Ladataan kassaa...
Merkkivaatteita nyt jopa -70% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Kekäle - Lappeenranta

Täältä löydät palvelevien Kekäle-myymälöiden yhteystiedot sekä kurkkauksen laajaan merkkivalikoimaamme. Tervetuloa lähimpään Kekäle-myymälääsi sovittelemaan ja löytämään uudet Lempivaatteesi, joita pidät pitkään!


Lappeenrannan myymälä

Valtakatu 29,
53100 Lappeenranta

Aukioloajat

Arkisin: 10-18
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: Suljettu
Poikkeusaukioloajat:
21.-23.6. suljettu

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Myymälän yhteystiedot

Myymälän puhelinnumero: 040 1900 315

Myymäläpäällikkö

Anne Borgström

040 1900 355

Palveleva vaatekauppa Lappeenrannassa

Vaateliikkeemme löydät Lappeenrannan keskustasta, jossa liikkeemme on palvellut asiakkaitamme vuosikymmenien ajan - jo vuodesta 1976. Liikkeemme tarjoaa asiakaslähtöistä palvelua sekä upean ja harkitun valikoiman laadukkaita merkkivaatteita miehille ja naisille. Tervetuloa löytämään lempivaatteesi Kekäleeltä!

Miesten vaatteet

Miesten valikoimasta löydät mm. laadukkaat kauluspaidat, talvitakit, housut sekä farkut, hupparit sekä pikkutakit. Tyylikkäistä vaatevaihtoehdoista vastaavat esimerkiksi Billebeino, Canada Goose, Gant, Hugo Boss, Makia, Selected ja Tommy Hilfiger.

Naisten vaatteet

Vaateliikkeestämme löytyy naisille kattavasti kaikki vaatteet, kuten farkut, mekot, topit, neuletakit, talvitakit ja neuleet. Naisten vaatemerkeistä myymälästä löytyy mm. Gant, Makia, Parajumpers, Samsoe & Samsoe, Selected Femme, Ted Baker ja Tommy Hilfiger.

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

Tavoitteemme on, että vaatekapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman Lempivaatevalmentajan, joka ratkoo tyylipulmat, varmistaa vaatteiden istuvuuden ja on apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.
Aika Lempivaatevalmentajalle on maksuton, eikä sisällytä ostopakkoa. Sen sijaan saat kiireettömän ja asiantuntevan kokemuksen, joka inspiroi pukeutumista vielä pitkään.