Ladataan kassaa...

Lempineule joka tilanteeseen | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Kekäle - Mikkeli

Mikkelin myymälä
(Kauppakeskus Akseli)

Hallituskatu 9,
50100 Mikkeli

Aukioloajat

Arkisin: 10-19
Lauantai: 9-17
Sunnuntai: suljettu

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.
-

Myymälän yhteystiedot

Puhelin: 020 701 0329

Sari vainikainen

Myymäläpäällikkö

Sari Vainikainen / 020 701 0330
sari.vainikainen@kekale.fi

Palveleva vaatekauppa Mikkelissä

Vaatemyymälämme sijaitsee keskustassa, Kauppakeskus Akselissa. Liikkeestä löydät paljon merkkivaatteita miehille ja naisille.

Miesten vaatteet

Miesten valikoimasta löydät mm. laadukkaat kauluspaidat, talvitakit, farkut, neulepaidatt-paidat ja hupparit.Tyylikkäistä vaatevaihtoehdoista vastaavat esimerkiksi GantTommy Hilfiger, Olymp, Only&Sons, Selected ja Meyer.

Naisten vaatteet

Vaateliikkeestämme löytyy naisille kattavasti kaikki vaatteet, kuten farkut, talvitakit, topit, mekot ja neuletakit. Naisten vaatemerkeistä myymälästä löytyy mm. VILA, Gerry Weber, Very Nice, Freequent, Esprit ja S.T.I.

Vaatekauppaa ja pukeutumisen iloa jo yli 60 vuotta

Kekäleen juuret juontavat vuoteen 1957, jolloin Maire Ja Veikko Kekäle perustivat vaatekaupan Joensuuhun. Tästä on tultu yli 60 vuotta eteenpäin ja nykyisin palvelemme yhdeksällä paikkakunnalla sekä verkkokaupassa, toimien edelleen perheyrityksenä, nyt jo kolmannen sukupolven johtamana.

Uskomme tyylikkyyden tulevan sisältä päin. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Autamme ainutlaatuisia ja ihanan yksilöllisiä asiakkaitamme löytämään tyylinsä mukaisia, pitkäikäisiä vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi ja hyväksi. Omalla innostuksellamme muotia kohtaan haluamme saada muutkin ihmiset löytämään pukeutumisen ilon.

Meiltä löydät laadukkaat ja hyvän hintaiset merkkivaatteet jokaiseen tilanteeseen, jossa tarvitsee pukeutua. Tervetuloa helpoille vaateostoksille!

Myymälämme tarjoavat myös henkilökohtaista, maksutonta pukeutumisneuvontaa - Voit varata stailaustuokion etukäteen netistä!

info kekale

Yli 60 vuotta vaatekauppaa Suomessa

info kekale

Perheyritys 100% kotimaisessa omistuksessa

info kekale

Yli 200 000 asiakaskohtaamista vuosittain 9 vaatemyymälässä ja verkossa

info kekale

Yli 120 vaatemerkkiä naisille, lapsille ja miehille


Asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
asiakaspalvelu@kekale.fi