Ladataan kassaa...
Vain Verkossa: Valitut brändit -20% sunnuntaihin asti | NAISET | MIEHET |

Kekäle - Mikkeli

Täältä löydät palvelevien Kekäle-myymälöiden yhteystiedot sekä kurkkauksen laajaan merkkivalikoimaamme. Tervetuloa lähimpään Kekäle-myymälääsi sovittelemaan ja löytämään uudet Lempivaatteesi, joita pidät pitkään!


Mikkelin myymälä (Kauppakeskus Akseli)

Hallituskatu 9,
50100 Mikkeli

Aukioloajat

Arkisin: 10-18
Lauantai: 10-17
Sunnuntai: Suljettu
Poikkeusaukioloajat:
21.6. 10-17, 22.6. suljettu

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Myymälän yhteystiedot

Myymälän puhelinnumero: 020 701 0329

Palveleva vaatekauppa Mikkelissä

Mikkelin keskustasta, Kauppakeskus Akselin hellästä huomasta löydät Mikkelin helmen, juuri sinua palvelevan vaatekaupan. Ammattitaitoiset myyjämme ratkovat mieluusti pukeutumispulmiasi, kannustavat sinua löytämään persoonallisen tyylisi sekä auttavat löytämään Lempivaatteet, joita pidät pitkään. Kekäle Mikkelistä löydät vaatteita niin naisille kuin miehille sekä laajan valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä huippumerkkejä.

Autamme sinua löytämään lempivaatteita

Vähemmän on enemmän. Vanha fraasi pätee monessa, mutta mielestämme etenkin vaatekaapin sisällössä. Mitä jos jatkossa vaatekaappi ei pursuilisi käyttämättömiä hutiostoksia, vaan siellä olisikin vain vaatteita, joita haluat pitää päivästä ja vuodesta toiseen? Meille Kekäleellä on tärkeää, että myymämme vaatteet tulevat oikeasti käyttöön ja saavat kantajansa kukoistamaan. Haluamme, että löydät itsellesi Lempivaatteita, jotka pysyvät kumppaninasi pitkään. Siksi palveleva vaatekauppamme auttaa sinua löytämään vaatteita, joita rakastat.

Miesten vaatteet arkeen & juhlaan

Miesten valikoimasta löydät laadukkaat vaatteet niin arkeen kuin juhlaan. Etsitpä sitten vapaa-aikaan rentoa hupparia ja farkkuja tai kauluspaitaa ja pikkutakkia juhlaan tai asialliseen työpukeutumiseen. Myös takkivalikoimamme on muhkean mahtava, joten suosittelemme suuntamaan takkiostoksilla ammattitaitoisten myyjiemme palveltavaksi. Valikoimaamme kuulu miesten pukeutumisen ykkösmerkkejä, jotka hurmaavat niin tyylillä kuin laadulla. Asiakkaidemme suosikkeja ovat esimerkiksi Gant, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Selected, Makia, Billebeino, Calvin Klein, Only & Sons, J. Lindeberg, Olymp ja monet muut. Huomioithan että valikoimamme vaihtelee myymälöittäin.

Naisten vaatteet moneen menoon

Naisten valikoimastamme löydät kattavasti huippubrändejä niin maailmalta kuin kotisuomesta. Palvelemme sinua ammattitaidolla ja omaa persoonallista tyyliäsi inspiroiden - onpa vaatetarpeesi sitten arkeen, töihin tai juhlaan. Löydät meiltä kattavan valikoiman naisten vaatteita kuten mekkoja moneen menoon, laadukkaan pehmeitä neuleita, farkkuja sekä tietysti huikean valikoiman takkeja. Asiakkaidemme suosikkibrändejä on Selected Femme, Part Two, Marimekko, Samsøe Samsøe, Uhana, Andiata, Mos Mosh, Ted Baker, Makia, Tommy Hilfiger sekä Gant. Huomioithan että valikoimamme vaihtelee myymälöittäin.

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

Tavoitteemme on, että vaatekapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman Lempivaatevalmentajan, joka ratkoo tyylipulmat, varmistaa vaatteiden istuvuuden ja on apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.
Aika Lempivaatevalmentajalle on maksuton, eikä sisällytä ostopakkoa. Sen sijaan saat kiireettömän ja asiantuntevan kokemuksen, joka inspiroi pukeutumista vielä pitkään.