Ladataan kassaa...
Vain Verkossa: Valitut brändit -20% sunnuntaihin asti | NAISET | MIEHET |

Kekäle - Oulu

Täältä löydät palvelevien Kekäle-myymälöiden yhteystiedot sekä kurkkauksen laajaan merkkivalikoimaamme. Tervetuloa lähimpään Kekäle-myymälääsi sovittelemaan ja löytämään uudet Lempivaatteesi, joita pidät pitkään!


Oulun myymälä

Isokatu 30,
90100 Oulu

Aukioloajat

Arkisin: 10-19
Lauantai: 10-18
Sunnuntai: 12-17
Poikkeusaukioloajat:
21.-22.6. suljettu

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Myymälän yhteystiedot

Naisten osasto: 020 7010 344

Miesten osasto: 020 7010 345

Myymäläpäällikkö

Marika Lassila

marika.lassila@kekale.fi

Kekäle on palveleva vaatekauppa Oulun Isokadulla

Oulun Isokadulla, aivan kauppakeskus Valkean kupeessa kohoaa Kekäleen palveleva vaatekauppa. Olemme kylällä suht uusia, sillä järjestyksessä 10. Kekäle -myymälämme avautui Isokadun kulmaan syyskuussa 2019. Vaikka sijanti on meille uusi, löydät myymälästämme silti saman eli 60 vuoden ammattitaidon, jonka autamme juuri sinua löytämään uudet Lempivaatteesi, joita pidät pitkään ja rakkaudella. Tältä sivulta löydät Kekäle Oulun aukioloajat, puhelinnumeron sekä kurkkauksen kattavaan merkkivaatevalikoimaamme.
 

Autamme sinua löytämään lempivaatteita

Vähemmän on enemmän. Vanha fraasi pätee monessa, mutta mielestämme etenkin vaatekaapin sisällössä. Mitä jos jatkossa vaatekaappi ei pursuilisi käyttämättömiä hutiostoksia, vaan siellä olisikin vain vaatteita, joita haluat pitää päivästä ja vuodesta toiseen? Meille Kekäleellä on tärkeää, että myymämme vaatteet tulevat oikeasti käyttöön ja saavat kantajansa kukoistamaan. Haluamme, että löydät itsellesi Lempivaatteita, jotka pysyvät kumppaninasi pitkään. Siksi palveleva vaatekauppamme auttaa sinua löytämään vaatteita, joita rakastat.

Miesten vaatteet arkeen & juhlaan

Miesten valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet niin arkeen kuin juhlaan. Etsitpä sitten vapaa-aikaan rentoa hupparia ja farkkuja tai kauluspaitaa ja pikkutakkia juhlaan tai asialliseen työpukeutumiseen. Myös takkivalikoimamme on muhkean mahtava, joten suosittelemme suuntamaan takkiostoksilla ammattitaitoisten myyjiemme palveltavaksi. Valikoimaamme kuulu miesten pukeutumisen ykkösmerkkejä, jotka hurmaavat niin tyylillä kuin laadulla. Asiakkaidemme suosikkeja ovat esimerkiksi Gant, Olymp, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Selected, Calvin Klein Jeans, Makia, Billebeino, Only & Sons, J. Lindeberg ja monet muut. Huomioithan että valikoimamme vaihtelee myymälöittäin.

Naisten vaatteet moneen menoon

Naisten valikoimastamme löydät kattavasti huippubrändejä niin maailmalta kuin kotisuomesta. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja omaa persoonallista tyyliäsi inspiroiden - onpa vaatetarpeesi sitten arkeen, töihin tai juhlaan. Löydät meiltä kattavan valikoiman naisten vaatteita kuten mekkoja moneen menoon, laadukkaan pehmeitä neuleita, farkkuja sekä tietysti huikean valikoiman takkeja. Asiakkaidemme suosikkibrändejä on Marimekko, Part Two, Selected Femme, Tommy Hilfiger, Mos Mosh, New Balance, Samsøe Samsøe, Uhana, Andiata, Ted Baker, Makia sekä Gant. Huomioithan että valikoimamme vaihtelee myymälöittäin.

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

Tavoitteemme on, että vaatekapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman Lempivaatevalmentajan, joka ratkoo tyylipulmat, varmistaa vaatteiden istuvuuden ja on apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.
Aika Lempivaatevalmentajalle on maksuton, eikä sisällytä ostopakkoa. Sen sijaan saat kiireettömän ja asiantuntevan kokemuksen, joka inspiroi pukeutumista vielä pitkään.