Ladataan kassaa...
Aina on aihetta juhlaan! Juhlantain pidetyimmät Kekäleeltä. | NAISET | MIEHET |

Kekäle - Tripla, Helsinki

Täältä löydät palvelevien Kekäle-myymälöiden yhteystiedot sekä kurkkauksen laajaan merkkivalikoimaamme. Tervetuloa lähimpään Kekäle-myymälääsi sovittelemaan ja löytämään uudet Lempivaatteesi, joita pidät pitkään!


Helsingin Triplan myymälä (Kauppakeskus Tripla 4. kerros)

Fredikanterassi 1,
00520 Helsinki

Aukioloajat

Arkisin: 9-21
Lauantai: 9-21
Sunnuntai: 11-19
Poikkeusaukioloajat:
21.6. 9-14, 22.6. suljettu

Tiesithän, että voit myös aina tehdä tilauksen verkossa ja noutaa ilmaiseksi myymälästä.

Myymälän yhteystiedot

Myymälän puhelinnumero: 020 701 0343

Myymäläpäällikkö

Tiina Pitkänen

tiina.pitkanen@kekale.fi

Kekäleen Helsingin vaateliike palvelee kauppakeskus Triplassa

Helsingin Pasilasta, Kauppakeskus Triplasta löydät Kekäleen lippulaivamyymälän. Ainutlaatuinen Mall of Tripla tarjoaa uniikin shoppailupaikan kaupunkilaisille, josta löydät niin vaatekaupat, ruokakaupat kuin viihdettä koko perheelle. Kekäle vaatekauppa värittää Triplan tarjontaa upealla ja harkitulla valikoimalla. Löydät myymälästä laajan valikoiman laadukkaita merkkivaatteita miehille ja naisille!

Miesten vaatteet

Miesten valikoimasta löydät mm. laadukkaat kauluspaidat, talvitakit, farkut, puvut sekä pikkutakit. Myymälästä löydät kymmenittäin vaatemerkkejä miehille kaikkiin tarkoituksiin ja eri hintaluokissa - merkeistä mainittakoon esimerkiksi: Billebeino, Canada Goose, Gant, Hugo Boss, Makia, Selected, Ted Baker, Tommy Hilfiger ja Tommy Jeans.

Naisten vaatteet

Palvelevasta vaateliikkeestämme löydät naisille kattavasti vaatteita monesta kategoriasta, Helsingin vaatemyymälästä löydät laadukkaat farkut, talvitakit, topit, mekot ja neuletakit. Naisten vaatemerkkien osalta valikoimasta löytyy mm. seuraavia tuotemerkkejä: Balmuir, Gant, Makia, Parajumpers, PBO, Samsoe & Samsoe, Selected Femme, Ted Baker ja Tommy Hilfiger.
 

Varaa aika Lempivaatevalmentajalle

Tavoitteemme on, että vaatekapeista löytyisi ainoastaan vaatteita, joita pidetään ja joista pidetään. Siksi tarjoamme asiakkaidemme käyttöön maksuttoman Lempivaatevalmentajan, joka ratkoo tyylipulmat, varmistaa vaatteiden istuvuuden ja on apuna oman persoonallisen tyylin löytämisessä.
Aika Lempivaatevalmentajalle on maksuton, eikä sisällytä ostopakkoa. Sen sijaan saat kiireettömän ja asiantuntevan kokemuksen, joka inspiroi pukeutumista vielä pitkään.