Ladataan kassaa...
Kanta-asiakkaille lempivaatteet suosikkimerkeiltä -15% | NAISET | MIEHET |

Kekäle - Mylly, Raisio

Täältä löydät palvelevien Kekäle-myymälöiden yhteystiedot sekä kurkkauksen laajaan merkkivalikoimaamme. Tervetuloa lähimpään Kekäle-myymälääsi sovittelemaan ja löytämään uudet Lempivaatteesi, joita pidät pitkään!


Raision Myllyn myymälä (Kauppakeskus Mylly)

Myllykatu 1,
21280 Raisio

Aukioloajat

Arkisin: 10-20
Lauantai: 10-20
Sunnuntai: 11-19
Poikkeusaukioloajat:
29.3. 11-19, 31.3. 11-19, 1.4. 11-19, 30.4. 11-19, 1.5. 12-19, 9.5. 11-19, 12.5. 11-19, 19.5. 11-19, 21.6. 10-14, 22.6. suljettu

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Myymälän yhteystiedot

Myymälän puhelinnumero: 040 1900 382

Aluemyymäläpäällikkö

Aune Kattilakoski

aune.kattilakoski@kekale.fi

Palveleva vaatekauppa Raision Myllyssä, helposti lähellä Turkua

Aloitimme länsirannikolle rantautumisen syksyllä 2017 avaamalla myymälän Raisioon, Kauppakeskus Myllyn toiseen kerrokseen. Palveleva myymälämme tarjoaa laajan kattauksen laadukkaita merkkivaatteita kotimaisilta ja kansainvälisiltä brändeiltä, naisille ja miehille. Myllyn liikkeemme on helposti matkan varrella ja tarjoaa sinulle mutkattoman shoppailukokemuksen, jota muistella hymyissä suin. Tule siis kanssamme sovittelemaan ja löydetään yhdessä uudet Lempivaatteet, joita pidät pitkään.

Autamme sinua löytämään lempivaatteita

Vähemmän on enemmän. Vanha fraasi pätee monessa, mutta mielestämme etenkin vaatekaapin sisällössä. Mitä jos jatkossa vaatekaappi ei pursuilisi käyttämättömiä hutiostoksia, vaan siellä olisikin vain vaatteita, joita haluat pitää päivästä ja vuodesta toiseen? Meille Kekäleellä on tärkeää, että myymämme vaatteet tulevat oikeasti käyttöön ja saavat kantajansa kukoistamaan. Haluamme, että löydät itsellesi Lempivaatteita, jotka pysyvät kumppaninasi pitkään. Siksi palveleva vaatekauppamme auttaa sinua löytämään vaatteita, joita rakastat.

Miesten vaatteet arkeen & juhlaan

Miesten valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet niin arkeen kuin juhlaan. Etsitpä sitten vapaa-aikaan rentoa hupparia ja farkkuja tai kauluspaitaa ja pikkutakkia juhlaan tai asialliseen työpukeutumiseen. Myös takkivalikoimamme on muhkean mahtava, joten suosittelemme suuntamaan takkiostoksilla ammattitaitoisten myyjiemme palveltavaksi. Valikoimaamme kuulu miesten pukeutumisen ykkösmerkkejä, jotka hurmaavat niin tyylillä kuin laadulla. Asiakkaidemme suosikkeja ovat esimerkiksi Gant, Olymp, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Selected, Calvin Klein Jeans, Makia, Billebeino, Only & Sons, J. Lindeberg ja monet muut. Huomioithan että valikoimamme vaihtelee myymälöittäin.

Naisten vaatteet moneen menoon

Naisten valikoimastamme löydät kattavasti huippubrändejä niin maailmalta kuin kotisuomesta. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja omaa persoonallista tyyliäsi inspiroiden - onpa vaatetarpeesi sitten arkeen, töihin tai juhlaan. Löydät meiltä kattavan valikoiman naisten vaatteita kuten mekkoja moneen menoon, laadukkaan pehmeitä neuleita, farkkuja sekä tietysti huikean valikoiman takkeja. Asiakkaidemme suosikkibrändejä on Selected Femme, Part Two, Marimekko, Samsøe Samsøe, Uhana, Andiata, Mos Mosh, Ted Baker, Makia, Alpa, Tommy Hilfiger sekä Gant. Huomioithan että valikoimamme vaihtelee myymälöittäin.

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

Tavoitteemme on, että vaatekapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman Lempivaatevalmentajan, joka ratkoo tyylipulmat, varmistaa vaatteiden istuvuuden ja on apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.
Aika Lempivaatevalmentajalle on maksuton, eikä sisällytä ostopakkoa. Sen sijaan saat kiireettömän ja asiantuntevan kokemuksen, joka inspiroi pukeutumista vielä pitkään.