Ladataan kassaa...
Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin
Ilmainen palautus
Nopea toimitus: 2—4 arkipäivää

Kekäle yritysesittely

Kekäle-vaatekaupan tarina juontaa juurensa vuoteen 1957 jolloin Maire ja Veikko Kekäle perustivat Joensuuhun Lasten Pirtti-nimisen vaatekaupan. Tästä on tultu 60 vuotta eteenpäin sekä nykyisin palvelemme yhdeksällä paikkakunnalla ja verkkokaupassa.

Myymme yli 100 kotimaista ja ulkomaista vaatemerkkiä naisille, miehille ja lapsille. Liikevaihtomme on 22 miljoonaa ja työllistämme lähes 200 henkilöä.

Kantava ajatuksemme on pukeutumisen ilo

Mitä muutkin sanoo, turhan hieno minulle, liian uusi, liian vanha, onkohan edes muodissa. Kuulostaako tutulta? Niin hassulta kuin luvan saaminen itselle mieluisten vaatteiden pitämiseen tuntuukin, meistä jokainen sitä tasaisesti tarvitsee. Meille kaikille, mustaa valkoisella: vaatteissaan saa viihtyä.

Olemme vaateketju, joka uskoo tyylikkyyden tulevan sisältä päin. Meistä ihmisen ei ole tarkoitus muuttua muodin mukana, vaan vaihtuvat trendit voi sovittaa itselle mieluisaan pukeutumiseen. Haluamme auttaa persoonia löytämään tyylinsä mukaisia, pitkäikäisiä vaatteita, joissa he tuntevat olonsa mukavaksi ja hyväksi.

Kysymme, kuuntelemme, neuvomme, ehdotamme - että sinäkin löytäisit vaatteita, joissa viihdyt. Sillä eron huomaa - sinä ja ihmiset ympärilläsi. 

Näiden arvojen pohjalle rakennamme tarinaamme.

Karjalaista kauppahenkeä

Olemme tottuneet tekemään töitä menestyksemme eteen, saamatta mitään ilmaiseksi. Kunnioitamme asiakkaitamme, mutta annamme mutkattoman luonteemme näkyä palvelussamme. Jokainen meistä on kuin karjalainen kauppias parhaimmillaan: reipas, rehti ja aina valmis auttamaan.


Aitoja kohtaamisia ja asiantuntevaa palvelua

Välitämme työkavereistamme, heidän mielipiteistään ja ajastaan. Sama koskee myös asiakkaitamme. Yhdessä haluamme olla kuin perhe. Olemme avoimia, oikeudenmukaisia, rehellisiä ja lojaaleja vaikeissakin tilanteissa. Juhlimme menestystä ja selviämme haasteista yhdessä, ylpeänä omasta yhteisöstämme.

Positiivista vaikuttamista

Ymmärrämme valintojemme vaikuttavan myös meitä ympäröivään yhteiskuntaan sekä tuleviin sukupolviin. Kannamme vastuumme niin ympäristön, ihmisten kuin talouden näkökulmasta ja pyrimme kaikissa toimissamme mahdollisimman positiiviseen vaikutukseen.

Pukeutumisen iloa

Elämme ja hengitämme muotia. Intohimomme laatupukeutumista kohtaan näkyy vahvana osaamisena, jatkuvana kehittymisenä sekä ymmärryksenämme asiakkaan yksilöllistä tyyliä kohtaan. Omalla innostuneisuudellamme haluamme saada muutkin ihmiset löytämään pukeutumisen ilon.
 
Tervetuloa palveltavaksi!


Verkkokaupan asiakaspalvelu
(arkisin 8-19):

020 701 0319 
verkkokauppa@kekale.fi