän heiloiksi, vaan kulkevat kanssasi kauan.

Työpukeutuminenkin hellittää kesän helteillä ja keskeisessä roolissa kesän työpukeutumisessa ovatkin materiaalivalinnat - klassiset työpukeutumisen elementit, kuten bleiserit, mekot ja chinot, saavat keveyttä ja rentoutta pellavasta, puuvillasta ja viskoosista. Asiallisessa, mutta rennossa lookissa viihtyy myös työpäivän jälkeen kesän riennoissa.

Löydä monikäyttöiset MEKOT, HAMEET, NAISTEN PUSEROT ja HOUSUT kaikkiin kesän menoihin!

5. Loista omana itsenäsi

Kesätyylikin rakentuu sen mukaan, mikä tuntuu omalta ja juuri itsestä hyvältä - anna oman peroonasi näkyä! Toinen tykkää leikitellä väreillä ja kuoseilla, toinen verhoutuu kesälläkin mustaan. Jos väreillä pelaaminen ei ole oma juttu, voi sen sijaan leikitellä asusteilla ja mittasuhteilla.

Pidä mielessä, että kesätyyliä ei tarvitse ottaa kovin vakavasti. Pue päällesi sellaisia vaatteita, joissa viihdyt ja jotka tuntuvat omilta ja hyvältä päällä. Leikittele asuilla, näytä uniikki persoonasi ja loista omana upeana itsenäsi - kuin aurinko.

Asut vasemmalta oikealle: Bleiseri, Sinnuu. Pellavapaita, Matinique. Pellavahousut, Only & Sons. Kengät, Playboy. | Neulospikee, Selected Homme. Pellavahousut, Matinique. Tennarit, New Balance.