ILMAINEN TOIMITUS YLI 50€ TILAUKSIIN

Ladataan kassaa...

Inspiroidu kevään uutuuksista | NAISET | MIEHET | LAPSET |

Hyödynnä alennusmynnit - 3 + 1 vinkkiä ALE-ostoksille

Sesongin vaihtuessa vaatekaupat täyttyvät hyvistä tarjouksista ja edullisista tuotteista. Alennusmyynnit kiinnostavat ja saavat monet ei-niin-innokkaatkin shoppailijat liikkeelle. Eikä ihme! Alennusmyynti tarjoaa mahdollisuuden ostaa laadukkaita vaatteita huomattavasti huokeammalla. Jos siis mielit tehdä hyviä löytöjä kannattaa muistaa olla nopea  ja tehdä täsmäisku alennusmyynteihin silloin kun tavaraa on vielä hyvin tarjolla. 

Tarjousten keskellä saattaa kokeneemmankin alehaukun pää mennä pyörälle ja kaupasta saattaa lähteä mukaan jotain sellaista, jolle ei todellisuudessa olekkaan tarvetta. Ei hyvä! Alennusmyynnit eivät mielestämme suinkaan ole syy ostaa kassikaupalla turhaa, kaappeihin pyörimään jääviä turhakkeita. Jokainen kaappiin käyttämättömänä pyörimään jäänyt vaate on turha ostos! Alennusmyynteihin voi ja kannattaakin ostohysterian sijaan suhtautua astetta vastuullisemmin: panosta mielummin laadukkaisiin tuotteisiin, jotka tulevat taatusti käyttöön. Näin ostamisesta ei myöskään tule morkkista vaan jäljelle jää iloinen mieli ja toimiva vaatekaappi!

Kasasimme avuksesi 3 + 1 vinkkiä, joiden avulla teet alennusmyynteihin suuntaamisesta astetta helpompaa!

1. Vältä heräteostoksia ja keskity laadukkaisiin perusvaatteisiin myös aleostoksilla

Teetkö alennysmyynneistä herkästi heräteostoksia, joita kadut myöhemmin? Varustaudu aleostoksille kurkkaamalla olemassa oleva vaatevarasto läpi ja mieti, millaisia vaatteita kaipaisit kaappiisi tekemään garderobistasi täydellisen. Puuttuuko sinulta esimerkiksi tavallinen villaneule, joka helpottaisi arkiaamuja tai veteleekö vanhat farkut viimeisiään? Onko syksyllä tai talvella luvassa lomareissu, jonka vuoski kaipiaisitkin ehkä ohkaisia kesävaatteita?

Joskus taas ne vaatekaapin käyttämättömätkin vaatteet kaipaavat rinnalleen helposti yhdisteltäviä tuotteita, vaikkapa perustrikoita, päästäkseen käyttöön. Alennusmyynnit onkin hyvä hetki täydentää vaatekaappiasi perusvaatteilla tai päivittää olemassa olevia klassikoita. 

Kokoa itsellesi kauppalista, johon listaat omat alennustärppisi! Mieti mitkä ovat pukeutumiskriisiesi pelastajia tai niitä vaatteita, joihin turvaudut kerta toisensa jälkeen. Voisiko niille ostaa seuraajia tai korvaajia? Entä minkä vaatekappaleen puuttumista harmittelet kerta toisensa jälkeen? Panosta ihmeessä siihen! Kiität itseäsi varmasti myöhemmin kun jaksoit hieman suunnitella ja käytit rahasi johonkin sellaiseen, joka todella tulee käyttöön.

 

2. Alennusmyynnit on hyvä aika panostaa määrän sijasta laatuun

Aleprosenttien meressä on helppo haksahtaa pilkkahintaisiin tarjouksiin, mutta kannattaa pitää järki kädessä myös näinä shoppailupäivinä. Uskomme, että on kannattavampaa ostaa vähemmän, mutta panostaa priimaan. Alemyynnit onkin oikea hetki panostaa ja satsata sellaisiin tuotteisiin, joihin normaalisti ei tunnu rahat riittävän tai joihon panostamista olet empinyt.

Esimerkiksi laadukas takki on täydellinen alelöytö, jolle löytyy käyttöä useiksi vuosiksi ja saat alennusprosentin vuoksi siihen entistä paremman hinta-laatu-suhteen! Metsästä aletangoilta siis laadukkaita materiaaleja, oman tyylisi kannalta keskeisiä tuotteita tai vaikkapa mekkoa tulevaan juhlasesonkiin. Alen kera on helpompaa panostaa laatuun ja näin nauttia ostoksistaan mahdollisimman pitkään. 

3. Ajattele alennusmyynneissä laatikon ulkopuolelle

Klassikkovaatteisiin panostaminen kannattaa, mutta alennusmyyntien aikaan on myös helppo testata astetta trendikkäämpiä tuotteita. Poimi trendien joukosta itseäsi ja tyylisilmääsi puhuttelevia tuotteita, jotka sujahtavat hyvin osaksi nykyistä tyyliäsi. Ehkäpä voisit testata itsellesi hieman epätyypillisen väristä villaneuletta tai testata muodikasta printtimekkoa, jota et ehkä normaalihintaisena uskaltaisi ostaa. Uskalla revitellä! Saatat yllättyä ja löytää itsellesi uuden lempivaatteen.

Aleaikaan kannattaa rohkeasti shoppailla myös niin sanotusti väärää sesonkia. Kun ostat tuotteet uskollisena omalle tyylillesi, pidät takuulla vaatteesta myös silloin kun säät ovat sille suotuisia. Osta siis rohkeasti keväällä muhkeita neuletakkeja ja syksyllä ohuita kesämekkoja. Ne tulevat taatusti käyttöön kyllä myöhemmin, vaikka sesonki ostohetkellä tuntuu väärältä!

 

+1 Älä osta vain siksi, että jossain on iso alennusprosentti

Jos tuntuu ettei alerekeiltä löydy juuri sitä, jota olet tällä kertaa vailla, käänny mieluummin normaalihintaisten tuotteiden puoleen. Normaalihintainen tuote on todellisuudessa kannattavampi ostos jos tiedät sen tulevan varmemmin käyttöön kuin aleprosentilla varustettu! Aleaikaan on myös mahtava tilaisuus bongailla jo rantautuneita uutuuksia sekä mahdollisesti yhdistellä toimivia asukokonaisuuksia sekä aletuotteista että normaalihintaisista.

Tutustu verkkokauppamme ALE-tuotteisiin ja tee mahtavia löytöjä, jotka palvelevat juuri sinua!

Kotimainen perheyritys, jolla on historiaa jo yli 60 vuoden ajalta. 11 Kekäle-myymälää palvelee ympäri Suomea ja verkkokauppamme kautta saat käsiisi koko ketjun valikoiman. Valikoimastamme löytyy yli 100 vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Niiden myötä saamme kohdata yli 200 000 asiakasta vuosittain.

Tervetuloa kokemaan pukeutumisen ilo kanssamme!

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 8-17 välisenä aikana. Voit olla meihin yhteydessä Chatissa,  soittamalla numeroon 020 7010 300 tai lähettämällä yhteydenottopyynnön osoitteeseen: asiakaspalvelu@kekale.fi

Charmi-asiakkaanamme saat rahanarvoisia etuja jokaisesta ostoksestasi. Liity nyt ja saat heti 5% alennuksen normaalihintaisista tuotteistamme. 

Liity nyt

Seuraa meitä somessa