Ladataan kassaa...

ALE jopa -70%
NAISET | MIEHET | LAPSET

MATINIQUE

Matinique hero
Kategoria
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

  Tuotteet 1-30 / 48

  Sivu
  per sivu
  1. favorite
  2. favorite
  3. favorite
  4. favorite
  5. favorite
  6. favorite
  7. favorite
  8. favorite
  9. favorite
  10. favorite
  11. favorite
  12. favorite
  13. favorite
  14. favorite
  15. favorite
  16. favorite
  17. favorite
  18. favorite
  19. favorite
  20. favorite
  21. favorite
  22. favorite
  23. favorite
  24. favorite
  25. favorite
  26. favorite
  27. favorite
  28. favorite
  29. favorite
  30. favorite
  • Oletusjärjestys
  • Aakkosjärjestys
  • Halvin ensin
  • Kallein ensin

  Tuotteet 1-30 / 48

  Sivu
  per sivu

  Matinique miesten vaatteet - valituista Kekäle myymälöistä & verkkokaupasta

  Matiniquen valikoimasta löydät itsevarmuutta kohentavia ja iloa tuottavia vaatteita modernisti pukeutuvalle miehelle. Mallistot ovat muodikas sekoitus formaalia ja kasuaalia sekä hinta-laatusuhteeltaan mainioita. Design on maskuliinista, skarppia, modernia, mutta myös käytännöllistä. Malliston materiaaleihin, istuvuuteen sekä moitteettomaan valmistukseen on kiinnitetty erityistä huomiota.

  Martinique on urbaani miesten vaatemerkki, jolla on kokemusta yli 50 vuoden ajalta - merkki on perustettu Kööpenhaminassa Tanskassa vuonna 1973 Niels Martinsenin toimesta. Martinsenin visiona oli miesten vaatemerkki, jossa yhdistyisi mukavuus, skandinaavisuus, korkea laatu sekä muodikkuus. Yrityksen päätoimipaikka on edelleen Kööpenhaminassa, jossa vaatteet suunnitellaan samoja arvoja kunnioittaen.

  Matinique & vastuullisuus

  Vaatteiden luvataankin olevan korkean hinta-laatusuhteen omaavia, istuvuudeltaan moitteettoman mukavia, materiaaleiltaan innovatiivisia, modernin maskuliinisia sekä Matiniquen brändille uskollisia. Matiniquen yksi keskeisin arvo on sen syntymästä lähtien ollut tuottaa laadukkaita vaatteita, jotka olisivat mahdollisimman monen kuluttajan tavoitettavissa. Matinique lähestyykin vastuullisuutta myös tältä kantilta: heidän missionaan on tuottaa vaatteita, jotka kestävät käyttöä ja huoltoa. He tekevät myös tiivistä yhteistyötä valmistajiensa kanssa uusien kestävämpien materiaalien suhteen sekä kouluttaen samalla toimitusketjunsa henkilöstöä. 2022 työ on vielä kesken, mutta jo nyt 66,1% merkin käyttämistä materiaaleista on vastuullisesti tuotettuja. Mukaan mahtuu niin luomupuuvillaa, kierrätettyä polyesteriä kuin standardisoituja materiaaleja.

  Matiniquen vaatteita jälleenmyydään 22 eri maassa ja yli 700 liikkeessä, nyt myös Kekäleellä. Jos arvostat tyylikkäiden vaatteiden lisäksi myös hyvää laatua ja modernia designia, Matinique on hyvä valinta sinulle. Tutustu Matiniquen valikoimaan, josta löydät sesongin mukaan vaihtuvan valikoiman miesten T-paitoja, neuleita, takkeja, housuja, kauluspaitoja ja paljon muuta!