Ladataan kassaa...
Merkkivaatteita nyt jopa -70% | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Andiata

Listausvalinnat
 • Oletusjärjestys
 • Aakkosjärjestys
 • Halvin ensin
 • Kallein ensin
 • Myydyimmät

Tuotteet 1-30 / 81

Sivu
per sivu
 1. Andiata Naisten Pusero, DORITA 2 LINEN TOP Valkoinen Andiata Naisten Pusero, DORITA 2 LINEN TOP Valkoinen
  ALE
  Andiata Naisten Pusero, DORITA 2 LINEN TOP Valkoinen
  Alkaen 139,30 € Normaali hinta 199,00 €
 2. Andiata Naisten Pellavamekko, JADE DRESS Musta Andiata Naisten Pellavamekko, JADE DRESS Musta
  ALE
  Andiata Naisten Pellavamekko, JADE DRESS Musta
  Alkaen 230,30 € Normaali hinta 329,00 €
 3. Andiata pellavamekko, RADLEA DRESS Sininen Kuosi Andiata pellavamekko, RADLEA DRESS Sininen Kuosi
  ALE
  Andiata pellavamekko, RADLEA DRESS Sininen Kuosi
  Alkaen 319,20 € Normaali hinta 399,00 €
 4. Andiata Naisten Tunika, NOVAL BLOUSE Valkoinen Andiata Naisten Tunika, NOVAL BLOUSE Valkoinen
  ALE
  Andiata Naisten Tunika, NOVAL BLOUSE Valkoinen
  Alkaen 160,30 € Normaali hinta 229,00 €
 5. Andiata naisten mekko, HELENE DRESS Sininen Kuosi Andiata naisten mekko, HELENE DRESS Sininen Kuosi
  ALE
  Andiata naisten mekko, HELENE DRESS Sininen Kuosi
  Alkaen 307,30 € Normaali hinta 439,00 €
 6. Andiata naisten hame, FIIA SKIRT 85 Musta Andiata naisten hame, FIIA SKIRT 85 Musta
  ALE
  Andiata naisten hame, FIIA SKIRT 85 Musta
  Alkaen 188,30 € Normaali hinta 269,00 €
 7. Andiata naisten pusero, ELMIRA BLOUSE Beige Kuosi Andiata naisten pusero, ELMIRA BLOUSE Beige Kuosi
  ALE
  Andiata naisten pusero, ELMIRA BLOUSE Beige Kuosi
  Alkaen 160,30 € Normaali hinta 229,00 €
 8. Andiata naisten bleiseri, ALORA BLAZER Beige Andiata naisten bleiseri, ALORA BLAZER Beige
  ALE
  Andiata naisten bleiseri, ALORA BLAZER Beige
  Alkaen 335,30 € Normaali hinta 479,00 €
 9. Andiata naisten housut, GYTTA TROUSERS Beige Andiata naisten housut, GYTTA TROUSERS Beige
  ALE
  Andiata naisten housut, GYTTA TROUSERS Beige
  Alkaen 195,30 € Normaali hinta 279,00 €
 10. Andiata Naisten Mekko SINNE DRESS Beige Kuosi Andiata Naisten Mekko SINNE DRESS Beige Kuosi
  ALE
  Andiata Naisten Mekko SINNE DRESS Beige Kuosi
  Alkaen 279,30 € Normaali hinta 399,00 €
 11. Andiata mekko, RADLYN DRESS Punainen Kuosi Andiata mekko, RADLYN DRESS Punainen Kuosi
  ALE
  Andiata mekko, RADLYN DRESS Punainen Kuosi
  Alkaen 328,30 € Normaali hinta 469,00 €
 • Oletusjärjestys
 • Aakkosjärjestys
 • Halvin ensin
 • Kallein ensin
 • Myydyimmät

Tuotteet 1-30 / 81

Sivu
per sivu

Kotimainen Andiata, kotimaisen Kekäleen valikoimasta

Suomalainen vaatemerkki Andiata on yli 30 vuotta suunnitellut naisellisia ja ajattomia vaatteita kaikenikäisille, moderneille naisille. Vuonna 1986 Tarja Rantanen, joka edelleen toimii yrityksen pääsuunnittelijana, perusti Helsinkiin muotitalo Andiatan. Siitä lähtien Andiata on tullut tunnetuksi täydellisestä räätälöinnistä, viimeistellyistä yksityiskohdista, ja yhtenäisen kokonaisuuden rakentavista mallistoista, joissa pohjoismainen minimalismi kohtaa pariisilaisen naisellisuuden. Naisvaltaisena yrityksenä Andiata haluaa edistää naisten mahdollisuuksia työelämässä ja tukea heitä erityisesti johtajarooleissa. Vahvat naiset toimivat meille jatkuvana inspiraation lähteenä, ja päämäärämme on suunnitella tyylikkäitä, monipuolisia vaatteita, jotka sopivat naisten erilaisiin elämäntyyleihin ja -vaiheisiin. Andiatan design-studio sijaitsee urbaanissa Vallillassa, jossa suunnittelutiimi työskentelee tiiviisti yhdessä Andiatan omien kaavoittajien ja ompelijattarien kanssa luoden yhdessä korkealuokkaista käsityötä.

Laadukkaita vaatteita laatutietoisille naisille

Jo vuodesta 1986 suunnittelija Tarja Rantasen perustaman perheyrityksen tavoitteena on ollut pukea dynaamisia naisia erinomaisesti istuviin, tyylikkäisiin ja laadukkaisiin vaatteisiin, jotka kestävät aikaa kauniisti. Mallistoissa löytyy aina sopivat tuotteet niin työhön, juhlaan kuin vapaa-aikaan. Puhdaslinjaiset puserot, viehättävät mekot, ryhdikkäät jakut, tyylikkäät housut ja trendikkäät asusteet alleviivaavat pukijansa karismaa ja naisellisuutta.

Andiata suunnittelee vaatteensa naisille, jotka vaativat asuiltaan korkeaa laatua ja tyylikästä ulkonäköä, mutta myös mukavuutta: vaatteissa ylelliset materiaalit ja ensiluokkainen räätälöinti yhdistyvät upeasti sesongin trendeihin. Design on tinkimätöntä, josta huokuu Andiatan halu luoda pitkäaikaisia ja monikäyttöisiä vaatteita kauniisti ja mutkattomasti yhdistettäväksi jokaisen omaan elämäntyyliin.

Brändi on ehtinyt vakiinnuttaa asemansa menestyksekkäimpien suomalaisten muotimerkkien joukossa. Andiata on palkittu muun muassa Gloria Fashion Awards -palkinnolla sekä suomalaisella muotialan Kultainen vaatepuu -palkinnolla, jonka saantiperusteisiin kuuluvat suunnitelmallinen, ja näkemyksellinen toiminta, tuotteiden korkealaatu ja vastuullisuus. Mallistojen suunnittelu tapahtuu Suomessa Andiatan studiolla Helsingin Vallilassa, mutta asujen inspiraatio – se on lähtöisin vahvoista, itsenäisistä naisista.

Andiata & Vastuullisuus

Andiatan ydinmissio on tuottaa pitkäikäistä muotia kestävälle tulevaisuudelle, luoda vaatteita, jotka pysyvät ajankohtaisina ja sopivat eri ikäisille naisille. Tämä on panostus ns. hitaan muodin “slow fashion” -liikkeeseen, joka on yhä ajankohtaisempi vallitsevassa nopeassa kulutuskulttuurissa. Ideologian mukaisesti laatu tulee aina ennen määrää, ja siksi Andiata pyrkii käyttämään vain parhaimpia materiaaleja, jotta vaatteet kestävät aikaa sekä tyylin että laadun puolesta. Suunnittelun ideologiana onkin tuottaa vaatteita, joitavoi käyttää vuodesta toiseen, äidiltä tyttärelle. Vuodessa julkaistaan vain kaksi mallistoa, jotta logistiikkakulut pysyvät maltillisina.

Andiatan tuotannosta kaksi kolmasosaa tapahtuu Euroopassa. Tämän lisäksi, hiilijalanjälkeä minimoidakseen, suurin osa tuotannosta sijaitsee vain kahden tunnin päässä virolaisesta valmistuspäämajasta. Lopuille tuotteille valikoidaan tuottajapartnerit tarkkaan riippuen partnerin asiantuntemuksesta, eri materiaalien maantieteellisestä tarjonnasta, ja yksittäisen tuottajan sopivuudesta tietylle tuotteelle ja yrityksen standardeille.

Andiatan sydän on korkealuokkaiset kankaat. Yli 70% mallistoissa käytetyistä materiaaleista on luonnonmukaisia, ja vain 30% synteettistä alkuperää. Jokaisella materiaalilla on omat hyvät ja huonot puolensa, mutta Andiata pyrkii valitsemaan ne, joilla on pienin vaikutus ympäristöön vaarantamatta hienostunutta ja ylellistä tuntumaa, joista Andiatan materiaalit tunnetaan. Vaatteen tuotantoprosessin jokainen vaihe kuluttaa luonnonresursseja sekä aiheuttaa hiilijalanjäljen. Jotkin materiaalit ovat kuitenkin tässä suhteessa parempia kuin toiset, ja esimerksi pellavalla, lyocellilla, silkillä ja villalla on pieni ekologinen jalanjälki. Jo alusta saakka Andiata on säännöllisesti hyödyntänyt näitä materiaaleja mallistoissaan, sesongista toiseen. Yhä enenevissä määrin mallistoissa käytetään myös kestävästi valmistettuja, ekologisia tekstiilejä kuten luonnonmukaisesti tuotetut kashmir, puuvilla ja villa, sekä vastuullisesti tuotettu untuva.

9037a398632ac2962727f4069b187357505c943f3fd91d07251fd03d70241a05 65.21.247.116