Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen palautus
Nopea toimitus: 2—4 arkipäivää

Valikoituja pääsiäistarjouksia - alennus jopa -25%   NAISET MIEHET | LAPSET 

Kekäle - Jumbo, Vantaa

Poikkeusaukioloajat

Pe 19.4. 11-18
La 20.4. 9-21
Su 21.4. 11-18
Ma 22.4. 11-18
Ti 30.4. 9-18
Ke 1.5. suljettu


Jumbon myymälä
(Kauppakeskus Jumbo)

Vantaanportinkatu 3,
01510 Vantaa

Aukioloajat

Arkisin: 09-21
Lauantai: 9-21
Sunnuntai: 11-18

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.
-

Myymälän yhteystiedot

Puhelin: 020 701 0309

myymäläpäällikkö kekäle jumbo
 

Myymäläpäällikkö

Tiina Hietamäki / 040 1900 388 
tiina.hietamaki@kekale.fi

Palveleva vaatekauppa Vantaan Jumbossa

Ei vielä Helsingissä, mutta Vantaalla! Jumbossa sijaitseva vaatemyymälämme avattiin maaliskuussa 2018 ja on yhdeksäs ja kaikista uusin Kekäle-liike. Liikkeestä löydät laadukkaita merkkivaatteita niin miehille kuin naisille.

Miesten vaatteet

Miesten valikoimasta löydät mm. laadukkaat kauluspaidattalvitakitfarkutneulepuserot sekä pikkutakit. Tyylikkäistä vaatevaihtoehdoista vastaavat esimerkiksi Gant, Tiger of SwedenTommy HilfigerOlymp, Only&Sons ja SAND.

Naisten vaatteet

Vaateliikkeestämme löytyy naisille kattavasti kaikki vaatteet, kuten farkuttalvitakittopitmekot ja neuletakit. Naisten vaatemerkeistä myymälästä löytyy mm. Mos MoshTommy HilfigerTed Baker ja  Samsoe & Samsoe.

Vaatekauppaa ja pukeutumisen iloa jo yli 60 vuotta

Kekäleen juuret juontavat vuoteen 1957, jolloin Maire Ja Veikko Kekäle perustivat vaatekaupan Joensuuhun. Tästä on tultu yli 60 vuotta eteenpäin ja nykyisin palvelemme yhdeksällä paikkakunnalla sekä verkkokaupassa, toimien edelleen perheyrityksenä, nyt jo kolmannen sukupolven johtamana.

Uskomme tyylikkyyden tulevan sisältä päin. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Autamme ainutlaatuisia ja ihanan yksilöllisiä asiakkaitamme löytämään tyylinsä mukaisia, pitkäikäisiä vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi ja hyväksi. Omalla innostuksellamme muotia kohtaan haluamme saada muutkin ihmiset löytämään pukeutumisen ilon.

Meiltä löydät laadukkaat ja hyvän hintaiset merkkivaatteet jokaiseen tilanteeseen, jossa tarvitsee pukeutua. Tervetuloa helpoille vaateostoksille!

Myymälämme tarjoavat myös henkilökohtaista, maksutonta pukeutumisneuvontaa - Voit varata stailaustuokion etukäteen netistä!

Kekäle Jumbo
Kekäle Jumbo
Kekäle Jumbo
Kekäle Jumbo
Kekäle Jumbo
Kekäle Jumbo
Kekäle Jumbo
Kekäle Jumbo

Verkkokaupan asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi