Ladataan kassaa...
Kesälahja -10€ yli 100€ ostoksesta koodilla KESA10 | Koskee normaalihintaisia tuotteita pl. UGG & Canada Goose

Timberland

Listausvalinnat

Timberland kengät

Timberland on tunnettu yhdysvaltalainen kenkä- ja vaatemerkki, joka on erityisen tunnettu kestävistä ja ulkoiluun soveltuvista tuotteistaan. Brändi sai alkunsa vuonna 1952, kun Nathan Swartz perusti yrityksen, joka keskittyi aluksi korkealaatuisten vedenpitävien työkenkien valmistamiseen. Nykyään Timberlandin tuotevalikoima kattaa laajasti kenkiä, vaatteita ja asusteita, ja se tunnetaan vahvasta sitoutumisestaan kestävään tuotantoon.

Timberlandin tuotteet erottuvat tyypillisestä keltainen oranssista väristään ja tunnistettavasta logostaan. Merkki on erityisen kuuluisa klassisista keltaisista työsaappaistaan, joista on tullut ikoninen osa populaarikulttuuria. Näiden saappaiden lisäksi Timberland valmistaa monipuolisia kenkiä, kuten kävelykenkiä, vapaa-ajan kenkiä ja ulkoilukenkiä.

Laadukkaiden materiaalien käyttö on yksi Timberlandin kulmakivistä. Monet heidän kengistään valmistetaan premium-nahasta, joka on tunnettu kestävyydestään ja tyylikkäästä ulkonäöstään. Brändi on myös tunnettu ympäristöystävällisistä pyrkimyksistään, ja se on lanseerannut Earthkeepers-malliston, jossa korostetaan ekologisia materiaaleja ja kestävää tuotantoa.

Timberlandin vaatemallisto täydentää kenkävalikoimaa tarjoten rentoja ja ajattomia vaatteita kaikenlaisiin seikkailuihin. Laadukkaat takit, paidat ja housut heijastavat brändin sporttista ja ulkoiluhenkistä tyyliä.

Kaiken kaikkiaan Timberland edustaa laatua, mukavuutta ja kestävyyttä. Brändi on suosittu niin ulkoilma-aktivistien kuin kaupunkilaisten keskuudessa, jotka arvostavat luotettavia ja tyylikkäitä tuotteita niin arjen kuin seikkailunkin tarpeisiin.

Tutustu Kekäleen kattavaan valikoimaan Timberlandin kenkiä ja tilaa verkosta!

b34c71fd0520ed52c37181457a683d0749d119a77a270052c2f51411d8dab533 65.21.247.116